Kundeservice i top
Under vores totalrenovering, blev en afløbsstuds til vores nye varmepumpe, væk i alt byggerodet.
HS Tarm sendte os en ny, uden beregning.
HS Tarm sendte os en ny, uden beregning.
Lidt vemodigt, skifter jeg nu min
HS tarm Block 2 gasvent fra 1993 her i 11 måned 2024 ud til en Varmepumpe,
Det har kørt de sidste 15 år med mig som ejer uden større problemer.
Et enkelt batteri skifte i vejr kompenseringen, Udskiftning af annanas dåse, Erstattet med brugt pga. udgået del, blæser fulgte med.
Retning af flamme følere 1 gang.
Endda ret økonomisk de sidste 5 år efter justering af vejr kompensering.
Mener bestemt dette produkt fra HS tarm fortjener mere end 5 stjerner
Har altid varmet huset op med kedel fra Baxi, det virker bare.
Hs Tarm har gjort jeg på årsbasis har sparet over 5000 kWh. I flere år var jeg lidt skuffet over min luft til vand pumpe. Sælgeren, som jeg også lavede en serviceaftale med, formåede ikke at få anlægget til at køre korrekt, selvom jeg kæmpede for at de skulle. De sendte nye mennesker næste hvert år og ingen af dem var specialister på min varmepumpe. Virksomheden valgte så at outsourse deres service til en anden. Jeg valgte så at undersøge om der ar andre muligheder for en serviceaftale og ringede direkte til HS Tarm for at høre om de kunne anbefale en anden partner. Det viste sig de selv havde en mand der kørte på Sjælland og at deres aftale var langt billigere end den jeg havde. Jeg fik så lavet service og nu et år efter kan jeg konstatere at de rigtige indstillinger har gjort at jeg har sparet utrolig mange KWH. Min adfærd har jeg ikke ændret - om noget øget temperaturen lidt om vinteren. De er søde, de har beredskab, de er til at få fat i og deres teknikere er klar til at hjælpe remote hvis man ønsker det. Top karakterer fra mig.
lige før snestorm gik mit fyr ud - ringede til HS Tarm og dagen efter kom en rigtig flink og kompetent montør ud for at skift mit display ( det viste sig fejlen skyldtes udfald af strøm til boligen)
ingen sure miner - alt godt
føler mig godt behandlet både telefonisk og personligt
Jeg skulle bruge hjælp til luft/luft som var gået på fejl. Der var ingen der rigtig vidste noget om det. Da de endelig fandt ud af hvilken reservedel der skulle skiftes, ja så var det ikke det alligevel og så mente de at man skulle skifte hele udedelen. Den reservedel de så havde sendt vil de ikke tage retur fordi den ikke har et varenummer i deres system. Det var der bare ikke nogen der havde fortalt mig og hvorfra skulle jeg dog vide om den har et varenummer. Jeg måtte ringe til dem 4 gange og rykke for svar ang. den reservedel som var den forkerte.Varmepumpen er 4 år gammel og står så til udskiftning.
Helt igennem ringe service,vejledning og kvalitet.
Vi fik opsat en luft til luft varmepumpe af mærket HS Tarm Room 5, i 2018. Anlægget går på fejl P0, og virker derfor ikke. Har tilkaldt en vvs for en reperation. Han har virkeligt forsøgt at få reservedele samt hjælp fra HS Tarm service afd. Intet er lykkedes og de reservedele de anbefalede at bruge virker ikke. De vil ikke ikke tage deres reservedele retur, men konstaterer bare at reservedelen er bestilt....
Deres nye anbefaling er, at udskifte udedelen da P0 nok ikke kan reperares. Vi har høfligt spurgt til evt. kulance eller en god pris på en ny udedel. Intet kan lade sig gøre, de ønsker ikke at hjælpe med noget. 2 års garanti er hvad de henviser til. Vi er 2 personer (jeg og vores vvs) der har forsøgt at appelere til rimelighed uden held. Vi har kun oplevet dårlig kommunikation og en sur medarbejder. Vi har nu besluttet at opsætte en ny inde/udedel af et andet mærkat.
Flink og super kompetent tekniker (Stig) med kunden i fokus. Lynhurtig håndtering af kontrakt.
Har et Gasfyr EVO, kører perfekt masser af varmt vand
Jeg ville ikke anbefale HS tarm til min værste fjende!
Vi har købt et Baxi Jordvarmeanlæg gennem HS tarm. De havde 2 mand ude for at vurdere hvilket anlæg vi skulle have og satte os derefter i forbindelse med en VVS’er som skulle give et tilbud på opsætning og køb af jordvarmeanlægget. Da anlægget var sat op og tilsluttet viste det sig at fyret var “underdimensioneret”. Det var simpelthen et for småt fyr til vores store hus. HS Tarm fralagde sig ethvert ansvar på trods af, at det var dem som havde sagt, hvilket størrelse fyr, der passede til vores hus. Hvordan skulle vi nogensinde kunne vide, hvilken størrelse fyr der passede? Det var jo derfor vi henvendte os til professionelle. Efter gentagne klager, kimen ned osv osv kom salgschefen og sælgeren fra HS Tarm hjem til os for at se “giraffen”. I stedet for at indrømme deres fejl, blev vi mødt af den største arrogance og en masse beskyldninger om at huset burde blive hulmursisoleret, vi brugte for meget vand, vi boede flere mennesker end det de havde givet tilbud på osv. Det var de mest vandvittige argumenter for uanset hvad, havde de jo set huset og det eksisterende fyr da de kom med tilbuddet. Hvorom alting er, klagede vi til Ankenævnet for tekniske installationer (Tekniq), men desværre var det jo det stakkels VVS-firma som måtte “betale”, for det var jo dem vi havde handlet med. HS Tarm var hans leverandør og ikke vores. Syn og skøns manden gav os medhold og sagde at vi aldrig ville kunne varme vores hus op med den størrelse fyr som HS Tarm havde anbefalet og solgt til os gennem VVS-firmaet.
HS Tarm slap for tiltale - det gik ud over deres samarbejdspartner, VVS-firmaet. Vi kan derfor ikke andet end at fraråde ALLE til at bruge HS Tarm. Det firma burde ikke eksistere - i hvert fald ikke med de ansatte, som havde med os at gøre!

Besvarelse fra HS Tarm A/S