God service og flink behandler
God service. Hyggelig behandler. Oppriktig opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt

Besvarelse fra Hudspesialisten AS
Medisinsk hudlaserbehandling (hårfjerning, reduksjon av rynker, behandling av kviser, arr mm). Salg av dokumentert virksomme hudpleie produkter i butikk og på nett.
Olav Tryggvasons gate 39/41, 7011, Trondheim, Norge

Besvarelse fra Hudspesialisten AS
Ansvarsløse folk ! Fraskriver seg alt ansvar om folk blir skadet ! Lyver selvfølgelig i møte med norsk pasientskadeerstatning . Løgnere som ikke kan følge helsepersonelloven og behandler folk veldig stygt !Frekk og en veldig kunnskapsløs «hudlege». Dama er overhodet ingen lege.Disse kjeltringene burde vært stanset.Veldig utrivelig sted, overhodet ikke trygt !ikke gå hit !! Ser ut som folk velger de andre, seriøse klinikkene i Trondheim nå, og der er bra , få disse vekk !
Profesjonelle fagfolk, som tar godt vare på pasientene sine.Anbefales

Besvarelse fra Hudspesialisten AS
Fikk irritasjon /bivirkning i huden av behandlingen, men da sa de bare at det ikke kom fra behandlingen . Prøvde å spørre legen om hjelp, men ble da sur og sint og sa jeg skulle la dem være i fred. En veldig frekk og uforskammet lege . Stedet kan ikke anbefales, veldig useriøst !!

Besvarelse fra Hudspesialisten AS
Var hos Hudspesialisten for å fjerne blodkar på brystet. Fikk god informasjon i forkant. Det ble sagt at jeg muligens måtte gjøre flere behandlinger, men alle blodkar forsvant etter en behandling. Er svært fornøyd med å bli så effektivt behandlet av profesjonelle fagfolk.
Anbefales!

Besvarelse fra Hudspesialisten AS
Jeg fikk fjernet en gammel tatovering med bra resultat. Otte behandlinger og den er nå fullstendig vekk, til tross for att de sa jeg ikke måtte forvente å se den forsvinne helt. Seriøs og kompetent/realistisk rådgiving før og under behandlingen var en stor hjelp. Det var ikke billig, men absolutt verdt det. Jeg kan anbefale stedet.