Min varmeste og bedste anbefaling af Hr Vélo Cykler Jeg vil gerne give mine bedste og varmeste anbefalinger til Hr Vélo Cykler for deres fremragende rådgivning og sublime service i forbindels... Se mere
Jeg har været i butikken mange gange, fordi jeg køber cykler billigt og hellere vil have dem repareret af nogle mere kompetente og behagelige mennesker end de volumen-orienterede forhandlere, j... Se mere
Ejeren er venlig og hjælper gerne med hjælp af cykelkøb, således at man får den rette cykel med hjem. Udmærket kvalitet, og pæne cykler derudover. En gang imellem har de endda også fine tilbud! Kan he... Se mere
Jeg har været kunde hos hr. Velo siden forretningen åbnede, og jeg har absolut ingen grund til at besøge andre steder. De seneste par år har jeg cyklet på en original Hr. Velo cykel, og den er jeg gla... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hr. Vélo - Cykler og værksted v/Magnus Bank. | Carl Bernhards Vej 4, 1817 Frederiksberg C. | Tlf.: 61653593 Email: kontakt@hrvelo.dk |CVR-nr: 32986862
Carl Bernhards Vej 4, 1817, Frederiksberg, Danmark
- hrvelo.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Butikken har opkrævet for meget (i alt…
Butikken har opkrævet for meget (i alt kr. 910) af min søn, da han henter sin cykel, som blot skal have monteret bagagebærer forskærm og batterilygter. Da jeg reklamerer beløbet, og en manglende forlygte, nægter ejeren først at drøfte det, hvis ikke jeg fremviser en nota, og kvittering for betaling af beløbet, - og lader som om han intet kender til cyklen. Jeg har fået lavet 3 cykler i husstanden hos ham indenfor samme uge, og han selv har aftalt arbejdet med mig, så jeg bliver ved med at reklamere, hvorefter han efter heftig beregning mener at have snydt mig/min søn for ca.140 kr., men fortsat vil se en kvittering. Jeg går min vej, for han forstår ikke, at det for mig er ligegyldigt om det er få eller mange penge han har taget i overpris. Han skal jo slet ikke snyde.
Jeg vil fraråde butikken, da prisniveauet generelt er ret højt, og man jo så dertil risikerer at blive snydt, ligesom ejeren ikke forstår at håndtere en reklamation/utilfreds kunde, men bliver defensiv og påståelig (siger f.eks. "det kan enhver jo påstå" som argument hele tiden). Han har herefter mistet husstanden som fast kunde. Det er ofte når det går galt, man lærer en butik at kende, og dette var ingen fornøjelse.

Besvarelse fra Hr Vélo
Jeg kan klart anbefale dette meget…
Jeg kan klart anbefale dette meget professionelle værksted , først og fremmest vil jeg rose det rare og venlige personale som virkelig satte mig ind i tingene og rådede mig efter mit behov. Jeg købte herefter en cykel til konen af mærket hr velo og konen har aldrig været mere lykkelig den er smuk den er let og som hun siger den køre bare , hun har nu haft den i et år og alle service har været overholdt så må ganske simpelt erkende disse cykler er en rigtig god kvalitet til pengene. Tak til personalet tak til hr velo hilsen den glade kunde som helt sikkert kommer igen.
Vælg et andet sted til dit næste cykelkøb eller -service
Det er nu et år siden, at jeg købte min cykel hos Hr Velo, og jeg vil ikke nogensinde gå til dem igen. Jeg havde en rigtig god oplevelse i købssituationen, hvor personalet var meget opmærksomme. Servicen derefter har imidlertid været latterlig. Cyklen har haft mange problemer med gearene, som de ikke kunne løse, så jeg skulle frem og tilbage til butikken mange gange. Hver gang skulle cyklen blive i butikken mindst en dag. Personalet på værkstedet tog mig ikke alvorligt, da jeg forklarede, at gearene ikke fungerede. Gearene satte sig gentagne gange fast, så jeg næsten blev kastet af cyklen. Efter flere ture til værkstedet skiftede de endelig først kablet og senere gearkassen. Nu et år senere virker gearene igen ikke ordentligt, men jeg ser intet formål i at gå tilbage til butikken. Sidste gang jeg var der skrev de i min servicebog "Fungerer 100% perfekt !!!" Ikke lige frem en invitation til at komme tilbage. Udover gearene gik en af pedalerne i stykker efter et par måneder, men de krævede fuld pris for udskiftningen. Jeg har aldrig tidligere oplevet en pedal gå i stykker på den måde. Så alt i alt, smukke cykler, godt salgsmateriale, dårlig kvalitet, forfærdelig service. Min anbefaling: Vælg et andet sted til dit næste cykelkøb eller -service.

Besvarelse fra Hr Vélo