Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN)Anmeldelser

5.114
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede theoretische cursus, duidelijk lesmateriaal en aanvullende videos zijn ook prettig. Veel oefen examens waar je ook veel van leert. Het was de spoedcursus, afgezien daarvan vond ik sommige onde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de cursus bij Horeca Stichting Nederland als zeer prettig ervaren. De trainer gaf op een duidelijke en professionele manier les en wist de stof begrijpelijk over te brengen. Er was voldoende... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is voor mij nieuwe materie en ik heb heel erg veel geleerd. Het boek, de filmpjes en royale database aan examenvragen gaven mij meer dan genoeg stof voor een grondige voorbereiding. De dag is e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De online cursus wordt duidelijk en met veel passie verteld door Gabriella. De manier waarop sprak me erg aan. Haar voorbeelden, tips en trucs. Op die wijze blijft er veel hangen. Niet te schoolmeeste... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Uddannelsesinstitution
  2. Voksenundervisning

Skrevet af virksomheden

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Skrevet af virksomheden

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Kontaktoplysninger

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

5 t anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5.114)

164 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede begeleiding en door duidelijke…

Goede begeleiding en door duidelijke uitlegvideo's en boek een goed cijfer behaald

1. august 2025

Beste Aafke,

Bedankt voor je fijne review en van harte gefeliciteerd met je mooie resultaat! 🎓

Super om te horen dat je onze begeleiding en de duidelijke uitlegvideo’s als waardevol hebt ervaren, daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Veel succes met alles wat je met je SVH Diploma Sociale Hygiëne gaat doen. Mocht je nog vragen hebben of ergens over wilt sparren, je weet ons te vinden! 👍

Fantastische leerweg sociale hygiëne

Fantastische leerweg om je sociale hygiëne te behalen. Makkelijk duidelijk maken en goede combinatie tussen leerboek en video lessen.

1. august 2025

Beste Kevin,

Wat een mooie review, dankjewel! 🎉
Geweldig om te horen dat je onze leerweg voor Sociale Hygiëne als fantastisch hebt ervaren en dat de combinatie van leerboek en videolessen voor jou goed werkte. Daar doen we het voor!

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne, een mooie prestatie! 🥳

Veel succes en plezier met het toepassen van je kennis in de praktijk. Mocht je ooit nog vragen hebben of vrijblijvend advies willen, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor je review. Wat leuk om te horen.
We doen ons best om de stof zo duidelijk mogelijk over te brengen, met voorbeelden die echt blijven hangen. Super dat jij dat ook zo hebt ervaren!

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en veel succes met het toepassen van de kennis in de praktijk. Mocht je daarbij ergens tegenaan lopen of graag even willen sparren, laat het gerust weten. We denken graag vrijblijvend met je mee!

Amazing way of teaching

One of the most amazing teachers i have seen in my life, very direct and let the informations stick to your head easily, within a one day of preperation by watching the videos i was able to obtain the SVH diploma with no problems!

26. juli 2025

Dear Fahed,

Wow, thank you so much for your kind words! 🌟

We’re thrilled to hear that the teaching style worked so well for you. Clear, direct, and effective! That’s exactly what we aim for.

Huge congratulations on earning your SVH Diploma Sociale Hygiene after just one day of preparation, impressive! 🎓👏

Wishing you all the best in your future career, and who knows, maybe we’ll see you again for another course! 🍀

Leuke cursus

Cursus was echt niet moeilijk, het is ook gewoon logisch nadenken. Omdat het zo leuk, enthousiast en duidelijk werd verteld ben ik in één keer geslaagd!

Beste Bianca,

Dank voor je review. Wat goed om te horen dat je de HACCP Video Training als leuk, enthousiast gegeven en duidelijk hebt ervaren! 🤩

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat in één keer, heel knap gedaan! 🎉

Veel succes met het toepassen van de HACCP kennis in de praktijk, en hopelijk tot een volgende training!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden goede uitleg en feedback…

We hadden goede uitleg en feedback gekregen daardoor verliep het examen soepel

8. juli 2025

Beste Corry,

Dank je wel voor je fijne review! 😊

Wat goed om te horen dat de uitleg en feedback van Cristel zo helpend waren en dat het SVH examen daardoor soepel verliep, precies wat we graag willen bereiken!

