Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland. Anmeldelser

1.777
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect! Verhuislift wagen was 15 minuten voor afgesproken tijdstip. 2 hele vriendelijke jonge mannen in de wagen, lift moest vanaf 10 hoog een bank naar beneden brengen. Huurvershuislift medewerker g... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We warwn ewn beetje zenuwachtig of het zou lukke gezien de mate van de meubels en afstand van de raam naar de weg maar toen Danny kwam werden we gelijk gerustgesteld en in een mum van tijd (40 minuten... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Peter heeft ons heel goed geholpen bij onze verhuizing. Los van het omhoog sturen van onze zware meubels, hielp hij ook met het tillen van de zwaardere meubels. Dat was heel helpend. Later op de dag b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze ervaring met Huurverhuislift.nl was top. We moesten een grote bank naar beneden verhuizen en een nieuwe bank naar boven krijgen, en dat ging allemaal zonder problemen. De lift was zelfs eerder... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Elevatorservice
  2. Flytte- og opbevaringsfirma
  3. Flyttefirma
  4. Vognmandsforretning

Om Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Skrevet af virksomheden

Beschrijving van de afbeelding

Huurverhuislift.nl: uw toonaangevende specialist in de verhuur van bemande verhuisliften. Bij ons krijgt u meer dan alleen een lift; elke verhuislift wordt bediend door een ervaren verhuizer die actief meewerkt om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Als marktleider bieden wij ongeëvenaarde volledige assistentie bij al uw verhuiswerkzaamheden. Wij bedienen zowel zakelijke klanten als particulieren, en zetten ons volledig in om elke verhuizing, groot of klein, tot een succes te maken. Kies voor Huurverhuislift.nl, waar kwaliteit, ervaring en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Zakelijke Offerte

Particuliere aanvraag? Vul het formulier hier aan de linkerzijde van deze pagina in. U kunt zo op een eenvoudige en snelle manier als particulier een verhuislift aanvragen. Uiteraard kunt u ook direct bellen naar onze algemene planning via: 088-6185300.

Particulieren Offerte

Paul Brughuis en Peter Snoeijs, twee ervaren veteranen in de verhuisbranche, zetten in 1989 een baanbrekende stap in de Nederlandse verhuisindustrie met de lancering van Huurverhuislift.nl. Na jarenlange ervaring in traditionele verhuizingen, zagen ze een unieke kans om de verhuismarkt te transformeren door zich te specialiseren in bemande verhuisliften, een dienst die destijds in Nederland vrij uniek was.

Over ons

Wij hebben vaste en lage tarieven met een uitstekende service. Bij ons huurt u standaard een bemande verhuislift, dit is bij de prijs inbegrepen. U wordt altijd geholpen door een ervaren en meewerkende verhuizer die ervoor zorgt dat alles veilig verloopt. Voor last-minute opdrachten (zelfde dag) berekenen wij standaard een toeslag van 25,- euro op het reguliere tarief.

Bekijk onze tarieven

Wij zijn makkelijk en snel te bereiken en kunnen u op verschillende manier te woord staan. Via het aanvraagformulier op de website, telefonisch of via WhatsApp.

Neem contact op

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.777)

116 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam, creatief en correct!

24. april 2025

Besvarelse fra Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat onze operator aan u wensen kon voldoen. We streven altijd naar een oplossing, zelfs als we creatief moeten zijn, zodat we iedere klant veilig en professioneel kunnen begeleiden.

Geweldig

Top fijne en vriendelijke medewerker

1. maj 2025

Besvarelse fra Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat onze operator aan u wensen kon voldoen. Op al onze verhuisliften zit altijd een ervaren verhuizer, zodat we iedere klant veilig en professioneel kunnen begeleiden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet tobben en je zelf een breuk gaan sjouwen

In plaats van zelf alles naar de 2e verdieping van ons appartement te sjouwen toch maar een verhuislift gehuurd. Wat een verademing, de lift was er op afgesproken tijdstip en alles was in no-time keurig netjes en zonder beschadigingen boven. Een aanrader om te doen !

28. april 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn tijdens onze verhuizing erg…

We zijn tijdens onze verhuizing erg fijn geholpen. De operator legde alles duidelijk uit en was erg behulpzaam.

12. april 2025

Beste Chelsea,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat onze operator alles duidelijk heeft uitgelegd en behulpzaam was. Op al onze verhuisliften zit altijd een ervaren verhuizer, zodat we iedere klant veilig en professioneel kunnen begeleiden.

Dank voor je vertrouwen en je positieve feedback, Chelsea!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al drie keer een verhuislift gehuurd…

Al drie keer een verhuislift gehuurd via huurverhuislift.nl en altijd een super service. Vandaag geholpen door Peter. Echt top. Heel behulpzaam en vriendelijk.
Goede prijs/ kwaliteitverhouding!

16. april 2025

Beste Diana,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je inmiddels al drie keer gebruik hebt gemaakt van onze verhuislift en dat je telkens tevreden bent over de service. Bedankt voor je vertrouwen en voor deze mooie 5-sterrenreview! Het was een plezier om je vandaag persoonlijk te mogen helpen.

