1. Ejendomskonsulent

DINE FORDELE VED HURTIGT BOLIGSALG Flere mæglere frem for kun én Ingen bindingsperiode Flere køberkartoteker Nå ud til flere i og uden for dit lokalområde Øget diskretion efter dine ønsker og behov Optimér dit boligsalg Ingen synlige liggedage Begræns prisafslag

3,6

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Hurtigsalg er fremtiden

Hurtig boligsalg er et kanon koncept - jeg havde min bolig til salg ved to forskellige andre mæglere de havde tilsammen over 30 fremvisninger - så blev jeg tilknyttet hurtig boligsalg havde tre fremvisninger og så var villaen solgt og det fortæller i sig selv hvor godt et koncept det er - så super anbefaling herfra

29. august 2025

Hej kære Anja

Tusind mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for, at vores koncept har gjort præcis hvad hensigten var. Vi er meget stolte over at have hjulpet dig i mål med salget!

Vi ønsker dig alt godt fremover, og tusind tak for de pæne ord og fordi du valgte os til dit boligsalg.

Rigtig god weekend 😊

Ingen anbefaling desværre

Ingen anbefaling desværre, blev kontaktet af en ikke uddannet mægler.
Nej, jeg har ikke forvekslet jer med andre, han vidste ikke de mest almindelige ting. Henrik Simonsen.
Og jeg skrev også til jer, at han var ustabil!
Jeg har kontaktet jer og I svarede ikke.
Generelle ting ved Henrik ikke.
Bevis, at han er uddannet

25. juli 2025

Hej

Der må være tale om en misforståelse her. Henrik Simonsen er uddannet ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og dermed fuldt kvalificeret til at varetage bolighandler.

Bevis for uddannelse er sendt på mail

Jeg kan se, at det du henviser til som manglende viden, handler om spørgsmålet om, hvem der betaler for berigtigelsen. Ifølge lovgivningen skal en mægler oplyse om alle mulige omkostninger, han er bekendt med, kan opstå. Henrik har derfor korrekt oplyst dig om, hvad berigtigelsen vil koste, hvis køber ikke ønsker at betale denne del.

Praksis varierer i Danmark – på Sjælland er det normalt, at køber betaler, mens det i Jylland og på Fyn ofte er sælger. Det kan skabe forvirring, og Henrik har blot ønsket at give dig et fuldt overblik. Berigtigelsen er kun et tilbud, du ikke er forpligtet til at vælge. Hvis mægleren ikke havde oplyst om denne mulige udgift, kunne han i visse tilfælde selv ende med at skulle dække den.

Vi er kede af, at du ikke har ringet direkte til os, så vi kunne have afklaret misforståelsen med det samme. Desværre kan jeg se, at du har skrevet til no-reply@hurtigt-boligsalg.dk, hvilket betyder, at vi ikke har modtaget din tidligere mail og derfor ikke haft mulighed for at hjælpe.

Du er meget velkommen til at ringe direkte til mig på 20 70 44 58, hvis du ønsker en grundig gennemgang af forholdene i en formidlingsaftale.

Mvh
Patrick Fischer

En god oplevelse med et nyt firma

Vi valgte i sin tid, da firmaet lige startede at gå med dem.
Vi var begejstret for at der var muligheder for at flere ejendomsmæglere kunne være med.
Stor respekt for de to unge mennesker, de har lært at de små stød, det selvfølgelig vil give, når man kaster sig ud i noget nyt.
Vi kan kun anbefale Hurtigt Boligsalg, de har fået hele salget af vores hus ordnet på en professionel måde. Ønsker jer alt mulig held og travlhed fremover.

1. maj 2025

Kære Lissi og Mandfred

Tusind tak for jeres varme og anerkendende ord – det betyder virkelig meget for os!

Vi sætter stor pris på, at I valgte at støtte os allerede i opstartsfasen. Jeres tillid dengang, og jeres positive oplevelse nu, bekræfter os i, at vi gør noget godt for jer som forbrugere. Vi ved, at der altid vil være bump på vejen, når man skaber noget nyt – og det er netop derfor, vi som forbrugerbeskyttende virksomhed gør alt, hvad vi kan for at lære af hver eneste erfaring og forbedre os dag for dag.

Vi arbejder målrettet for at skabe en gennemsigtig, tryg og professionel bolighandelsoplevelse – og det glæder os enormt, at I har mærket det i jeres forløb. Jeres ros til både vores koncept og os som team, tager vi til os med stor ydmyghed og stolthed!

Tak for jeres anbefaling – og ikke mindst jeres ønske om travlhed. Vi ønsker jer alt godt fremover! 😊

Teamet bag Hurtigt Boligsalg

Huset solgt på 75 dage!

Hurtigt boligsalg har arbejdet på, at gøre det nemmere og billigere for mennesker, der vil sælge deres hus. Så uden at være bundet til en, så havde vi tre ejendomsmæglerfirmaer på, på en og samme tid, og skulle kun betale salær til det firma, der fik huset solgt 👍
Vi kan kun sige, at Hutigt boligsalg lever op til deres navn, da vi fik huset solgt på kun 75 dage 💪
Kan varmt anbefale hurtigt boligsalg, hvis jeres hus skal sælges i en fart 😃

20. september 2024

Hej ☀️

Vi takker for de mange fine rosende ord! 🥳 Vi er utrolig glade for at vores service har levet op til vores navn og jeres forventninger. Det glæder os at I fik solgt jeres bolig så hurtigt!😎. Tak for anbefalingen det sætter vi stor pris på 🙏🏽

Vi ønsker jer en god dag 😊

/HurtigtBoligsalg.dk