Til Direktionen
Til Direktionen
Hudevad Radiator Design
Saltgade 11
DK-6760 Ribe, Denmark.
Jeg har købt 5 radiatorer fra Hudevad gennem privatgrossisten.dk.
Den ene radiator har store bobler i malingen flere steder. Alligevel er den sluppet igennem jeres kvalitetskontrol.
Hudevads manglende kvalitetskontrol betyder, at jeg får ekstraudgifter på ca. 6-7.000 kr. Det er dybt urimeligt, da jeg forventer, at jeg har købt en vare, som er i orden.
Privatgrossisten.dk har reklameret til jer og fået at vide, at jeg skal sørge for at pakke radiatoren forsvarligt ind, bære den ned fra 2. sal, stille den på fortovet på en træpalle, som er 3,40 m lang og 80 cm bred.
Jeg har været nødt til at bortskaffe træpallen, som radiatorerne blev leveret på, da jeg ikke kunne lade den stå på offentlig vej.
Når radiatoren kommer tilbage, skal jeg bære den op til 2. sal igen. Den vejer 62 kg, så jeg skal have flyttefolk til at hjælpe mig.
Det er meget uheldigt, for jeg er ved at totalrenovere en lejlighed. Jeg har en tidsplan med logistik for alle arbejdsprocedurer og håndværkere.
VVS’eren var nødt til at hænge radiatoren op på væggen, da gulvfolk skulle i gang med at lægge gulv.
Det er en etageejendom, hvor der ikke er mulighed for at stille en så stor og tung radiator andre steder, indtil Hudevad besvarer reklamationen.
Jeg er nu i en meget ubehagelig situation, hvis jeg skal acceptere Hudevads tilbud.
Jeg skal købe indpakningsmateriale og selv stå for indpakningen.
Jeg skal fremskaffe en træpalle, som er stor nok, endnu en udgift.
Jeg skal betale flyttefolk 2 x kr. 1.500,00, en nedbæring og en opbæring.
Jeg skal på ny betale VVS’eren for at tilslutte radiatoren.
Jeg skal betale aflæsningsselskabet Ista kr. 1.500,00 for at montere måler på denne ene radiator, de har sat på de andre radiatorer.
Alle disse udgifter udgør tilsammen omkring 6-7.000 kr. - næsten det samme som radiatoren.
31. oktober 2019