Meerdere keren een auto gehuurd. Altijd top geregeld. Staat meteen klaar op het vliegveld. Prijs ligt lager als bij vele andere verhuurders. Je bent allrisk verzekerd. Met de Corona werden onze vlucht... Se mere

Virksomheden har svaret
We hadden nogal wat vragen die werden geduldig beantwoord, wel jammer dat ik geen vaste contactpersoon had,waren er 5 met ieder een eigen email adres, dat communiceren lastiger maakte. We hebben... Se mere
Virksomheden har svaret
Ons huis in Ibiza El Paso was heel mooi en erg praktisch ingericht. De firma HuisHurenIbiza had alles tot in de puntjes geregeld en ook de auto die we via HuisHurenIbiza hadden gehuurd stond op de afg... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijne organisatie waar geen vraag te veel is en als er iets niet aanwezig is of kapot is dan wordt het meteen gemaakt of gebracht. Auto huren, scooters en de boodschappen laten bezorgen zijn 1 van de... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij HuisHurenIbiza helpen we je graag om jouw droomverblijf te vinden. Al 15 jaar verhuren we de mooiste villa’s, huizen en vakantieverblijven op het eiland. Wij zijn daarmee dé Ibiza specialist en marktleider op Ibiza.
Ons aanbod varieert van luxe villa’s en villa’s met privé zwembad tot gezellige, kindvriendelijke huizen – altijd met de persoonlijke service waar we om bekend staan.
Naast ons kantoor in Amsterdam hebben we ook een kantoor op Ibiza. Wij kennen het eiland dan ook goed en weten precies welke villa en locatie het beste bij je wensen past.
Wil je meer van ons zien? Bekijk dan ons villa-aanbod op de website. Of neem een kijkje op onze Instagram!
Over One of a Kind Travel
Keizersgracht 572, 1017 EM, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Huren bij HuisHurenIbiza was echt perfect Snelle antwoorden op al onze vragen
Echter op locatie vonden wij dat onze gastvrouw wat meer interesse kon tonen tijdens ons verblijf
Geen interesse meer ivm gebreken wat gerepareerd moesten bijvoorbeeld niet werkende wc, overstroming, vele wespennesten e.d. Kort antwoord was: het is een oud huis moet nog wat aan gedaan worden .Het zwembad was echt heerlijk De tuin schitterend Ondanks alles hadden wij paar heerlijke dagen gehad
Prachtig huis, nog mooier dan op de foto's! Verder een super service en heel vriendelijke mensen.
Samengevat...wij komen zeker terug naar Ibiza en huren dan graag weer bij jullie!

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Alles verliep zoals verwacht. Heerlijk huis van alle gemakken voorzien op een goede locatie in het stadje.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Alles was perfect ❤️ Carmen de eigenaresse heeft ons vriendelijk ontvangen.
Het huis is van alle gemakken voorzien, fijne bedden en bij de slaapkamer boven rolluiken zodat de kamer heerlijk donker is.
Het huis is rustig gelegen in een baaitje voor San Antonio. We hebben geen last gehad van het drukke San Antonio.
Op loopafstand om de hoek van het huis een supermarkt met bakkertje, strand voor de deur, en een heerlijke tuin met dakterras. De auto kon niet bij het huis geparkeerd worden maar in de straat was bijna altijd wel een parkeerplekje. Wij hebben een heerlijke tijd gehad en boeken volgende keer zeker weer dit huis als we naar ibiza gaan ❤️

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Heel fijne organisatie om een huis bij te huren.
Ook aanverwante zaken zoals een auto.
Heel toegankelijke medewerkers.

Besvarelse fra HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel
Werd goed een vriendelijk geholpen.
De foto’s van de villa die wij gehuurd hadden klopte perfect.
Wij hebben een super week gehad!
Fantastische villa, professionale ondersteuning en alles conform afspraak.
Top huis, prima service, duidelijke en heldere communicatie voor en tijdens de vakantie, combi met autoverhuurder ook top. Echt aan te bevelen.
Fijn contact, goede begeleiding en heerlijk huis. 1 tip: maak bekend dat de telefoon, ondanks een 020 nummer, opgenomen wordt door iemand die Engels spreekt.
Super fijne service en communicatie! Niet alles verliep helemaal vlekkeloos, maar ze schakelde snel en pakte het allemaal perfect op. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Wij hebben onlangs een woning op Ibiza gehuurd via dit platform. Dit is ons onwijs goed bevallen. De service is echt top.
Als er iets is, zijn ze goed bereikbaar.
Wij hadden geen bbq bij het huis, wat wel bij de omschrijving stond. Ze gaan hier dan direct mee aan de slag en vragen daarna ook of het goed gekomen is. Ik vind ze top! Wij zijn nu alweer aan het kijken voor volgend jaar en gaan ook zeker via dit platform weer boeken.
Warm welkom van Carmen en Peter. Het huis is prima, mooi, dakterras geeft een mooie uitkijk over de baai. Kortom een prima locatie om snel de omgeving te verkennen. Wij kunnen dit huis aanbevelen. Verder erg tof wat we op de vertrek dag gewoon wat langer van Carmen konden blijven.
Geweldig huis en geweldige service! Prijs kwaliteit ook echt goed. Zou 100% adviseren hier een mooie villa te boeken, je krijgt echt waar voor je geld!
Super huis en top service. Alles goed geregeld en vriendelijke mensen.
Duidelijke beschrijvingen online en altijd top kwaliteit huizen !!