We staan graag weer voor je klaar bij een volgende verhuizing!

Zeer goed geholpen door Peter

Zeer goed geholpen door Peter. Heel vriendelijk, meedenkend en snel handelend. Maar ook geduldig toen mijn bankstel wat later werd bezorgd. Dus heel tevreden.

3. april 2025

Besvarelse fra Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Bedankt voor je mooie review, Cleonise!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We denken graag mee, handelen snel waar nodig en hebben uiteraard alle begrip als een levering wat later is. Fijn dat alles uiteindelijk goed is verlopen.

Als je in de toekomst weer een verhuislift nodig hebt, staan we graag opnieuw voor je klaar.

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! PostNL had me in de steek gelaten. Toen in totale paniek huurverhuislift.nl gebeld, omdat m'n nieuwe bank op straat stond. Jacco was er binnen 15 minuten en heeft de bank naar de tweede verdieping geholpen. Ook nog de oude bank naar beneden gehaald! Super behulpzaam en ontzettend aardige man! Wat een mega goede service is dit. Ben helemaal fan.

4. april 2025

Besvarelse fra Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Wat een geweldige review – dank je wel!

Wat balen van PostNL, maar des te blijer zijn we dat we snel konden inspringen en je uit de nood hebben geholpen. We geven je complimenten zeker door aan Jacco – hij is inderdaad een topper! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent en fan bent geworden van onze service.

We staan de volgende keer weer graag voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

een echt goed bedrijf, chapeau!

ongeveer tien jaar geleden ben ik weer in nederland komen wonen. het regelen van een verhuislift die niet te duur was, met goede klantenservice was een fluitje van een cent. hoe anders is dat tegenwoordig....

wacht.. het wordt echt een superrecensie, en terecht.
een verhuislift huren, heden ten dage niet zo makkelijk meer. enorm veel aanbieders, enorm veel verschil in prijs en aanbod.

de meeste verhuurbedrijven begonnen vooral over prijs. kassa! voor hen dan. door omstandigheden was de klus die voor mij moest worden gedaan niet heel eenvoudig.
ik geloof dat ik zeven of acht bedrijven heb gebeld. niet één bedrijf stelde vragen over wat er voor mij moest gebeuren of waar ik rekening mee moest houden, nee, het ging slechts om hoeveel man ze in konden zetten en hoeveel uur ik minimaal moest nemen.
toen kwam ik bij Huurverhuislift terecht. de enorm vriendelijke telefoniste begon met het stellen van vragen. die zinnig waren. zoals: is er genoeg parkeerruimte voor de deur? kun je er wel voor zorgen dat deze ook vrij is op het moment dat de spullen naar boven moeten? welke verdieping is het? let er even op of je in jouw gemeente een vergunning nodig hebt, ook al is het op een parkeerplaats, want ik wil niet dat je dadelijk met een boete te maken krijgt.
dit was anders dan al die andere bedrijven. alles ging op een heel vriendelijke en rustige toon.
en toen bleek ook nog eens de prijs kwaliteitsverhouding van de offerte de beste te zijn.

het was voor mij een vrij ingewikkelde verhuizing, maar de lieve dame maakte elke keer als ik haar belde tijd voor me klaar en hielp ook echt met het vinden van antwoorden. eigenlijk heel normaal. maar tegenwoordig superbijzonder.

de dag zelf: de liftbediener was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, het was me niet gelukt om alle parkeerplaatsen vrij te houden maar hij vond een oplossing, en hielp de verhuizers ook mee.

zelden een zo niet nederlands bedrijf meegemaakt, en dat is heden ten dage het grootste compliment dat ik geef. (sinds een ik weer in nederland woon schrik elke keer van hoe slecht er met klanten wordt omgegaan)

dit bedrijf was geweldig goed! vanaf het eerste telefoontje tot aan de afhandeling, alles correct, goed, klantvriendelijk. 10 punten!

13. januar 2025

Beste la fraulein,

Wat een geweldige review, dankuwel! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, vanaf het eerste telefoontje tot aan de verhuisdag zelf. Bij Huurverhuislift.nl draait het niet alleen om het verhuren van een lift, maar vooral om een zorgeloze en prettige ervaring voor onze klanten.

Dat onze aanpak, met oog voor detail en klantvriendelijkheid, u zo positief is opgevallen, betekent veel voor ons. We doen er alles aan om elke verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen, en uw warme woorden bevestigen dat we op de juiste weg zitten.

Nogmaals bedankt voor deze prachtige recensie – we wensen u veel woongeluk!

Peter Snoeijs

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed gegaan

Goed gegaan! Fijne chauffeur!

3. marts 2025

Beste dhr. Bos,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat u tevreden bent met onze service en chauffeur. We waarderen uw feedback en staan graag weer voor u klaar bij een volgende verhuizing!

Een aanrader

Een aanrader! Supersnel, of tijd en bekwaam.

