Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland. - Flevoland Anmeldelser 1

3,7

Pampuslaan 45, 1382 JM Weesp, Noord-Holland, NL

1. Elevatorservice
  2. Flytte- og opbevaringsfirma
  3. Flyttefirma
  4. Vognmandsforretning

Om Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland. - Flevoland

Beschrijving van de afbeelding

Huurverhuislift.nl: uw toonaangevende specialist in de verhuur van bemande verhuisliften. Bij ons krijgt u meer dan alleen een lift; elke verhuislift wordt bediend door een ervaren verhuizer die actief meewerkt om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Als marktleider bieden wij ongeëvenaarde volledige assistentie bij al uw verhuiswerkzaamheden. Wij bedienen zowel zakelijke klanten als particulieren, en zetten ons volledig in om elke verhuizing, groot of klein, tot een succes te maken. Kies voor Huurverhuislift.nl, waar kwaliteit, ervaring en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Zakelijke Offerte

Particuliere aanvraag? Vul het formulier hier aan de linkerzijde van deze pagina in. U kunt zo op een eenvoudige en snelle manier als particulier een verhuislift aanvragen. Uiteraard kunt u ook direct bellen naar onze algemene planning via: 088-6185300.

Particulieren Offerte

Paul Brughuis en Peter Snoeijs, twee ervaren veteranen in de verhuisbranche, zetten in 1989 een baanbrekende stap in de Nederlandse verhuisindustrie met de lancering van Huurverhuislift.nl. Na jarenlange ervaring in traditionele verhuizingen, zagen ze een unieke kans om de verhuismarkt te transformeren door zich te specialiseren in bemande verhuisliften, een dienst die destijds in Nederland vrij uniek was.

Over ons

Wij hebben vaste en lage tarieven met een uitstekende service. Bij ons huurt u standaard een bemande verhuislift, dit is bij de prijs inbegrepen. U wordt altijd geholpen door een ervaren en meewerkende verhuizer die ervoor zorgt dat alles veilig verloopt. Voor last-minute opdrachten (zelfde dag) berekenen wij standaard een toeslag van 25,- euro op het reguliere tarief.

Bekijk onze tarieven

Wij zijn makkelijk en snel te bereiken en kunnen u op verschillende manier te woord staan. Via het aanvraagformulier op de website, telefonisch of via WhatsApp.

Neem contact op

Middel

1 anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Snelle communicatie

Snelle communicatie, goede prijs en zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur!

7. marts 2026
Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland. - Flevoland-logo

Besvarelse fra Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland. - Flevoland

Beste Suus,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle communicatie, de prijs en de service van onze chauffeur. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog eens een verhuislift nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag weer.

Met vriendelijke groet,
Team Huurverhuislift.nl