Huistuindesign Anmeldelser 8

4,0

Gespecialiseerd in de verkoop en informatie geven over hoogwaardige meubels.

4,0

God

De belofte die ze op de website hebben…

De belofte die ze op de website hebben staan van dezelfde dag nog besteld, morgen verzonden klopt niet. Ik heb op 20 december een spiegel besteld in deze webshop, 8 januari pas ontvangen. Ik kan me voorstellen dat de feestdagen voor extra drukte zorgen, maar dit is wel extreem. Ook werd ik hier als klant helemaal niet van op de hoogte gebracht (vanuit het bedrijf zelf met een mail), waardoor ik het idee kreeg dat ik werd opgelicht. Dit is gelukkig niet gebeurd, want ik ben uiteindelijk wel heel blij met de geleverde spiegel die lijkt op de foto in de webshop. Maar al met al zou ik hier niet nog eens bestellen vanwege heel het bestelproces.

8. januar 2026

Prachtige meubels

Eerlijk gezegd 100% positief verrast door de kwaliteit. De website ziet er top, mooie foto's maar als het dan na snelle bezorging ook daadwerkelijk zulke mooie kwaliteit is, petje af.

8. april 2025

Beste Jurgen,

Wij waarderen deze positieve review enorm! Wij zijn blij om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan,

Goed

Top site!
Goede spullen snelle levering!
Ik ga hier zeker vakee bestellen

17. april 2025

Beste Shane,
Goed om te horen dat u tevreden bent!

Luxe tuin meubels gekocht

Luxe tuin meubels gekocht. Uitstekende kwaliteit. Prima service, goed contact en keurig bezorgd volgens afspraak., een tien+

9. april 2025

Beste Jan,

Bedankt voor de positieve review. Wij zijn blij dat wij uw vertrouwen hebben kunnen winnen!

Prettig contact en goede

Prettig contact en goede, vlotte levering en nog eens hele mooie kwaliteit. tafels en stoelen gekocht voor in mijn horeca zaak

12. april 2025

Beste Henk,
Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat de stoelen geschikt zijn voor in de horeca. Ik hoop dat er een hele hoop klanten gebruik van mogen maken!

Team Huistuindesign

Happy

Heb hier van de week stoelen gekocht. Super snel binnen, staan prachtig en ze zitten hemels.
Zeker aan te raden om hier te bestellen.

8. april 2025

Beste Femke,

Dankjewel voor de positieve review. Wij zijn blij dat u voor ons heeft gekozen!

Team Huistuindesign