Hush Anmeldelser

2. Morgenmadsrestaurant
  3. Takeaway-restaurant
  4. Restaurant
  5. Sandwichbar

Hush is een concept dat een nieuwe betekenis wil geven aan de momenten onderweg. Met onze lokale en dagelijkse verse producten willen wij mensen laten genieten, tot rust laten komen en onthaasten. Hush wil jou de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven. Op het gebied van kwaliteit, goede gezonde voeding en gifts. Al onze producten worden elke dag door onze chef-koks vers op locatie bereid. Op die manier zorgen wij dat je uitgerust onderweg bent.

Under middel

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

negatieve ervaring in kwantiteit en prijs

Ik laat me niet iedere keer vragen of ik een robot ben. Ik ben geen robot. Ik ga dus maar op deze manier laten weten hoe ik over Hush producten denk. Heb vroeger vaak op de locatie Enter gegeten. Maar na vanavond: niet weer. Keihard broodje met beetje filet, half eitje, ruim 7 euro!. En half litertje melk 4 euro 25. Geen prijzen vermelden in drankenkoeling. Verrassing dus bij de kassa. Niet echt leuk. Heb 45 jaar lang iedere dag in een horeca gelegenheid geluncht en of gedineerd. Heb dus mn referentiekaders. Maar dit steekt wel heel schril af bij eerdere ervaringen hier en elders. Succes met de zaken. Ik heb het gemeld bij de medewerkster. Uiteraard kan zij hier niets aan doen.

16. juni 2025

Onvriendelijke medewerkser Diamantstraat Hengelo

Ik attendeerde de medewerkster aan de Diamantstraat in Hengelo erop dat de ontbijtkoek over datum was. Ze keurde me geen blik waardig, zei niets en haalde het uit het schap. Vervolgens bij het afrekenen keek ze me weer niet aan, liep zelfs weg terwijl ik nog in de transactie zat! Zeer onvriendelijk, aangezien ik als klant je alleen wilde helpen.

19. februar 2025
Hush-logo

Besvarelse fra Hush

Hoi K, wat vervelend om te horen. Onze excuses, dit is niet de bedoeling, we zullen het op de locatie bespreken... Hopelijk heb je wel kunnen genieten van onze producten en zien we je snel terug in één van onze shops!

Had online besteld toen ik binnen kwam…

Had online besteld toen ik binnen kwam was het er niet. Werd mij verteld dat ik eigenlijk niet had kunnen bestellen. Online al betaald dus ook geen geld terug gekregen

29. maj 2024
Hush-logo

Besvarelse fra Hush

Hoi Tom,

Wat vervelend om te horen... Onze excuses voor het voorval! We hebben u een mail gestuurd met daarin een compensatie voor uw bestelling. Hopelijk zien we u snel terug in één van onze shops!

Groetjes,
Lars

Broodjes smaken lekker

Broodjes smaken lekker. Maar erg jammer dat de broodjes duurder zijn geworden en dat ook het beleg is aangepast. Zoals het broodje Tonijn zonder pastrami, erg jammer.

30. januar 2023

Aanrader

Heerlijk rijk belegde broodjes, lekkere smaken.
Voor bezorging gekozen, erg snelle service!
Super tevreden

29. august 2022

Teleurgesteld

Het is een broodje dus als je trek heb is het sws lekker maar mijn broodje carpaccio koste 7 euro en er zaten gedroogde uitjes op die je bij je nasi eet dat alle smaak overnam. Dit is het geld niet waard. Ik ben zeer ontevreden.

15. juli 2022

❤️🥖🥖❤️

Ik heb echt genoten van Hush! Top service.

Verschillende broodjes besteld over een paar weken tijd, alle broodjes waren heerlijk. Een top plek om tussendoor ff te lunchen dus !

De chicken teriyaki is een grote aanrader :))

1. december 2021

1e keer bij Hush een broodje besteld.....

1e keer bij Hush een broodje besteld.
Vond het smakeloos en droog, te veel brood en te weinig beleg.
Zou ook graag zien dat de medewerker een haarnetje zou dragen zodat ze niet continu in haar haar zit te kroelen.
Voor mij voorlopig geen Hush meer

9. oktober 2021