Meerdere keren een auto gehuurd. Altijd top geregeld. Staat meteen klaar op het vliegveld. Prijs ligt lager als bij vele andere verhuurders. Je bent allrisk verzekerd. Met de Corona werden onze vlucht... Se mere

Virksomheden har svaret
We hadden nogal wat vragen die werden geduldig beantwoord, wel jammer dat ik geen vaste contactpersoon had,waren er 5 met ieder een eigen email adres, dat communiceren lastiger maakte. We hebben... Se mere
Virksomheden har svaret
Ons huis in Ibiza El Paso was heel mooi en erg praktisch ingericht. De firma HuisHurenIbiza had alles tot in de puntjes geregeld en ook de auto die we via HuisHurenIbiza hadden gehuurd stond op de afg... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijne organisatie waar geen vraag te veel is en als er iets niet aanwezig is of kapot is dan wordt het meteen gemaakt of gebracht. Auto huren, scooters en de boodschappen laten bezorgen zijn 1 van de... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij HuisHurenIbiza helpen we je graag om jouw droomverblijf te vinden. Al 15 jaar verhuren we de mooiste villa’s, huizen en vakantieverblijven op het eiland. Wij zijn daarmee dé Ibiza specialist en marktleider op Ibiza.
Ons aanbod varieert van luxe villa’s en villa’s met privé zwembad tot gezellige, kindvriendelijke huizen – altijd met de persoonlijke service waar we om bekend staan.
Naast ons kantoor in Amsterdam hebben we ook een kantoor op Ibiza. Wij kennen het eiland dan ook goed en weten precies welke villa en locatie het beste bij je wensen past.
Wil je meer van ons zien? Bekijk dan ons villa-aanbod op de website. Of neem een kijkje op onze Instagram!
Over One of a Kind Travel
Keizersgracht 572, 1017 EM, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voor de tweede keer een huis gehuurd via HuisHurenIbiza. Alles is goed en fijn geregeld.
Goed huis, makkelijk auto's huren, Kok aan huis is top, boodschappenservice zo fijn....Kortom, dit is de manier waar ik van hou. Alles voor mij regelen en zelf vakantie vieren. Gezellig met mijn drie zonen, drie schoondochters en mijn kleindochter genoten. Dank !

zeer goede communicatie van Huishurenibiza.nl
Het huis kwam precies overeen met de getoonde foto's en beschrijving. Echt perfect

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Prima service, snel antwoorden op vragen en vriendelijk ontvangst en check out

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Prachtig huis met geweldige buitenruimte en fijn zwembad. De locatie is in mijn ogen perfect. We hebben er erg genoten!

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Zeer goede, vriendelijk en snelle service van het team. Geholpen met alle vragen, goede service zowel vooraf als ter plekke. Zeker aan te raden voor je vakantie!

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Prachtige finca op een schitterende locatie dichtbij het dorp San Josep. Werkelijk alles is goed geregeld en het ontbreekt werkelijk aan niets. Huis was zeer netjes en zeer schoon. Echt een aanrader.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
HuishurenIbiza reageert snel en duidelijk als je vragen hebt. Toegankelijkheid is top. Ze hebben een duidelijk en overzichtelijk platform.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Zeer correcte service van in het begin.
Snelle opvolging van de mails.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
* Zeker een aanrader ! Heerlijk huis met een meer dan waanzinnig uitzicht ✨. Het voelt er direct huiselijk, en het is er super rustig. Maar toch op afstand van alle drukte. “Peppito” de huiskat is een schat en heel dankbaar voor wat aandacht en een snack😉. Kortom: het huis, de ligging en de omgeving laten niets te wensen over ! Wij zijn door dit huis van Ibiza gaan houden❤️. En hebben met volle teugen van dit huis genoten !
* Het huis was precies zoals aangegeven ! En was van alle gemakken voorzien.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Wij zijn met 7 personen naar Ibiza gegaan, via huis huren ibiza hebben wij een geweldig mooie vila gehuurd! Daarnaast hebben wij gebruik gemaakt van de boodschappen service & de auto service! Alles liep op rolletjes en was suuuper geregeld. Ook het contact gaat vlot en je hebt binnen een paar uur reactie. Volgende keer boeken wij zeker weer via huis huren ibiza, we kunnen nu al niet wachten!
Bij de boeking alles duidelijk en goed contact.
Ontvangst door Hugo bij de woning helemaal top.
En onze borg lekker snel retour ontvangen.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Fantastische week gehad. Het huis had alles wat we nodig hadden. Communicatie ter plaatse ging heel vlot en correct. Ook het huren van de auto’s ging heel correct en vlot. Auto’s stonden klaar aan de luchthaven zoals afgesproken. Geen gedoe met waarborg, degelijke, recente auto’s, alles inbegrepen, iets duurder, maar de moeite waard.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Zoals alle voorgaande jaren, persoonlijke en klantgerichte service. Alles tot in de puntjes geregeld, en waar niet direct goede service.
Lokale contactpersoon echter wat reactief en niet altijd oplossing gericht. Andere jaren was dit beter. We komen zeker weten weer terug!

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Wat een fantastische ervaring! Een prachtige villa die in het echt nóg completer en groter is dan de foto's doen vermoeden. Echt aan alles is gedacht en alles is met zorg en smaak afgewerkt. Heerlijke bedden, goedwerkende airco's en een zee van ruimte voor werkelijk iedere gast. Een aanrader en wij komen hier graag eens terug. Cala Llonga op loopafstand ook zeker een van de fijnere baaien met meer dan voldoende ligbedden en zonder de extreme drukte van de omliggende baaien als St Eularia maar dichtbij genoeg om er eens heen te gaan.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Hele fijne en betrokken service. Niks op aan te merken.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
We hebben een heerlijk verblijf gehad. De service was top. Huis en tuin werden goed onderhouden tijdens ons verblijf.
Komen zeker nog een keer terug!
fam. de Zwart

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Goed en prettig contact, reageren snel, prima service, correcte informatie, kan alleen maar aanbevelen

Super service!
Het hele kantoor heeft ons super goed geholpen bij het vinden van het perfecte vakantiehuis na onze onprettige ervaring met een andere verhuurbureau.
Opletten dus bij het huren van een vakantiehuis!
Maar bij dit kantoor ben je aan het juiste adres!
Dus zeker boeken via hen! Heel lieve en vriendelijke mensen. Zeer professioneel en mensen met het hart op de juiste plaats…. Ze doen alles om jou een supervakantie te laten hebben in Ibiza

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.