Banner for HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel Anmeldelser

1.065

4,9

Meerdere keren een auto gehuurd. Altijd top geregeld. Staat meteen klaar op het vliegveld. Prijs ligt lager als bij vele andere verhuurders. Je bent allrisk verzekerd. Met de Corona werden onze vlucht... Se mere

We hadden nogal wat vragen die werden geduldig beantwoord, wel jammer dat ik geen vaste contactpersoon had,waren er 5 met ieder een eigen email adres, dat communiceren lastiger maakte. We hebben... Se mere

Ons huis in Ibiza El Paso was heel mooi en erg praktisch ingericht. De firma HuisHurenIbiza had alles tot in de puntjes geregeld en ook de auto die we via HuisHurenIbiza hadden gehuurd stond op de afg... Se mere

Fijne organisatie waar geen vraag te veel is en als er iets niet aanwezig is of kapot is dan wordt het meteen gemaakt of gebracht. Auto huren, scooters en de boodschappen laten bezorgen zijn 1 van de... Se mere

1. Ferieudlejning

Om HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Bij HuisHurenIbiza helpen we je graag om jouw droomverblijf te vinden. Al 15 jaar verhuren we de mooiste villa’s, huizen en vakantieverblijven op het eiland. Wij zijn daarmee dé Ibiza specialist en marktleider op Ibiza.

Ons aanbod varieert van luxe villa’s en villa’s met privé zwembad tot gezellige, kindvriendelijke huizen – altijd met de persoonlijke service waar we om bekend staan.

Naast ons kantoor in Amsterdam hebben we ook een kantoor op Ibiza. Wij kennen het eiland dan ook goed en weten precies welke villa en locatie het beste bij je wensen past.

Wil je meer van ons zien? Bekijk dan ons villa-aanbod op de website. Of neem een kijkje op onze Instagram!

Over One of a Kind Travel

HuisHurenIbiza maakt onderdeel uit van One of a Kind Travel — ons overkoepelende merk dat al onze bestemmingen samenbrengt, waaronder Ibiza, Val d’Isère en Toscane.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.065)

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Goed georganiseerd

Bij vragen kon je bellen met een nummer in Nederland, wel zo makkelijk.

6. maj 2024

Hi Henni,
Hartelijk dank voor je review.
We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten en zijn blij om te horen dat je dit zo hebt ervaren!

Top huis

Top huis, snelle reactie van zowel huis huren ibiza, ons lokale contactpersoon en de huiseigenaar

1. maj 2024

Volmaakte ervaring

Het huis is ruim, charmant en heeft alles wat je nodig hebt.
De communicatie kon niet beter.
Alles was in orde!
Wij komen heel graag terug!

16. april 2024

Hi Katrien,
Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat jullie het zo fijn hebben gehad. We kijken er naar uit jullie snel weer te verwelkomen!

Maria

Dag
Ref Eindejaar
Een foutje was dat het huis niet voorverwarmd werd waardoor de eerste uren(dag) killig waren.
De peletkachel was ook niet proper gemaakt en als je net voor het weekend aankomt vindt je niet gemakkelijk nieuwe pelets! Dus men zou een kleine voorraad moeten voorzien!!
Verder was het huis heel aangenaam en ruim voorzien van alles. De ligging liet toe het hele eiland te exploreren.En de nabijheid van een stad maakte het winkelen eenvoudig. We waren er eind december- begin januari en Ibiza is dan in wintermood. Rustig, een aanrader.

28. december 2023

Beste Charly,
Bedankt voor uw review.

Het spijt ons zeer te vernemen dat de temperatuur in de villa niet aan uw verwachtingen voldeed. In verband met de winterse omstandigheden en de lage temperaturen kan het inderdaad wat meer tijd vergen voordat het huis de gewenste warmte bereikt.

Bedankt voor uw feedback. Wij zullen deze met de eigenaar bespreken en zo zorgen dat het verbeterd wordt.

Hopelijk mogen we u in de toekomst toch nog eens op Ibiza verwelkomen!
​Team HuisHurenIbiza

Mooi huis

Mooi huis. Fijne communicatie en service. Ik zou hier zo weer naartoe gaan of adviseren aan anderen.

1. november 2023

Aanrader!

Voor de 2e keer een huis op Ibiza gehuurd via HuisHurenIbiza en dit was wederom weer goed geregeld. De huizen zijn prachtig, de organisatie en communicatie is goed. De aanvullende diensten die worden aangeboden, zoals boodschappen en een auto huren, zijn ook heel goed. Kortom, ik raad HuisHurenIbiza zeker aan!

1. november 2023

Aanrader

Hele prettige communicatie en ze denken met je mee. Komen met voorstellen voor andere huizen die ook eventueel geschikt zijn als je keus niet meer beschikbaar is.

25. oktober 2023

super

super! Fijne communicatie, leuke tips ontvangen en mega snelle en vriendelijke personeelsleden welke je graag verder helpen naar een voor jou onvergetelijke vakantie!

13. oktober 2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad…

We hebben een heerlijke vakantie gehad in een top huis op Ibiza.
Het huis voldeed aan alle verwachtingen.
De tuin met zwembad was zelfs een stuk mooier en groter dan we hadden verwacht. Met een mooi dronefilmpje is misschien nog beter bij een huis aan te geven hoe de ligging is.
Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

20. september 2023