5 store stjerne til Hübsch for at yde rigtig god kundeservice efter en træls oplevelse med en forhandler af Hübsch møbler på Fanø (forhandleren havde ikke tilknytning til selve Hübsch) Kan varmt an... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. Møbelforretning
  3. Butik med havemøbler
  4. Glas- og spejlbutik
  5. Rammebutik
  6. Tæppehandel

Om Hübsch A/S

Hübsch is a Danish company in the home interior business. At Hübsch, you are the centre of attention. We focus on people, and we wish to provide you with unique products and memorable experiences.

Where happiness lives
The key word happiness is deeply rooted in Hübsch. We believe that we can create happiness around us by designing quality products in unique style, by offering the best service everyday, and by meeting our surroundings with a smile on our lips.

The good design
Our creative team in Denmark always has their finger on the pulse and designs quality products in our own, unique style. We have great focus on creating a common thread throughout the collections, and at the same time adapting to the trend of the times.

The good service
The good service starts with a smile. We have to have happy customers, and we rather see solutions than obstacles. We want to be your business partner and not just your supplier.

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Sengetøj

Mega fint produkt

23. april 2026

Hej Elias

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du er blevet glad for dit Hübsch sengetøj.

Hav en dejlig dag!

Hübsch kundeservice

Jeg er meget skuffet over Hübschs…

Jeg er meget skuffet over Hübschs kundeservice.

Jeg modtog et sæt sengetøj i gave, hvor det ene pudebetræk var defekt fra start – stoffet ved lynlåsen er gået i stykker, så betrækket ikke kan bruges. Jeg dokumenterede fejlen grundigt med både billeder og video.

Da det var en gave, var jeg ikke i besiddelse af kvittering eller ordrenummer, og på trods af at fejlen tydeligvis er en produktionsfejl, afviste Hübsch at hjælpe. De kunne hverken tilbyde ombytning, reservedel eller salg af et enkelt pudebetræk. Den eneste “løsning” var en rabatkode på 50 % til at købe nyt sengetøj.

Jeg har købt mange produkter fra Hübsch gennem tiden og har aldrig før haft behov for at kontakte kundeservice, men denne oplevelse lever på ingen måde op til mine forventninger – hverken til service eller ansvar for egne produkter.

Ærgerligt, for kvalitet og kundeloyalitet burde hænge sammen i denne prisklasse.

10. februar 2026

Kære Signe

Vi beklager mange gange, at du har modtaget sengetøj med en kvalitetsmangel. Vi forstår godt, at det er skuffende – især når det er en gave.

I vores tidligere mailkorrespondance bad vi dig om at oplyse navnet på den person, der har givet dig sengetøjet. På den måde ville vi have haft mulighed for at tjekke, om købet var foretaget direkte hos Hübsch, og eventuelt finde ordren i vores system. Denne information har vi desværre endnu ikke modtaget.
Da vi samarbejder med forhandlere over hele verden, er det den enkelte forhandlers salgs- og reklamationsbetingelser, der gælder ved køb gennem dem. Derfor har vi desværre ikke mulighed for selv at behandle reklamationer på varer, der ikke er købt direkte hos os.

Vi håber på din forståelse.

Hübsch kundeservice

Hurtig levering. Varen var fremme allerede dagen efter jeg bestilte, og levede desuden op til produktbeskrivelsen.

27. maj 2025

Kære Frida

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for.

Hav en dejlig dag!

skuffende kvalilet

jeg har desværre haft en meget skuffende oplevelse med et sofabord fra Hubsch. Produktet blev markedsført som varende lavet af ægte træ, men det stemmer ikke med virkeligheden. kun benene er i massivt træ- resten af bordet virker meget let og syntetisk. efter kort tids brug begyndte bordet at miste farve, og overfladen virker slet ikke holdbar. Kvaliteten lever på ingen måde op til det, man kan forvente af et designmærke som Hubsch - især ikke til den pris
utilfreds med mit køb ...

3. april 2025

Kære Berivan

Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er helt tilfreds med sofabordet og materialet.
Vi bestræber os altid på at være så tydelige som muligt med informationen i vores webshop, især når det gælder materialer som massivt træ og træfiner – og den samme information giver vi naturligvis videre til vores partnere.
Det er meget beklageligt, hvis det ikke fremgik tydeligt i den webshop, hvor du handlede, og vi forstår fuldt ud, at det kan skabe skuffelse.
Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig videre, må du endelig sige til – vi vil rigtig gerne finde en god løsning for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende kontaktoplysninger:

Telefon: 4422 6888

Kan du have en dejlig dag.

