5 store stjerne til Hübsch for at yde rigtig god kundeservice efter en træls oplevelse med en forhandler af Hübsch møbler på Fanø (forhandleren havde ikke tilknytning til selve Hübsch) Kan varmt an... Se mere
HI-Park 381, 7400, Herning, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg er meget skuffet over Hübschs kundeservice.
Jeg modtog et sæt sengetøj i gave, hvor det ene pudebetræk var defekt fra start – stoffet ved lynlåsen er gået i stykker, så betrækket ikke kan bruges. Jeg dokumenterede fejlen grundigt med både billeder og video.
Da det var en gave, var jeg ikke i besiddelse af kvittering eller ordrenummer, og på trods af at fejlen tydeligvis er en produktionsfejl, afviste Hübsch at hjælpe. De kunne hverken tilbyde ombytning, reservedel eller salg af et enkelt pudebetræk. Den eneste “løsning” var en rabatkode på 50 % til at købe nyt sengetøj.
Jeg har købt mange produkter fra Hübsch gennem tiden og har aldrig før haft behov for at kontakte kundeservice, men denne oplevelse lever på ingen måde op til mine forventninger – hverken til service eller ansvar for egne produkter.
Ærgerligt, for kvalitet og kundeloyalitet burde hænge sammen i denne prisklasse.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Hurtig levering. Varen var fremme allerede dagen efter jeg bestilte, og levede desuden op til produktbeskrivelsen.

Besvarelse fra Hübsch A/S
jeg har desværre haft en meget skuffende oplevelse med et sofabord fra Hubsch. Produktet blev markedsført som varende lavet af ægte træ, men det stemmer ikke med virkeligheden. kun benene er i massivt træ- resten af bordet virker meget let og syntetisk. efter kort tids brug begyndte bordet at miste farve, og overfladen virker slet ikke holdbar. Kvaliteten lever på ingen måde op til det, man kan forvente af et designmærke som Hubsch - især ikke til den pris
utilfreds med mit køb ...

Besvarelse fra Hübsch A/S
Jeg var forbi Hübsch' lagersalg og havde den bedste oplevelse! Der var så mange fine ting at vælge imellem, og priserne var virkelig gode. Personalet var søde og hjælpsomme – man følte sig velkommen med det samme.
Det hele var godt organiseret, og selvom der var mange mennesker, var der plads til at gå på opdagelse i ro og mag. Jeg gik derfra med både nye favoritter til hjemmet og et stort smil.
Glæder mig allerede til næste gang! 🫶

Besvarelse fra Hübsch A/S
Fantastisk kundeservice i forbindelse med lagersalg👌

Besvarelse fra Hübsch A/S
Jeg har købt et Archive Shelf Unit Natural hvor der er to låger. Det ene hængsel på begge låger er nu knækket (det har været igennem en flytning, så det er formentlig min egen skyld og ikke noget jeg vil klage over), så jeg vil købe nogle nye og montere dem selv.
Derfor ringede jeg til kundeservice for at få oplyst hvilke hængsler jeg skal købe, for at få lågerne til at virke igen.
Her får jeg - noget overraskende - at vide, at det kun er leverandøren, der ved hvilke hængsler der er brugt. Og jeg kan i øvrigt ikke få oplyst hvem leverandøren er.
Jeg spørger om de så ikke vil være behjælpelige med at bestille to nye hængsler på min regning, men Hübsch kan desværre heller ikke bestille enkeltdele hjem.
Jeg spørger så om jeg kan få et eller andet at gå ud fra, når jeg skal på jagt efter de nye hængsler, men kundeservice kan kun være behjælpelige med at sende billeder af hængslerne, som jeg jo allerede står med i hånden. Det giver absolut ingen mening.
Jeg står altså nu med et møbel til over 6.000kr. som er i stykker men blot mangler to nye hængsler for at virke igen, men kan ikke finde ud af hvilke hængsler jeg skal købe, fordi kundeservice ikke vil oplyse det.
Det er ærlig talt lidt håbløs kundeservice.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Jeg købte en elendigt designet vaskekurv, der gik i stykker et par måneder efter jeg havde fået den. Der er sat TRÆDYVLER i stellets led, så de hopper ud efter kort tids brug, fordi der self. Er alt for meget friktion, og lige meget hvor gange jeg putter dem i igen, ryger de ud, ligeså snart stellets led bevæger sig, når man tager kurven ud af træstellet.
Magen til elendigt design skal man lede længe efter.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Generelt er jeg ikke bekendt med mærket men fik et cafebord i julegave. Jeg må ærlig indrømme hvor overrasket jeg blev af den dårlig kvalitet , i forhold til prisen . Bordet rokker allerede og benene er ret løse . Eftersom jeg kan læse at kundeservice ikke er meget behjælpelig med råd og vejledning, så ryger den ud. Vil ikke anbefale at købe møbler derfra .

