Virkelig ringe kundeservice, pakken endnu ikke dukket op efter snart 14 dage.
Kan desværre ikke sige det har været en god oplevelse at handle varer hos denne shop. Bestilte varer d. 24 Jan og modtog bekr. helt som normalt. Da varerne blev bestilt sent ville det være forventet at de skulle sendes d. 25 jan da der står i handelsbetingelserne at varer bestilt før kl. 12 afsendes samme dag. Således forventer jeg at jeg tors / fredag modtager en tracking mail og en besked om at ordren er afsendt.. ingenting så skriver jeg en mail til firmaet d. 26 jan. hvor jeg spørger til hvor langt ordren er da jeg intet har modtaget og der står intet om forsinkelser på hjemmesiden eller bekræftelsen... intet. Afventer til mandag for at se om pakken dukker op.. intet. Onsdag eftermiddag rykker jeg så på Facebook da jeg kan se der er masser af aktivitet. Her får jeg så et svar onsdag kl. 21.45 og svaret lyder at der er problemer med mailen og man PT er igang med flytning. Man håber på min forståelse. Jeg svarer med det samme jeg gerne vil udvise forståelse men også håber man som firma forstår at man gerne vil have sine varer eller i det mindste informeres om at der er forsinkelser så man kunne vurdere om man så ønsker at vente. Til denne besked får jeg blot en melding om at man vil undersøge hvor min ordre er og vende retur. Dagen efter hører jeg så intet fra firmaet før jeg selv sent på aftenen kl. 22 skriver "hvordan går det med at finde min ordre"? Jeg får besked på at jeg ikke er glemt men man er ved at flytte... vi sender din ordre i morgen er beskeden det var så d. 1 Feb. så følger der en weekend hvor der hverken dukker tracking info eller anden besked op og når jeg så rykker igen mandag d. 5 Feb. og spørger til hvor pakken eller alle de info der burde have været i forbindelse med en afsendelse er henne ? Ingen svar. Og i dag d. 6 Feb kl. 9.16 har jeg så endnu engang skrevet at jeg forventer at høre hvad der sker for dem. Beskeden er set kl. 10.29 men man har endnu ikke overkommet at melde retur... så hvis du står og skal bruge dine varer så find et andet sted at handle for det er virkelig dårlig kundeservice. Jeg har stadig ikke set skyggen af varer eller en undskyldning. Så 1 stjerne er givet for håbet om at der kommer en ordre en dag. Men det er så sidste gang jeg handler her.