Skønt lagersalg og god stemning!

Jeg var forbi Hübsch' lagersalg og havde den bedste oplevelse! Der var så mange fine ting at vælge imellem, og priserne var virkelig gode. Personalet var søde og hjælpsomme – man følte sig velkommen med det samme.

Det hele var godt organiseret, og selvom der var mange mennesker, var der plads til at gå på opdagelse i ro og mag. Jeg gik derfra med både nye favoritter til hjemmet og et stort smil.

Glæder mig allerede til næste gang! 🫶

2. maj 2025

Kære Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi meget glade for.

Hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse med vores lagersalg.

Hübsch kundeservice

Må ikke få oplyst hvilke hængsler der bruges

Jeg har købt et Archive Shelf Unit Natural hvor der er to låger. Det ene hængsel på begge låger er nu knækket (det har været igennem en flytning, så det er formentlig min egen skyld og ikke noget jeg vil klage over), så jeg vil købe nogle nye og montere dem selv.

Derfor ringede jeg til kundeservice for at få oplyst hvilke hængsler jeg skal købe, for at få lågerne til at virke igen.
Her får jeg - noget overraskende - at vide, at det kun er leverandøren, der ved hvilke hængsler der er brugt. Og jeg kan i øvrigt ikke få oplyst hvem leverandøren er.
Jeg spørger om de så ikke vil være behjælpelige med at bestille to nye hængsler på min regning, men Hübsch kan desværre heller ikke bestille enkeltdele hjem.

Jeg spørger så om jeg kan få et eller andet at gå ud fra, når jeg skal på jagt efter de nye hængsler, men kundeservice kan kun være behjælpelige med at sende billeder af hængslerne, som jeg jo allerede står med i hånden. Det giver absolut ingen mening.

Jeg står altså nu med et møbel til over 6.000kr. som er i stykker men blot mangler to nye hængsler for at virke igen, men kan ikke finde ud af hvilke hængsler jeg skal købe, fordi kundeservice ikke vil oplyse det.

Det er ærlig talt lidt håbløs kundeservice.

7. januar 2025

Kære Jeppe

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er kede af at høre om din skuffelse og beklager de udfordringer, du har oplevet. Vores hængsler er desværre ikke tilgængelige som reservedele, da de leveres fastmonteret i vores produkter. Vi forstår dog godt, at dette kan være frustrerende i din situation.
For at hjælpe dig videre vil vi gerne understrege, at vi som regel anvender standardhængsler i vores møbler. Derfor burde det være muligt at finde en passende erstatning i de fleste byggemarkeder. Vi anbefaler, at du tager de knækkede hængsler med som reference, så personalet i byggemarkedet kan hjælpe dig med at finde en løsning.
Vi beklager, hvis der har været en misforståelse i kommunikationen og håber, at dette kan hjælpe dig videre. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan assistere yderligere.

Med venlig hilsen,
Hübsch Kundeservice

Jeg købte en elendigt designet…

Jeg købte en elendigt designet vaskekurv, der gik i stykker et par måneder efter jeg havde fået den. Der er sat TRÆDYVLER i stellets led, så de hopper ud efter kort tids brug, fordi der self. Er alt for meget friktion, og lige meget hvor gange jeg putter dem i igen, ryger de ud, ligeså snart stellets led bevæger sig, når man tager kurven ud af træstellet.

Magen til elendigt design skal man lede længe efter.

17. november 2024

Hej Julius

Tak for din feedback, og vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Det er naturligvis ikke det, vi ønsker, og vi tager din kritik meget alvorligt.
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning sammen. Eventuel kan du også kontakte os via mail, gerne med billede af produkters mangler så vi bedst muligt kan behandle din sag.
Kontakt os gerne via e-mail eller ringe til os.
Vi håber, vi kan vende din oplevelse til noget positivt og står klar til at hjælpe.

Telefon: +45 4422 6888
E-mail: shop@hubsch-interior.com

Vi ønsker dig en god dag.

