Hverdagsudvalg Anmeldelser

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

3,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg bestilte den 24

Jeg bestilte den 24. juli 2026 en migrænehat til kr. 150,- Jeg har hverken fået ordrebekræftelse eller ordrenummer. Beløbet kr. 150,- blev hævet den 31. juli 2026 på min konto. Jeg har ingen varer modtaget. Jeg har skrevet til firmaet 3 gange og får overhovedet intet svar eller respons.

Seneste opdatering. Jeg har i dag den 8. august modtaget den vare, jeg ellers havde opgivet.

Derudover har jeg efter meget søgning også via mit virusprogram fundet jeres svarmails, der ligger som mistænkelige mails på min computer, det gælder også den mail, jeg har fået i dag. Den besked, jeg har fået på min telefon i dag virker derimod helt normal.

6. august 2026
Hverdagsudvalg-logo

Besvarelse fra Hverdagsudvalg

Hej Birgit,

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse.

Det skal nævnes vi har besvaret alle 3 emails, dog uden respons.

Vi har ydermere vedhæftet tidligere svar du har fået i hver ny email du har sendt...

I den forbindelse må vi formode at din email enten ikke fungerer korrekt, eller at du ikke kan finde mailen.

Tjek gerne din mail igen, igen igen!

Rigtig god dag 😊

Svar:

Hej Birgit,
Du må meget gerne finde de 3 mails vi har sendt til dig.

Din ordre er afsendt, og forventer at du har den i morgen.

Rigtig god dag.

AliExpres / Temu

AliExpres / Temu: Selvom jeg nøje udvælger webshops som har danske adresser, faldt jeg i denne gang. Varen fra Hverdagsudvalg.dk kom direkte fra AliExpress, som dér kan købes for en tiendedel af prisen

14. juli 2026
Hverdagsudvalg-logo

Besvarelse fra Hverdagsudvalg

Det er korrekt, at lignende produkter kan findes på internationale markedspladser, ligesom det gælder for mange andre produkter, der sælges i danske butikker og webshops.

Vi har selv kontrolleret priserne på både AliExpress og Temu og taget udgangspunkt i de laveste priser, vi kunne finde.

Vores pris er 185 kr. inklusive fri fragt. Det er cirka 30 kr. mere end den laveste pris, vi kunne finde på AliExpress, og dermed ikke ti gange så meget, som det fremgår af anmeldelsen.

På Temu kan produktet findes til en lavere pris, men der gælder et minimumskøb på 160 kr., før en ordre kan gennemføres.

Det betyder, at man enten skal købe yderligere varer eller flere STK af produktet. Den mindste samlede betaling på Temu er derfor kun 25 kr. lavere end vores pris, hvor produktet kan bestilles enkeltvis med fri fragt.

Når man handler hos os, handler man med en dansk virksomhed med dansk kundeservice, reklamationsret og support. Vi står desuden for kontakten og håndteringen, hvis der opstår problemer med produktet eller ordren.

Som mange andre virksomheder har vi nogle produkter på eget lager, mens andre sendes fra fjernlager. Vi sender dog ikke ordrer direkte fra hverken AliExpress eller Temu og kan derfor ikke genkende beskrivelsen af, at denne ordre skulle være kommet direkte derfra. Det er muligt, at der er sket en sammenblanding med en anden ordre.

Vi beklager, at du har opfattet købet som en “fælde”, men vi mener ikke, at prisforskellen eller de faktiske forhold omkring ordren understøtter denne beskrivelse.

Når man handler hos en dansk virksomhed, bidrager man samtidig til dansk erhvervsliv, den danske økonomi og finansieringen af vores fælles velfærd.

Derfor takker vi dig for at have handlet hos os.

HverdagsUdvalg

(Denne anmeldelse er skrevet med egne ord, men finpudset/korrigeret af AI)