Skøn oplevelse
Har lige være til behandling for første gang og det bliver ikke sidste gang.
Super god oplevelse og skøn behandling
Kosmetiker i hjertet af Randes NØ. Fokus på ansigts- og voksbehandlinger samt webshop med naturlige produkter.
Danmark
Har lige være til behandling for første gang og det bliver ikke sidste gang.
Super god oplevelse og skøn behandling
De bedste anbefalinger herfra. Dygtigt og professionelt arbejde, behageligt selskab
Utrolig sød og behagelig behandler, smukt resultat og gode priser. Kæmpe anbefaling til dette skønne sted ☺️
Vildt søde og dygtige medarbejdere. Jeg fik en ansigtsbehandling hvilket var en vanvittig god oplevelse, massagen var top lækker. Fik dog også et lashlift, som også var pæn. Men tror bare ikke det lige var mig dsv:( Alt i alt en utrolig god atmosfære og en vildt god oplevelse😍
Udover at Marie er vanvittig sød, så er der ingen tvivl om, at hun også er meget kompetent og dygtig til sit fag. Man føler sig meget velkommen i klinikken, der er en behagelig stemning, og man kan få hjælp og råd til lige præcis det, man har behov for. Hudplejespecialisten får mine varmeste anbefalinger!
Kæmpe anbefaling herfra. Super behagelig atmosfære og behandling. Marie er enormt dygtig, og man føler sig så godt tilpas i hendes hænder. Jeg kommer gerne igen!
Kan anbefales!
Jeg har fået en ansigtsbehandling hos Marie, som indebar lækre produkter, dejlig massage, afslappende/tryg atmosfære samt gode anbefalinger. Derudover er Marie desuden utrolig sød og super dygtig.
Hos hudplejespecialisten kommer du til den hyggeligeste lille oase. Marie har de LÆKRESTE produkter og de SKØNNESTE behandlinger, til virkelig gode priser. Marie er altid smilende, positiv og skaber en behagelig stemning, så man føler sig godt tilpas. KÆMPE ANBEFALING HERFRA !!!