Vi er gennem nu tre år, kommet hos Hundens Univers med vores hund Lily, og bliver altid mødt med smil og godt humør. Klipning er altid smukt og professionelt udført og vigtigst af alt, vores hund... Se mere
Det er altid en positiv oplevelse at aflevere og hente Alfred (13 år gammel Shih-tzu) hos jer. Alfred er aldrig trykket som han var hos tidligere frisører når vi henter ham. Han er altid så fin når I... Se mere
Gaia, vores skønne Golden doodle er blevet klippet af Didde og Emilie gennem mange år. Vi er fulgt med fra Søborg hovedgade, Islands brygge og nu til den dejlige salon på Jægersborg allé. Det er der... Se mere
Super sted. Søde mennesker og dygtige hundefrisører. Jeg kører til Hundens Univers, hver gang min hund, Kalle, skal klippes eller have klippet negle, fordi han føler sig tryg hos dem. Han bryder sig... Se mere
Hundefrisør, butik og webshop. Hos Hundens Univers prioritere vi æstetik, kvalitet og atmosfære aller højst. Det skal være nemt at finde de helt rigtige ting til dig og din hund, uden at du skal være i tvivl om du vælger rigtigt. Kvaliteten på de produkter vi har skal ikke være til at tage fejl af. Et læderhalsbånd skal se lækkert ud og være blødt - gerne med en matchende line. En seng skal holde i mange år. En hundetaske skal være rumlig og behagelig. En sele skal sidde anatomisk godt - det er trods alt din hunds “gå tur tøj”. Og samtidig må det selfølgelig også gerne se ordenligt ud. Rigtig mange har de sidste år fået sig et ekstra familiemedlem. Hundene fylder rigtig meget. Både i vores hverdag og den måde som vi prioritere dem på, men særdeles også i vores hjem. De har både kurve, skåle og legetøj som helst skal kunne rodes ud men også gerne tilbage så der er orden i tingene. Alt dette kan nemt komme til at forstyre i pang farver og plastik som måske ikke lige passer ind i resten af indretningen. Og hvor er de her pangfarvede plastikting produceret? Hvad indeholder de? Alt dette behøver du ikke at bekymre dig om. De produkter som du kan finde hos os er nøje udvalgt og gennemprøvet. Intet skal være tilfældigt, bare fordi det er en hund. Er du i tvivl om nogle af de ting som du kan se på vores webshop, så har vi en fysisk butik på Sluseholmen i København som du er meget velkommen til at komme forbi og besøge.
Jægersborg Alle 27a, 2920, Charlottenlund, Danmark
- info@hundens-univers.dk
- hundens-univers.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Verdensklasse
Vi har de 4 år, vi har haft Cocio altid været glade for den gode vejledning og fantastiske service Didde og co har mødt os med. Lige fra hvalpetjek, til spa til klip og guides i produkter. Vi ved, hun er i de aller bedste og mest kyndige hænder, hvor hun er midtpunktet. Tak for jer ❤️
Altid en fantastisk oplevelse
Altid en fantastisk oplevelse! Produkterne er af højeste kvalitet og blandt de bedste på markedet til hunde. Leveringen er lynhurtig, og man kan altid stole på en fejlfri service.
I skriver fri fragt ved køb over 399,-
I skriver fri fragt ved køb over 399,-
Købte for 447,-
Alligevel blevet opkrævet 59 kr. i fragt

Besvarelse fra Hundens Univers
Hurtig forsendelse og gode varer :-)
Hurtig forsendelse og gode varer :-)
Min hund blev ihvertfald glad for den nye hundefrakke
Nemt at bestille et godt tilbud
Nemt at bestille et godt tilbud. Og så var der lynhurtig ekspedition og forsendelse. Alt i alt en god købsoplevelse👍
Mange fine vare - god kvalitet
Mange gode ting, rigtig god kvalitet og gode priser. Kan kun anbefale dem 🐶
God pris og hurtig levering
Fine varer at købe til absolut konkurrence dygtig pris. Hentede varen da jeg også fik min hund trimmet. Nemt
Virkelig god service.
Trygt sted for dyr
Vores lille hund er ikke glad for at komme til hundefrisør, men hos Hundens Univers går det så fint, så det er blevet vores nye stamsted. Hun elsker stadig ikke at blive vasket og klippet, men hun er ikke bange og de tager sig altid god tid. Bedste anbefalinger herfra.