Cristel zorgt er met haar heldere uitleg en persoonlijke aanpak voor dat iedereen zich goed voorbereid voelt, dus ze zal blij zijn met jouw terugkoppeling.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Heel veel succes met alles wat je gaat doen met je Diploma.

Fijne trainer

Er was rust, er werdt een duidelijke begrijpelijke uitleg gegeven en als er vragen waren nam de trainer er de tijd voor om ze te beantwoorden.

7. juli 2025

Beste Mike,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je review! 😊

We zijn blij dat je de training als rustig, duidelijk en begrijpelijk hebt ervaren. Dat is precies wat we belangrijk vinden.

Annette neemt inderdaad graag de tijd voor elke cursist en doet dat met veel zorg en toewijding. Ze zal je compliment zeker waarderen!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎓

Heel veel succes gewenst in alles wat je verder gaat doen in de horeca.

Super!

Super!! Fijne uitleg en goede sfeer. Veel ruikte voor vragen en een lekkere lunch erbij.

29. juli 2025

Beste Veer,

Wat een superleuke review, dank je wel! 🌟
Geweldig om te horen dat je zo positief was over de uitleg, de sfeer én natuurlijk de lunch. 😊

Onze trainer Annette zal het ook heel fijn vinden om te lezen dat haar duidelijke uitleg en ruimte voor vragen zo gewaardeerd werden. Ze zet zich altijd met veel enthousiasme in voor elke cursist!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🥳

Heel veel succes en plezier gewenst in je verdere horecacarrière.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vond het een erg fijne training

Vond het een erg fijne training, ook in de filmpjes werd alles rustig uitgelegd en kon het ook zo vaak terug kijken als ik wil. Dus top!

28. juli 2025

Beste Sieze,

Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over de training, bedankt voor je mooie woorden! 🙌

Heel goed dat je gebruik hebt gemaakt van de mogelijkheid om de video's op je eigen tempo (en zo vaak als je wilde) terug te kijken, precies waarvoor we ze hebben ontwikkeld. 😊

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Namens het hele HSN team wensen we je heel veel succes en plezier in je verdere carrière in de horeca. Mochten we in de toekomst nogmaals iets voor je kunnen betekenen, dan zijn we je graag weer van dienst!

Was goed geregeld

Was allemaal goed voor elkaar en werd goed en duidelijk les gegeven

1. juli 2025

Beste Dennis,

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Leermeester! 🎓🙌

En bedankt voor je mooie woorden, super dat je zo tevreden bent over de SVH Leermeester cursus en onze trainer Cristel.

Goed, duidelijk en praktisch geregeld: precies zoals het hoort als je straks zelf anderen gaat begeleiden!

Heel veel succes als Leermeester en veel plezier met het begeleiden van leerlingen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en makkelijk te leren.

De online cursus werd op een leuke manier gepresenteerd en was erg leerzaam.

27. juli 2025

Beste Edgar,

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🎉
Snel, makkelijk én leerzaam, dat is precies wat we willen bieden met onze online HACCP Video video training. Super dat het zo goed is bevallen!

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en succes met alles wat je gaat doen in de horeca!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben tevreden Met de filmpjes en…

Ik ben tevreden Met de filmpjes en boeken, de uitleg was goed

9. juli 2025

Beste Maureen,

Dank je wel voor je fijne reactie! 😊
Super om te horen dat je tevreden bent en dat de videos en het SVH Theorieboek Sociale Hygiëne je goed hebben geholpen. Duidelijke uitleg maakt het leren zoveel makkelijker, en dat is precies wat we willen bereiken!

Veel succes verder, en wie weet tot ziens bij een volgende training!

De spoedcursus Sociale Hygiene Video Training

De spoedcursus SVH met de video training was erg duidelijk en overzichtelijk. De video's maakten het makkelijk om de stof goed te leren en onthouden. De cursus laat ook zien hoe belangrijk sociale hygiëne in de horecabranch is. Ik raad deze cursus dan ook zeker aan!

22. juli 2025

Beste Dyon,

Wat een mooie review, dank je wel! 😊
Fantastisch om te horen dat de video’s je zo goed hebben geholpen en dat je de waarde van Sociale Hygiëne in de horeca nu nóg beter begrijpt. Daar doen we het voor!

