Hudpleje-Gruppen/ Susanne Søfeldt Anmeldelser 12

1. Skønhedssalon
  2. Helse- og skønhedsbutik
  3. Hudplejeklinik
  4. Wellnesscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kosmetolog Odense | Vi gør en forskel for din skønhed med den brede vifte af eksklusive behandlinger - Du for en sublim service & vejledning med ud af døren

3,3

Middel

Jeg skulle have rense min hud og jeg…

Jeg skulle have rense min hud og jeg gav kosmetologen frie hænder til hvilken behandling der var bedst til min hud og alder.
det eneste krav var at jeg skulle til en stor fest 2 dage senere og ikke ønskede at hud så alt for medtaget ud.
Jeg har aldrig oplevet noget så smertefuldt og så ovenikøbet betalt for det. Bagefter havde jeg små sår i hele ansigtet og min næse var lilablå.
Undervejs spurgte jeg om det kunne være rigtigt at det skulle foregå så voldsomt og smertefuldt og hun svarede at det var helt normalt.
Jeg vil aldrig tage chancen at besøge dette sted igen.

29. august 2025

Flere års god behandling

Går regelmæssigt hos hudplejegruppen og har altid fået den bedste behandling. Udover dette er de alle sammen meget søde. Det er altid en hyggelig oplevelse at komme der.

30. april 2025

Frygteligt sted

Frygteligt sted! Min datter på 14 år har været der 2 gange- hendes hud er blevet endnu værre end før hun begyndte at komme der. Desuden købte hun deres dyre produkter hvor de lovede at det ville gøre hende godt, men disse har bestemt ikke gjort noget godt for hende. Har flere gange forsøgt at føre en dialog med dem men bliver fejet af hver gang.
Hold jer langt væk fra dem!

25. juni 2024

Værre hud

Mega sød personale. Men anbefalder ikke deres behandling til akne. Gjorde min hud værre end nogensinde før. Købte en serum som var fyldt med dårlige ingredienser for huden, den bruger jeg dog heller ikke mere. Ellers meget flot sted med søde medarbejdere.

25. oktober 2022

Forløb med voldsom forværring

Jeg har i 3 måneder været i behandling mod akne ved hudplejegruppen, med månedlige rens og indkøbt for mange tusinde nye produkter i mærket Nimue som er en frugtsyrebehandling. Efter 2,5 måneder hvor min hudtilstand kun blev værre og værre besluttede jeg mig for at stoppe med at bruge produkterne fra Nimue. Disse måneder med stor forværring af min akne og noget der minder om en allergisk reaktion, har jeg nu opgivet min behandling ved hudplejegruppen. Med mere akne og flere ar end jeg havde inden jeg begyndte behandling. Efter at have prøvet rigtig mange behandlinger igennem årende, er det igen igen spild af penge. De dyre produkter som er brugt ganske få måneder, ville de desværre ikke tage igen. Og heller ingen form for kompensation for at have udsat mig for 3 smertefulde måneder og ar jeg kan have glæde af de næste mange år.
En positiv note skal dog gå på at personalet er søde. Jeg fik et privatnummer jeg kunne skrive til om min udvikling og var også forbi til et hurtigt “tjek” for at få vurderet om jeg skulle fortsætte med produkterne. Dette blev jeg anbefalet de første par gange da det kunne være en del af udrensningsprocessen. Men jeg valgte så selv at stoppe efter næsten 3 måneder fordi det var for smertefuldt og der ingen forbedring havde været i de 3 måneder. Der er ingen anden behandling gruppen kan udføre.
Kort sagt: Ingen forbedring men forværring til ukendelighed af udbrud i løbet af tre måneder. Uden nogen form for kompensation!

7. september 2021

HOLD JER VÆK!!

HOLD JER VÆK!!! Hvis I skal have lagt make-up!!
Jeg lignede en cirkusprinsesse da jeg gik derfra. Jeg var så flov. Nøøøj hvor var jeg grim og jeg overdriver ikke.

Kosmetologen stod i dårligt lys og kunne slet ikke se hvad hun lavede og så er hun fuldstændig talentløs hvad angår make-up.
Jeg har aldrig set grimmere ud. Jeg er enormt skuffet.

13. februar 2020

Er dette din virksomhed?