husverket.se Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi beställde ett nyckelfärdigt attefallshus av Husverket. Vi är mycket nöjda med både huset och leveransen. Inledande fick bra hjälp och dialog med säljaren Victor Hansson, han var professionell och t... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vänligt bemötande. God process för materialval, och relativt bra uppföljning under projektet. Dock något försenad leverans ut från vad som blev utlovat. Vi gjorde nog de flesta tillval man kunde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snyggt och funktionellt hus 40 kvm komplementbyggnad. Bra kontakt med säljare och montörer på plats. Felfritt hus och leverans i tid. Trevlig attityd från alla. Enda undantaget var killen på produktio... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi valde en totalentreprenad och det fungerade mycket bra. Den inledande fasen, där vi hade kontakt med säljare och projektledare, var väldigt pedagogisk och tydlig. Vi fick bra stöd vid val av hus oc... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bygning af arkitekttegnede huse

Skrevet af virksomheden

Vilket är ert drömhus projekt? Ett fjällhus mitt i skidbacken, ett sommarhus i skärgården, eller varför inte en egendesignad friggebod med bastu och relaxavdelning? Företagare eller markägare med exploateringsplaner, kanske funderar ni på att paketera färdigexploaterade tomter med arkitektritade fritidshus eller permanentbostadshus? Husverket är en helhetsleverantör av hus i alla dess former. Vår vision är att vara det självklara valet som tar husbranschen till nästa nivå! Vi vill kunna inspirera dig och visualisera dina husdrömmar med hjälp av den senaste tekniken. Vår målsättning är att underlätta hela byggprocessen och skapa en trygghet gällande kostnader och ett totalansvar för ert kommande byggprojekt. Du ska själv kunna vara delaktig i skapandet av ditt drömhus. Med oss får du exempelvis möjlighet att testa olika placeringar på din tomt samt att bygga ditt hus i vår tjänst bygg online. En färdig offert med leveransbeskrivning, ritningar och bilder laddar ni sedan enkelt ner direkt från vår hemsida. Vi kan erbjuda våra nyckelfärdiga husmoduler till konkurrenskraftiga priser och ett kvalitetssäkrat helhetskoncept. Detta kan vi göra tack vare vår specialistkompetens inom alla led samt ett eget ägarskap av både fabrik och produktion. Vi tar ansvar för hela processen. Vårt kundsegment sträcker sig från privatpersoner och företag till markägare och exploatörer. När vi väl har skrivit ett köpeavtal erbjuder vi en totalentreprenad där allt från bygglovsansökan till slutkontroll av ditt nya hus ingår. Allt detta kan bli verklighet. Låt Husverket hjälpa dig, vi kommer inte att göra dig besviken!

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Extremt nöjd med den service jag möttes…

Extremt nöjd med den service jag möttes av. Hela processen har varit enkel och smidig från början till slut. Huset levererades i tid och är definitivt prisvärt jämfört med andra konkurrenter vi tidigare sett på.
Rekommenderas starkt.

TACK Husverket och på återseende!

6. oktober 2021
Uopfordret anmeldelse
husverket.se-logo

Besvarelse fra husverket.se

Hej Elin, stort tack att du tog dig tiden att recensera oss här på Trustpilot! vi tackar för ett lyckat husprojekt tillsammans med er.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ansvarslös leverantör. Rekommenderas ej.

Det tog 5 månader att få in huset. När det kom på plats så kunde vi inte ens använda/flytta in på 2 månader pga flera fel/vattenläckage. Köket fick nedmonteras och återställas. Markabete varit totalt undermåligt med förstörd lykta, förstörda kantsten osv. Husgrundspaneler skruvades felaktigt. När vi upptäckte att takplåtsdetaljer är defomerade så blev vi ignorerade. Trots att detta påpekas i slutbesiktning vägrar Husverket att åtgärda.
Omöjliga att komma i kontakt. Inget avslutande samtal/kontakt.
Välj någon annan om du funderar. Någon som tar sitt ansvar. Tänk på att du får varken hjälp eller kompensation. Det är bara du som drabbas om du anlitar Husverket.

29. august 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.