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en heel veel succes in de praktijk!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn diploma kunnen behalen dankzij de…

Mijn diploma kunnen behalen dankzij de online video training en het handboek.
Als er vragen zijn of inlog problemen of wat dan ook krijg je via mail gelijk een behulpzaam antwoord.
De proef examens zijn ook echt een aanrader.
En bij het behalen van je diploma krijg je nog een leuke extra 😃
Ik raad HsN zeker aan!

Beste Emelie,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend leuk om te lezen!

Fijn dat de video’s, het SVH theorieboek Sociale Hygiëne én de online proefexamens zo goed geholpen hebben. En natuurlijk dat je geslaagd bent! Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Ook super om te horen dat je de support via mail als prettig hebt ervaren! Dat doen we met plezier en het is fijn om te lezen dat je dit zo waardeert. 😃

Bedankt voor je mooie aanbeveling en heel veel succes met alles wat je gaat doen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Korte filmpjes met goede uitleg

Korte filmpjes met goede uitleg. Alles was erg duidelijk en was er snel door heen. Zeker een aanrader!! Na dat ik geslaagd was zelfs een persoonlijk belletje gehad van de mevrouw van de filmpjes. Het was een leuk gesprek en een erg enthousiaste mevrouw!!

Beste Lolitha,

Wat een fijne review! Super dat je de videos van de HACCP Video Training duidelijk vond en dat je er zo snel doorheen ging. En wat leuk dat je het persoonlijke belletje met Gabriëlla ook waardeerde 😊 Zij vond het ook een erg leuk gesprek!

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat. Succes met het toepassen van de kennis. En mocht je in de praktijk nog tegen zaken aanlopen, dan blijven ons team en Gabriëlla beschikbaar voor (vrijblijvend) advies. Laat het ons vooral weten!

Duidelijke video’s

De video training voor sociale hygiëne bevat duidelijke video’s. Door het kijken en daarbij aantekeningen nemen heb ik het examen in 1 keer gehaald! Zeker een aanrader!

Beste Chantal,

Dank voor je review!
Wat een mooie aanpak: kijken, aantekeningen maken én in één keer slagen! Supergoed gedaan! Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne. 🎉

Bedankt voor je enthousiaste aanbeveling en heel veel succes met alles wat je gaat doen met je SVH Diploma!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke dame...Goede uitleg en ik ben…

Leuke dame...Goede uitleg en ik ben geslaagd.

8. juli 2025

Beste Sandy,

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Fijn dat je de uitleg duidelijk vond en dat de dag goed is bevallen. We geven het compliment zeker door aan onze trainer Dorine. 😉

Dankjewel voor je review en veel succes in de praktijk!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de sociale hygiëne video…

Ik heb de sociale hygiëne video training succesvol afgerond! De video's hebben mij ontzettend geholpen bij het examen, ze waren duidelijk, interessant en leuk om naar te kijken! Ik vloog daardoor door de hoofdstukken heen & heb zelf niet eens het boek nodig gehad! Bedankt :)

22. juli 2025

Beste Noa,

Dank je wel voor je mooie review!
Wat een fantastisch resultaat. Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Superfijn om te horen dat de video’s zo goed geholpen hebben en dat je het boek niet eens nodig had 😉

Dankjewel voor je mooie woorden, en heel veel succes in je verdere (horeca)carrière!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Video’s zijn informatief en kijken leuk…

Video’s zijn informatief en kijken leuk weg door de humor die gebruikt wordt.

Beste Sofie,

Dank je wel. Wat leuk om te horen!

We vinden het belangrijk dat je niet alleen iets leert, maar ook met plezier kijkt, dus fijn dat de humor in de smaak valt.

Gefelicteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je nog gaat doen in de praktijk!

Perfect

Perfect! Door de online videocursussen zit mijn boek nog in het plastic én heb ik het in één keer gehaald. Dankjulliewel!

17. juli 2025

Beste Thomas,

Wat een geweldige review! Gefeliciteerd met het behalen van je SVH examen Sociale Hygiëne! 🎉

En dat het boek nog in het plastic zit, vinden wij stiekem een fantastisch compliment voor de videocursus 😉

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en veel succes in je (horeca)loopbaan!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.