Hübsch kundeservice

Generelt er jeg ikke bekendt med mærket…

Generelt er jeg ikke bekendt med mærket men fik et cafebord i julegave. Jeg må ærlig indrømme hvor overrasket jeg blev af den dårlig kvalitet , i forhold til prisen . Bordet rokker allerede og benene er ret løse . Eftersom jeg kan læse at kundeservice ikke er meget behjælpelig med råd og vejledning, så ryger den ud. Vil ikke anbefale at købe møbler derfra .

9. august 2024

Kære Lb

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse med et af vores sofaborde, og vi forstår fuldt ud din skuffelse.
Hvis produktet ikke er købt direkte hos os, har vi desværre ikke mulighed for at behandle reklamationen. Det betyder dog ikke, at du ikke kan reklamere produktet. Reklamationen skal blot rettes til den forhandler, hvor bordet er købt. Hvis bordet er købt online, vil vi bede om navnet på forhandleren, hvilket du muligvis kan få fra den person, du har modtaget gaven fra. Hvis bordet er købt hos en fysisk forhandler, vil vi have brug for en kvittering eller et andet bevis på købet.
For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice:
Telefon: +45 4422 6888
E-mail: shop@hubsch-interior.com

Vi ønsker dig en god dag.

Ikke imponerende kundeservice....

Jeg har en bænk fra Hübsch, som rokker/vakler mere end normalt, når man sætter sig på den. Jeg kontakter derfor kundeservice, for at høre om det er noget de har erfaring med eller om de har nogen idé om hvad man kan gøre.
Selvom jeg i min første henvendelse skriver at jeg har fået bænken i gave, bliver jeg mødt at "har du en kvittering", "hvor er den købt", "har du et navn på den der har givet dig den" osv. Hübsch konstaterer efter søgning i deres kundedatabase at bænken ikke er købt via dem, men må være købt via en forhandler og så kan man slet ikke hjælpe.
Det er først da jeg understreger at jeg ikke er ude efter at få en ny bænk men alene søger råd/vejledning vedr. et af deres produkter at der kommer et spagt forslag til en løsning efterfulgt af en ansvarsfraskrivelse.
Helt ærligt - det er jeres produkt og I kender det vel alt andet lige bedre end jeres forhandlere. Kunne man ikke have været mere løsningsorienteret end blot at efterlade en kunde med følelsen af at fordi produktet er købt hos en forhandler kan vi (som producent af produktet) slet ikke hjælpe dig...
Der står trods alt "Hübsch" på det fine skilt på bænken... Ikke "En forhandler af Hübsch".
Synd at I har så travlt med at sende aben videre/melde hus forbi i stedet for at yde et reelt forsøg på kundeservice.

7. august 2024

Hej Anders

Vi beklager dybt, at du har haft en negativ oplevelse med bænken.
Som nævnt i vores tidligere korrespondance, er den problemstilling, du beskriver, ikke tidligere blevet rapporteret til os, og vi er derfor usikre på, hvad der kan have forårsaget den. Vi anbefalede derfor at kontrollere alle skruer og om nødvendigt udskifte dem med tykkere skruer eller anvende lim for at forstærke dem.

Vi har i vores samtale foreslået, at du kontakter den person, som gav dig gaven, for at identificere forhandleren. Uden disse oplysninger kan vi desværre ikke behandle reklamationen. Skulle du senere få information om købsstedet, hjælper vi dig meget gerne videre. Vi håber på din forståelse for, at vi ikke kan håndtere reklamationer af produkter, der er købt hos vores partnere og ikke direkte fra os, da vi arbejder med forhandlere over hele verden, og den enkelte forhandlers betingelser derfor er afgørende.

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Har fået en knagerække i gave, hvor en af knagerne er knækket inden knagen overhovedet er taget i brug.
Har ikke kvittering men prismærket sidder stadig på. Hubsch løber fra alt ansvar, fordi jeg ikke har kvitteringen, på trods af at det er deres ringe produkt der falder fra hinanden, i butiksny tilstand.
Køb et bedre produkt i rent faktisk kan bruge og fra en producent der kan finde ud af at tage ansvar og yde god kundeservice, i stedet for at gå i alt for små sko, som Hubsch gør!