7. marts 2025

Beste Harry,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u onze service als een aanrader ziet en tevreden bent met de snelheid, punctualiteit en vakmanschap. We helpen u in de toekomst graag weer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zo blij dat mijn spullen nu op de…

Zo blij dat mijn spullen nu op de juiste plek getilt zijn! Hoe makkelijk kan het zijn!

5. marts 2025

Beste Annemariekelousie,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat alles soepel is verlopen en uw spullen nu op de juiste plek staan. We streven ernaar om verhuizen zo makkelijk mogelijk te maken, dus uw positieve feedback betekent veel voor ons.

Top geregeld

Top geregeld. Was ruim op tijd en ook goed geholpen.

1. marts 2025

Beste Michel,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat alles top geregeld was en dat u goed geholpen bent. We doen ons best om altijd ruim op tijd en vakkundig te werken. Graag tot een volgende keer!

Rafa

Schrijf eigenlijk nooit reviews. Als bouwbedrijf huren wij met enige regelmaat een lift van HuurVerhuisLift. Elke keer opnieuw een heel goede ervaring. Vooral ook door de jongens/heren die de lift bedienen. Altijd vriendelijk en opgewekt en helpen met laden en lossen. Knap hoe ze daar hun mensen motiveren. Nu weer een nieuwe operator: Rafa. Geweldige man. Van dat soort mensen krijg je als ondernemer goede zin in die hectische stad.

26. februar 2025

Beste Bart,

Hartelijk dank voor je geweldige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, zeker omdat je normaal gesproken geen reviews schrijft. Het is fantastisch om te horen dat jullie als bouwbedrijf keer op keer tevreden zijn met onze service en met de inzet van onze liftoperators.

Rafa en de rest van het team zetten zich elke dag in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en jouw positieve woorden geven ons alleen maar meer motivatie om hiermee door te gaan. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer van dienst te zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer behulpzame en vriendelijke meneer.

Zeer behulpzame en vriendelijke meneer.

26. februar 2025

Beste R. de Vries,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, en jouw positieve feedback betekent veel voor ons.

Graag tot een volgende keer!

Goede communicatie en service

We zijn heel goed geholpen met het verhuizen met de verhuislift van onze bank van Table du Sud. We hadden zelf de lift geregeld en dat beviel goed. We zijn goed en snel geholpen. De communicatie verliep ook erg soepel, vanaf de offerte aanvraag t/m het verhuizen.

20. februar 2025

Beste Bart,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles soepel en naar wens is verlopen. Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie en service goed aansluiten bij de behoeften van onze klanten, dus het is geweldig om te weten dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst weer een verhuislift nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Goed werk!

Weer een snelle en behulpzame verhuislift met bediening. Op zaterdag in het drukke Utrecht. Prettige aanpak door Movers4all uit Woerden.

1. februar 2025

Beste AVT,

Hartelijk dank voor je mooie review! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bij Huurverhuislift.nl zorgen we er altijd voor dat er op al onze verhuisliften een vakkundige en meewerkende verhuizer aanwezig is, zodat alles soepel en veilig verloopt.

Fijn dat we je op een drukke zaterdag in Utrecht snel en prettig hebben kunnen helpen. We staan altijd voor je klaar bij een volgende verhuizing!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Is reeds de 4 de keer dat ik beroep doe…

Is reeds de 4 de keer dat ik beroep doe op huurverhuislift.nl. Prima service en medewerkers erg behulpzaam. Werken ook op zondag. Een aanrader.

19. januar 2025

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u voor de vierde keer in ons stelt! Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de behulpzaamheid van onze medewerkers.

Wij doen ons best om flexibel en betrouwbaar te zijn, zelfs op zondag, en het doet ons goed dat dit gewaardeerd wordt. Uw aanbeveling betekent veel voor ons!

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meer dan uitstekende service.

Zeker een prima ervaring, keurig op tijd en een bijzonder vriendelijke en behulpzame chauffeur/bediener!

22. januar 2025

Beste Huib,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met onze service. Keurige punctualiteit en vriendelijke, behulpzame chauffeurs zijn voor ons erg belangrijk, en het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren.

We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Helemaal naar wens

Geduldig, netjes en beleefd.

17. januar 2025

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw positieve woorden over onze service. Het is fijn om te horen dat u onze geduldige, nette en beleefde aanpak heeft gewaardeerd. Dat is precies waar wij voor staan!

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Echt een aanrader!

Snelle en ontzettend aardige service, zowel per mail als op de dag zelf van Peter. Makkelijk, snel, betrokken en gezellig! Echt een aanrader!

11. januar 2025

Besvarelse fra Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Bedankt, Mary, voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je onze service als snel, betrokken en gezellig hebt ervaren. We doen altijd ons uiterste best om onze klanten een zorgeloze en prettige ervaring te bieden, zowel tijdens het contact als op de verhuisdag zelf. Jouw positieve feedback waarderen we enorm!

Mocht je in de toekomst weer een verhuislift nodig hebben, staan we graag voor je klaar. Nogmaals bedankt!

Team Huurverhuislift.nl

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.