1. Butik med vitaminer og tilskud

Hūmen is een jong en snelgroeiend Nederlands bedrijf in de voeding en cosmetica. Onze filosofie is dat iedereen op een natuurlijke manier stralend door het leven kan. Wij geloven dat je met de juiste supplementen een stralende huid kan hebben zonder cosmetische ingrepen. Onze gepatenteerde collageen supplementen van Europese bodem zorgen voor een zichtbare verbetering van de huid, sterker haar & nagels en gezonde gewrichten voor jong en oud. Dit blijkt ook uit de vele onderzoeken die wij op onze site hebben gepubliceerd. Leuk weetje: wist je al dat Hūmen in het oud Grieks letterlijk 'skin membraan' betekent.. Heb je een vraag? Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het dan ook belangrijk om transparante en goede informatie te geven bij jouw zoektocht naar het juiste collageen product. Heb je vragen over het gebruik van collageen, een product of ben je op zoek naar specifieke informatie, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

4,3

4,3

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Superblij met Hūmen

Ik ben superblij met Hūmen! De verpakking is echt mooi en ziet er luxe uit. Voor de prijs krijg je echt goede kwaliteit – het is het echt waard. Sinds ik het gebruik zijn m’n nagels veel sterker en heb ik merk ik veel steviger, voller haar, zo fijn! De klantenservice was ook top: snel en supervriendelijk. Echt een aanrader dus!

9. april 2025

Happy to hear Dominique!

Great product and amazing customers service

I ordered Humen fish collagen and was surprised that it has absolutely no smell and has a very neutral taste. I know that hydrolyzed collagen is the most effective type of collagen and I am glad that I found this company, which also has an amazing design of plastic fries packaging. So far only positive experience, I will add my impressions after using collagen for 4 weeks
Also, custormer service is great, they resolved my problem very quick!

31. januar 2025

Besvarelse fra Hūmen

Thanks Kristina, it's good to know that our hydrolyzed collagen and packaging design made a positive impression! :) As we are a couple of weeks ahead, hope you see the first results now!

Excellent products

Excellent products, great price, and outstanding service. I’ll recommend it to my friends in need and will definitely repurchase.

18. november 2024

Thank you Elsie!

Topkwaliteit collageen voor een betere prijs dan ik gewend ben

Ik gebruik al ongeveer acht jaar Verisol collageen met goed resultaat. Geen goedkoop supplement, maar de effectiviteit wordt ook ondersteund door wetenschappelijk onderzoek (zoek maar eens op Ergogenics.org naar 'Verisol').

Onlangs wilde ik ook Naticol collageen proberen en ging op zoek naar een betaalbare leverancier. Zo kwam ik bij Hūmen uit, die zelfs beide collageenvarianten aanbiedt tegen een stuk betere prijs dan ik gewend ben te betalen voor mijn collageen-supplementen.

Wat ik fijn en leuk vind, is dat het een Nederlands bedrijf (toevallig zelfs uit mijn eigen stad) is en dat er geen onnodige toevoegingen in zitten – gewoon puur Verisol / Naticol collageen. Daarnaast zijn de potten simpel en mooi vormgegeven. Ik gebruik het voor het slapen gaan; 10 gram Verisol (=rundercollageen) + 10 gram Naticol (=viscollageen) en altijd op een lege maag voor de beste opname. Het zou overigens beter zijn om het te spreiden (bijv. 5g/5g ochtend en 5g/5g in de avond), maar dat zit nog niet helemaal in mijn routine.

De smaak is prima, niet uitgesproken. Aanrader!

29. oktober 2024

Hi Alexander,

Geweldig om te horen dat je al zo lang goede ervaringen hebt met Verisol en nu ook Naticol via ons probeert. Fijn dat je ook onze puurheid en prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Veel succes met je routine en als we ergens bij kunnen helpen, laat het gerust weten.

Team Hūmen

Top quality

Excellent product, dissolves very well and has no taste. I simply add it to my glass of water. Very well served and nice packaging. Can't wait to see the results on my skin.

6. marts 2023

Aanrader collogeenpoeder Hümen!

Ik ben erg tevreden over het collogeenpoeder van Hümen. Het is een hoogwaardig product met een heerlijke smaak. Ik neem het nu al een maand elke dag en voel me daar beter door. Mijn huid ziet er ook beter uit en voelt zacht aan. Ik kan het iedereen aanraden!

7. februar 2023

Ik ben super tevreden over de collageenpoeder.

Ik ben super tevreden over de runder collageen poeder. Ik was opzoek naar een pijnloze oplossing voor mijn verouderde huid die niet teveel kostte. Een vriendin tipte mij over humen. Ik gebruik het nu een tijdje en ik merk echt al verschil. Het fijnste aan het product vind ik dat ik het in alle soorten drankjes kan doen, het namelijk echt smaakloos.

Ik zou de collageen poeder dan ook aan iedereen aanraden.

1. februar 2023