12. marts 2024

Hej Jamila
Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Vi beklager dybt den negative oplevelse, du havde med en af vores knagerækker. Vi forstår fuldt ud din skuffelse.
For at kunne håndtere din sag bedst muligt er det vigtigt, at vi kender købsstedet for produktet. Når man køber produkter igennem os, sendes disse uden prismærke. I din beskrivelse nævnte du at dit produkt havde mærke. Dermed må vi antage at produktet er blevet købt ved en af vores samarbejdspartnere.
Under vores kommunikation foreslog vi, at du talte med den person, der gav dig gaven. For dermed at kunne finde frem til forhandleren. Du afviste denne mulighed og dermed kan vi desværre ikke håndtere reklamationen yderligere. Skulle du komme i kontakt med personen og få informationer om købs stedet hjælper vi dig meget gerne videre.
Vi håber på din forståelse.

Hübsch kundeservice

Tilfreds, men alt for stor pakning

Er tilfreds med min vare. Modtog dog en meget stor papkasse med en masse papir til en forholdsvis lille vare. Det er spild og påvirker bedømmelsen herfra.

15. februar 2024

Kære NLL

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at høre at du er blevet glad for dine varer fra Hübsch.
Vi beklager din skuffelse vedrørende indpakning. Vi forsøger altid at pakke varerne så de er godt beskyttet. Dermed sikre vi os at varen kommer ubeskadiget frem til kunden, da varen skal udholde meget på rejsen.

Hübsch kundeservice

Træls afslutning på ellers fin service

I juni 2023 købte jeg via Hübsch et vitrineskab af modellen Kaiser og da det blev pakket ud viste det sig at lågen var skæv og ‘hængte’ med ikke mindre end 0,5 cm i højre side. Vi tog kontakt til Hübsch og det blev aftalt, at de ville sende en fragtmand til afhentning af skabet. Nu stod vi desværre i den situation at skabet i mellemtiden var blevet udsolgt og vi skulle nu vente knap 2 måneder på at kunne bestille et nyt. I midten af september kom det igen på lager og vi bestilte et nyt med levering. Vi pakkede skabet ud og igen var lågen skæv, det ikke kunne lukke med magneten i toppen ligesom der var en større misfarvning på toppen. Igen sendte Hübsch en fragtmand til afhentning og det blev aftalt, at inden de sendte det 3. skab afsted til os, så ville deres medarbejder gennemgå skabet grundigt for fejl. På den aftalte leveringsdag modtog jeg en mail hvor i der stod, at de oplevede for mange fejl med modellen hvorfor de annullerede min ordre ligesom de fjernede den fra Deres hjemmeside. Vi kontaktede Hübsch og adspurgte om de kunne sælge et andet vitrineskab til samme rabat, som vi havde købt den første til. Dette afviste de og tilbød os at få en rabatkode til Deres hjemmeside på 15 % til trods for, at de for 2 dage siden solgte Deres vitrineskab med 20 %.

De har under hele forløbet været søde at kommunikere med både pr. Mail og telefon. Det er bare super ærgerligt at der ikke kunne findes en bedre løsning efter et SÅ besværligt forløb ved køb at en vitrineskab.

2. oktober 2023

Kære Lars B

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi kan virkelig godt forstå din skuffelse over kvaliteten af vitrineskabet og hele situationen, det er vi kede af. Samtidig beklager vi mange gange at vi har været nødt til helt at fjerne vitrineskabet fra vores webshop, og du nu derfor står uden et vitrineskab.
Vi håber på din forståelse for, at vi desværre ikke kan give dig samme procentsats rabat på et helt andet, større og dyrere
vitrineskab end den som du oprindelig har købt.

Du ønskes en dejlig dag.

Hübsch kundeservice

Ekstremt varierende kvalitet af varer

Har modtaget et par produkter, hvor finer kvaliteten er så ringe udført at selv de billigste produkter hos jysk ligner luksus møbler. Simpelthen for ringe. Har også købt andre varer - ikke finer, hvor kvaliteten har været bedre.

24. juli 2023

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget din skuffelse over de Hübsch-produkter, du har købt.

Kontakt gerne vores kundeservice direkte og send evt. billeder. Dette giver os mulighed for at se, hvad
der er sket med de produkter, du modtog, og vi kan sikkert finde en løsning, som du er tilfreds med.

+45 4422 6888
shop@hubsch-interior.com

Hübsch kundeservice

Lad være med at købe Hübsch-produkt

Anbefaler ikke. Dårlig standard produkter.

