HuurExpert.nl Anmeldelser

3,6

Dit is toch zeker de site die ik het meest heb gebruikt. Een ruim en regelmatig woonaanbod per mail, transparantie over de aanbieder en een goed overzicht van alle informatie die er nodig is. Het is... Se mere

Waardeloos. Je betaalt HuurExpert al voor een abonnement, zodat je kunt reageren op woningen. Vervolgens reageer je op een woning en krijg je een bericht van het bedrijf dat de woning op HuurExper... Se mere

Search engine works nicely. Sometimes a house / apartment was already rented. That happens working with cross databases. Overall helpful in your search

Huur expert stuurt je mailtjes gericht op jou zoekopdracht, maar ook wat daarbij in de buurt komt. Zo hadden wij in de zoekopdracht een bepaald aantal kamers staan, maar als deze onbekend was kwam het... Se mere

1. Ejendomsudlejning
  2. Boligblok
  3. Boligmægler
  4. Boligudlejningskontor
  5. Ejendomsmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Zoek een huurwoning, huurhuis op de meest complete huurhuizen website van Nederland met het actuele huuraanbod

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,6

Huurexpert verdient aan jouw ellende

Ben er geen steek mee opgeschoten. Deze mensen leven van andermans ellende. Ze verlengen automatisch je lidmaatschap en zijn zeer agressief in het krijgen van hun geld. Neem geen lidmaatschap bij Huurexpert!

9. februar 2023

Diefstal abonnementskosten

Ik heb eind november keer op keer geprobeerd om mijn abonnement op te zeggen. December kom ik erachter dat deze mensen nog een hele maand geld van me willen en mn opzegging niet hebben verwerkt. Dat is diefstal en ik zal niet nogmaals het hele maand betalen.
Daarnaast, je zal nooit een plek vinden via deze scam website.

24. december 2022

Amazing experience

After setting my requirements to find a place to stay i was receiving emails with offers every day which allowed me to have a better overview of the market and helped me find my new place.

5. december 2022

Geldklopperij

Sluit geen betaald lidmaatschap af! Het betaalde lidmaatschap biedt geen enkele toevoeging. Je betaalt voor niks. Je kan niet zien wie de verhurende partij is en wat de contact gegevens zijn. Je kan wel een bericht sturen naar de verhurende partij (waarvan je dus niet weet naar wie je het stuurt), maar vervolgens krijg je hier geen reacties op terug. Omdat je niet weet wie de verhurende partij is, kan je ook niet direct contact opnemen met de verhurende partij om navraag te doen over de woning.
Veel woningen die getoond worden zijn al lang niet meer beschikbaar en loopt het inschrijfproces op een andere manier.

26. december 2022

Betaalmuur

Begin er niet aan! Zelfde ervaring als andere reviews: 9 van de 10 keer wordt je doorverwezen naar een andere site waar je weer voor moet inschrijven en betalen. Bespaar je geld. Sla deze "expert" over.

30. november 2022

Niet aan beginnen

Alle getoonde foto's en aanbod bestaat niet
Alles is nep
zij asen op je geld en wordt helemaal niks voor je gedaan
Kortom niet aan beginnen, het zijn oplichters

22. november 2022

Niet voor betalen

Een betaald account genomen om te reageren op woningen.
Wanneer je vervolgens op een woning wil reageren krijg je 9 van de 10 keer enkel een link naar een andere aanbieder waar je weer voor moet betalen.
Vervolgens gemaild en wel mijn geld terug gestort gekregen.

3. november 2022

Bijna geen eigen aanbod en adverteren woningen die allang verhuurd zijn

Elke dag krijg je een e-mail met “nieuwe huurwoningen” gevonden maar het zijn geen nieuwe huurwoningen. Ze plaatsen ook woningen die allang verhuurd zijn en verwijderen deze ook niet.

90% van de site is aanbod van andere makelaars of verhuurbedrijven dus wordt je daar naartoe doorverwezen voor de volgende inschrijf kosten. Begin er niet aan want hier ga je je woning echt niet vinden.

1. november 2022

Geen nuttige website

Ik kon maar op 2 van de 18 woningen reageren anders moest ik weer 15 euro betalen.
Na contact met hen te hebben gehad, heb ik wel netjes mijn geld teruggehad.

24. oktober 2022

Helemaal rot

Helemaal rot
Je betaald voor niks, je kan niet reageren op woningen want je wordt gewoon doorgestuurd naar een volgende website. Belachelijk dat er zo misbruik wordt gemaakt van mensen op zoek naar een woning.

17. oktober 2022

It's a scam

It's a scam, after you sign up you try to access what you were looking for and it takes you to other sites where you have to sign up again, in conclusion you can't access any ad without registering on the site which was

20. september 2022

Drama site

Drama site, alleen maar doorverwijzingen naar andere websites.
Zou een éénmalige betaling zijn, werd er later opeens nog een maand geld afgeschreven.
Niet aan beginnen!!

23. august 2022

WAT EEN OPLICHTERS

WAT EEN OPLICHTERS. Had van te voren beter de reviews kunnen lezen, maar dit verwacht je gewoon niet. Voor €20 euro per maand kan je alleen maar naar woningen kijken. Als je wil reageren word je naar een andere site toegestuurd. Daar moet je uiteraard ook weer betalen.

15. august 2022

Er dette din virksomhed?