Besvarelse fra Hübsch A/S
Jeg har en bænk fra Hübsch, som rokker/vakler mere end normalt, når man sætter sig på den. Jeg kontakter derfor kundeservice, for at høre om det er noget de har erfaring med eller om de har nogen idé om hvad man kan gøre.
Selvom jeg i min første henvendelse skriver at jeg har fået bænken i gave, bliver jeg mødt at "har du en kvittering", "hvor er den købt", "har du et navn på den der har givet dig den" osv. Hübsch konstaterer efter søgning i deres kundedatabase at bænken ikke er købt via dem, men må være købt via en forhandler og så kan man slet ikke hjælpe.
Det er først da jeg understreger at jeg ikke er ude efter at få en ny bænk men alene søger råd/vejledning vedr. et af deres produkter at der kommer et spagt forslag til en løsning efterfulgt af en ansvarsfraskrivelse.
Helt ærligt - det er jeres produkt og I kender det vel alt andet lige bedre end jeres forhandlere. Kunne man ikke have været mere løsningsorienteret end blot at efterlade en kunde med følelsen af at fordi produktet er købt hos en forhandler kan vi (som producent af produktet) slet ikke hjælpe dig...
Der står trods alt "Hübsch" på det fine skilt på bænken... Ikke "En forhandler af Hübsch".
Synd at I har så travlt med at sende aben videre/melde hus forbi i stedet for at yde et reelt forsøg på kundeservice.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Elendig kvalitet. Har fået en knagerække i gave, hvor en af knagerne er knækket inden knagen overhovedet er taget i brug.
Har ikke kvittering men prismærket sidder stadig på. Hubsch løber fra alt ansvar, fordi jeg ikke har kvitteringen, på trods af at det er deres ringe produkt der falder fra hinanden, i butiksny tilstand.
Køb et bedre produkt i rent faktisk kan bruge og fra en producent der kan finde ud af at tage ansvar og yde god kundeservice, i stedet for at gå i alt for små sko, som Hubsch gør!

Besvarelse fra Hübsch A/S
Er tilfreds med min vare. Modtog dog en meget stor papkasse med en masse papir til en forholdsvis lille vare. Det er spild og påvirker bedømmelsen herfra.

Besvarelse fra Hübsch A/S
I juni 2023 købte jeg via Hübsch et vitrineskab af modellen Kaiser og da det blev pakket ud viste det sig at lågen var skæv og ‘hængte’ med ikke mindre end 0,5 cm i højre side. Vi tog kontakt til Hübsch og det blev aftalt, at de ville sende en fragtmand til afhentning af skabet. Nu stod vi desværre i den situation at skabet i mellemtiden var blevet udsolgt og vi skulle nu vente knap 2 måneder på at kunne bestille et nyt. I midten af september kom det igen på lager og vi bestilte et nyt med levering. Vi pakkede skabet ud og igen var lågen skæv, det ikke kunne lukke med magneten i toppen ligesom der var en større misfarvning på toppen. Igen sendte Hübsch en fragtmand til afhentning og det blev aftalt, at inden de sendte det 3. skab afsted til os, så ville deres medarbejder gennemgå skabet grundigt for fejl. På den aftalte leveringsdag modtog jeg en mail hvor i der stod, at de oplevede for mange fejl med modellen hvorfor de annullerede min ordre ligesom de fjernede den fra Deres hjemmeside. Vi kontaktede Hübsch og adspurgte om de kunne sælge et andet vitrineskab til samme rabat, som vi havde købt den første til. Dette afviste de og tilbød os at få en rabatkode til Deres hjemmeside på 15 % til trods for, at de for 2 dage siden solgte Deres vitrineskab med 20 %.
De har under hele forløbet været søde at kommunikere med både pr. Mail og telefon. Det er bare super ærgerligt at der ikke kunne findes en bedre løsning efter et SÅ besværligt forløb ved køb at en vitrineskab.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Har modtaget et par produkter, hvor finer kvaliteten er så ringe udført at selv de billigste produkter hos jysk ligner luksus møbler. Simpelthen for ringe. Har også købt andre varer - ikke finer, hvor kvaliteten har været bedre.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Anbefaler ikke. Dårlig standard produkter.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Jeg købte en skænk igennem én af Hübsch online-forhandlere, og på både deres, og Hübsh's egen hjemmeside, stod skænken smukt med skuffeudtræk i komplet træ.
Da jeg får skænken leveret, er det tydeligt, at de har ændret designet og funktionen af skuffernes indre. Skufferne består nu af noget groft finer med tydelige skruehuller, der slet ikke passer sammen med skænkens ydre træ, OG skufferne har ikke længere udtræk i træ, men i stedet med store, sorte metal-skuffeskinner.
Forhandleren havde intet hørt fra Hübsch omkring denne ændring, og det er selvfølgelig ikke hendes skyld. Men da jeg ringede og fortalte det til Hübsch's kundeservice, blev jeg mødt af useriøsitet for problemet: "Vi har ikke lige fået taget ny billeder af produktets ændringer, sådan noget tager lang tid" - et statement der både sætter deres forhandlere i en rigtig dårlig situation, og som uden tvivl vil gøre andre forbrugere (ud over mig) skuffede ved modtagelse.
Ja, det er i orden at opdatere designet på sine produkter, men det bør være førsteprioritet, at opdatere sine forhandlere og kunder om dette - med billeder, på skrift eller på anden vis...
To stjerner fordi produktet (udenpå) stadig er meget smukt, men den dårlige oplevelse har sat sig i mig.

Besvarelse fra Hübsch A/S
Jeg købte et meget flot Hübsch vitrineskab, som kort efter reklamationsfristens udløb krakelerede i malingen ved alle hylder. Det ligner nu et 2. sorterings produkt til fuld pris!
Jeg kontaktede byHornsleth, som henholdte sig til reklamationsfristens udløb og at "træ arbejder"
Herefter kontaktede jeg Hübsch direkte, men de ønskede heller ikke at tage ansvar for deres dårlige produkt.
Det er så skuffende, da jeg netop købte dette produkt for at sikre en god kvalitet. Jeg fortryder nu, at jeg ikke købte hos en discountkæde, da prisen havde været under 50% og jeg er overbevist om, at min reklamation ville være blevet taget seriøs.