26. juni 2023

Kære Agna

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Først og fremmest beklager vi din skuffelse over det bord, du har købt hos en af vores partnere. Du var i kontakt med forhandleren tilbage i marts 2022 hvor din reklamation vedrørende bordet blev afvist af forhandleren. Denne forhandler gik desværre fallit i begyndelsen af 2023, men indtil da var deres kundeservice tilgængelig for kunderne.

Der er generelt sådan, at den respektive forhandlers betingelser er gældende, der er udelukkende forhandleren der behandler reklamationen og træffer også afgørelse om, hvorvidt reklamationen imødekommes eller afvises.

Vi havde flere gange kontakt med dig siden marts 2022, hvor du skrev med vores kundeservice og også med vores E-commerce manager, vi kan
endnu engang kun beklage og gentage, at vi har ingen mulighed for at tage imod reklamationen, fordi den er ikke købt direkte hos Hübsch.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Gode vare

Gode vare, gode priser og hurtig levering

3. juni 2023

Kære Pia

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god købsoplevelse.

Du ønskes en rigtig god dag.

Hübsch kundeservice

Ændrer design uden at informere forhandlere eller kunder

Jeg købte en skænk igennem én af Hübsch online-forhandlere, og på både deres, og Hübsh's egen hjemmeside, stod skænken smukt med skuffeudtræk i komplet træ.
Da jeg får skænken leveret, er det tydeligt, at de har ændret designet og funktionen af skuffernes indre. Skufferne består nu af noget groft finer med tydelige skruehuller, der slet ikke passer sammen med skænkens ydre træ, OG skufferne har ikke længere udtræk i træ, men i stedet med store, sorte metal-skuffeskinner.
Forhandleren havde intet hørt fra Hübsch omkring denne ændring, og det er selvfølgelig ikke hendes skyld. Men da jeg ringede og fortalte det til Hübsch's kundeservice, blev jeg mødt af useriøsitet for problemet: "Vi har ikke lige fået taget ny billeder af produktets ændringer, sådan noget tager lang tid" - et statement der både sætter deres forhandlere i en rigtig dårlig situation, og som uden tvivl vil gøre andre forbrugere (ud over mig) skuffede ved modtagelse.
Ja, det er i orden at opdatere designet på sine produkter, men det bør være førsteprioritet, at opdatere sine forhandlere og kunder om dette - med billeder, på skrift eller på anden vis...
To stjerner fordi produktet (udenpå) stadig er meget smukt, men den dårlige oplevelse har sat sig i mig.

12. april 2023

Kære Pernille

Vi beklager din skuffelse vedrørende skænken.

Vi har lavet en ændring af skuffeskinnerne for at forbedre kvaliteten og holdbarheden af skænken og er
selvfølgelig meget kede af, at vi ikke har opdateret billederne rettidigt og dermed skabt forvirring.

Da ændringen af skuffeskinnerne medfører en kvalitetsforbedring, kan vi ikke betragte dette som en reklamation.

Vi håber på din forståelse, og at al kommunikation vedrørende reklamationer, retur eller andet generelt skal ske igennem vores partnere.

Du ønskes en dejlig dag.

Meget skuffende

Jeg købte et meget flot Hübsch vitrineskab, som kort efter reklamationsfristens udløb krakelerede i malingen ved alle hylder. Det ligner nu et 2. sorterings produkt til fuld pris!
Jeg kontaktede byHornsleth, som henholdte sig til reklamationsfristens udløb og at "træ arbejder"
Herefter kontaktede jeg Hübsch direkte, men de ønskede heller ikke at tage ansvar for deres dårlige produkt.
Det er så skuffende, da jeg netop købte dette produkt for at sikre en god kvalitet. Jeg fortryder nu, at jeg ikke købte hos en discountkæde, da prisen havde været under 50% og jeg er overbevist om, at min reklamation ville være blevet taget seriøs.

17. april 2023

Kære DE

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi beklager mange gange din skuffelse over vitrineskabet.

Da vitrineskabet er købt hos ByHornsleth, gælder udelukkende ByHornsleths handelsbetingelser, og produkter købt hos dem kan kun reklameres hos dem.

Af denne grund må vi desværre afvise din reklamation.

Det håber jeg, at du har forståelse for.

Hübsch Kundeservice

Alt i orden og hurtig levering

1. marts 2023

Hej Juliah

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre at du er blevet glad for din købsoplevelse hos Hübsch.