Største anbefaling
Største anbefaling! Professionel, super dygtige og mega servicemindede!!! Da vi for 2,5 år siden fik vores ruhårede foxterrier, var det ikke nemt at finde en hundesalon med plads, men heller ikke en salon der tog trimmehunde. Men skæbnen ville vi havnede her i Hundens Univers - og det er som navnet siger et univers hvor din hund er i centrum, samtidig med at der er fokus på at skabe tryghed for dig som hundemenneske. Vores hund er ikke altid den nemmeste type - men vi får altid en god og ærlig snak, så vi kan gå fra salonen ved godt mod (og med en mega lækker trimmet hund!) Udover salonen er der også en super lækker butik med tilbehør, snacks mm hvor man kan finde mange lækre sager . Didde og Emilie er bare de bedste!
BEDSTE hundeklip i hele København!
Vores lille Charlie har i dag fået et bamseklip hos Hundens-Univers, og han er simpelthen kommet retur med det flotteste klip. Desuden har han haft den gladeste og godeste oplevelse, og man kan bare mærke hvor godt der er blevet passet på ham. Han dufter dejligt og er helt tydeligt også selv meget glad for sit klip, da halen har logret lige siden han kom hjem. Tak af hjertet for at give en god oplevelse- vi glæder os allerede til at skulle retur til næste klip.
Fantastisk sted
Fantastisk sted mine hunde elsker at komme der. Selv min gamle sheltie som ikke kan li andre en hans familie elsker at komme hos Didde.
Dyrlægens største anbefaling
Superdygtige, professionelle, søde, dedikerede, dyreelskere og bare helt fantastiske. Jeg ved ikke hvor jeg skal starte og slutte i min anbefaling af Hundens Univers og Didde. Vi har en rigtig trimmehund ( Airedale terrier) og efter flere dårlige oplevelser andre steder, hvor hun trods forsikringer om det modsatte og høje priser er blevet klippet rigtigt meget, så fandt vi endelig frem til Hundens Univers. Her bliver vi selvom køreturen er lang! Didde har kæmpet bravt med pelsen og med at rette op på andre saloners makværk. Allerede efter to gange har vi nu vores smukke hund tilbage med sin skønne og funktionelle trimmepels. Jeg bukker mig i støvet over hvordan der blevet gået til denne kæmpe opgave og hun er nu trimmet efter alle kunstens regler fra snude til halespids. Den faglige kunnen, stolthed og dedikation er ikke til at tage fejl af og her emmer desuden af kærlighed til hundene. Trimning er en særlig kunst og det kan Didde også bare. Skal din hund som de fleste vaskes og klippes mv, så er du og din hund også i de bedste hænder - her vrimler med skønne, små bløde og smukt klippede hunde.
Jeg er en utrolig glad hundeejer og som dyrlæge giver jeg også min bedste anbefaling. Didde har også stort blik for hundenes trivsel og velbefindende og giver gerne gode råd.
Vores hund er ikke vild med at blive trimmet, men hos Didde kommer halen op og vi er ikke i tvivl om at hun bliver behandlet godt og kærligt med blik for hendes særlige behov og samtidig kommer vi hjem med en smuk hund i en pels hun trives optimalt med.
At Hundens Univers også har en skøn (web)shop med dejlige og gode produkter er bare prikken over i’et og vi kom senest også hjem med det fineste og lækre halsbånd og snor.
Super god hundefrisør
Vores hvalp Summer blev klippet her, og de vi så søde og tålmodige med hende. Hun er blevet så fin, og var så glad da vi kom og hentede hende. De var super søde og rigtig gode til at rådgive. Kæmpe anbefaling herfra!
Vanvittig dygtig og professionel…
Vanvittig dygtig og professionel hundefrisør! Det allervigtigste er dog den interesse og omsorg min hund bliver modtaget med. Jeg afleverer ham altid med god samvittighed og jeg har fuld tiltro til, at han bliver behandlet med tålmodighed og varme imens jeg er væk. Jeg ville aldrig aflevere ham er andet sted end hos Didde.
Hundens univers får mine varmeste anbefalinger.
Kompetent og kærlig behandling
Chico er stamkunde, og han elsker at komme der, hvilket i sig selv er tegn på, Ditte & team gør det godt.
Jeg bliver ofte stoppet på gaden og…
Jeg bliver ofte stoppet på gaden og spurgt, hvor min havaneser bliver klippet. Også her giver jeg Hundens Univers de allerbedste og varmeste anbefalinger. En supertryg, virkelig rar atmosfære og et topproffesionelt resultat hver gang. Tusind tak for jer, den skønne butik og gode nyttige råd!
Super lækker webshop 👌
Købte de fineste ting til min hund 👌. Super lækker webshop. Stor anbefaling herfra.