Har lige modtaget 3 stk's teleskopstang mørklægningsgardiner! Nemmer dbliver et ikke! Aldrig har noget været Nemmer at sætte op! ( Læs manuelen, så tager det 1 min). Kan varm anbefales!!

Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Se mere

Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det! Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog sav... Se mere

Købte teleskopgardinstænger hos How To Sleep Better (som er geniale når man ikke selv er handyman). Blev leveret med fejl fra producenten, sendte en besked vedlagt billede til firmaet, to dage efter h... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

Hurtig levering og super udvalg på hjemmesiden.

5. februar 2024

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige levering og udvalg på hjemmesiden.

Hurtigt levering.

Hurtigt levering.

6. februar 2024

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering. Det betyder meget for os.

Carina fra HowToSleepBetter

venlig og imødekommende betjening ved…

venlig og imødekommende betjening ved fejlkøb. yderst tilfredsstillende

30. januar 2024

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du har fået venlig og imødekommende betjening i forbindelse med dit fejlkøb. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, så tak for at dele det.

Fin kvalitet og hurtig levering

Fin kvalitet og hurtig levering

4. januar 2024

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Fint produkt.

29. december 2023

Hej Sebastian

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet. Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde det.

Vh. Carina/ HowToSleepBetter

Let og venlig betjening når man ringer…

Let og venlig betjening når man ringer med spørgsmål!

5. december 2023

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du har haft følt dig møde, når du har ringet med spørgsmål. Det er vigtigt for os at give en god service, og din tilfredshed betyder meget.

Genialt gardin

Hurtig levering.
Gardin L til terassedør, virker helt fabelagtigt! Der er ingen lys, som kommer ind.
Anbefaler helt sikkert produktet til andre

21. november 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det er vi oprigtig glade for at høre. Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med Instant Night.

Vh. Carina/HowToSleepBetter

Teleskopgardinstang nem at samle og…

Teleskopgardinstang nem at samle og sætte op uden at bruge værktøj. Fungerer fint

14. november 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak for at dele din oplevelse med vores teleskopstang. Vi er glade for at høre, at den fungerer godt for dig.

Vh. Carina/HowToSleepBetter

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering. Alt som det skal være.

5. oktober 2023

Hej Stine

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtigt godt mørklægningsgardin

Rigtigt godt mørklægningsgardin! Vi sover meget bedre. Godt produkt med en venlig og god beskrivelse med. En anbefaling herfra.

26. juni 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak Trine. Det er vi bare så glade for at høre! Det betyder så meget for os.

Tak for for at tage dig tid til at dele din oplevelse med Instant Night med os.

Genialt produkt

Genialt produkt! Bedste mørklægningsgardin jeg nogensinde har set. Meget nemt at sætte op, kræver ingen skruer eller særlig snilde. Jeg har lyst til at anbefale det til alle jeg kender. Det kan bruges af alle, om man har små børn eller ej :-)

14. juni 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at Instant Night virker godt for dig og ikke mindst, at du havde nemt ved at sætte det op.
Tak fordi du delte din oplevelse!
Mange hilsner fra
Carina/HowToSleepBetter

Fantastisk mørklægnings gardin

Fantastisk mørklægnings gardin, det virker bare! - Fandt det på nettet blandt en masse andre, men var tiltrækkende det ikke krævede nogen speciel opsætning og så ud til at dække vinduet godt. Nu hvor jeg har fået det installeret (som reelt var super nemt) er jeg bare så glad for det. Godt materiale på gardinet, og det virker som et solidt og godt produkt. Jeg er bare ovenud tilfreds.

12. juni 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med dit Instant Night. Det glæder os virkelig, at gardinet lever op til dine forventninger og dækker vinduet godt. Tusind tak for at dele din oplevelse med os 😃

Perfekt

super nemt at bestille! det hele på en side. super proces, Tak!

7. juni 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tak for at dele din oplevelse Kasper. Vi er glade for at høre, at det var nemt at bestille.

De bedste anbefalinger herfra

Dybt imponeret over hvor effektivt det virker! Har modtaget xl til en dør, og der er 100% lukket af for lyset.

Vi har tidligere købt noget tilsvarende fra en anden virksomhed, da vi ikke har kendt til dette brand, og det kan på ingen måde måle sig med gardinet herfra!

Er slet ikke i tvivl om at jeg i mit næste hjem udskifter jeg samtlige gardiner til de her gardiner, fremfor de permanente løsninger.

17. maj 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Wau - tusind tak for de pæne ord! Du aner ikke hvor glad det gør os at høre at dit Instant Night virker så godt for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dårlig kvalitet

Købte en gardinstang fra howtosleepbetter.dk, som ifølge hjemmesiden skulle kunne hænge uden skruer. Den kan ikke engang sidde i spænd uden vægt på, og slet ikke når der kommer ekstra vægt på fra gardiner/badeforhæng.

29. april 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Vi er rigtig kede af at høre, at du har modtaget en stang, der ikke virkede.

Normalt kan vores stænger bære op til 3 kg uden problemer (ved korrekt opsætning), så din stang har haft en produktionsfejl.

Tak for snakken i telefonen. Godt at vi fandt en god løsning på problemet.

Rigtig god dag.

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet. Mange fine detaljer. Vi har købt flere mørklægningsgardiner herfra og er glade for dem. Hurtig levering.

5. april 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og detaljerne i vores mørklægningsgardiner. Det betyder meget for os at høre, så tak for at dele det.

Lækker kvalitet

Modtog vores mørklægnings gardin idag. Hvilken kvalitet. Og har lige sat det op, så let som ingenting. Nu glæder jeg mig bare til at min søn sover lidt længere og ikke så snart det er lyst udenfor

24. marts 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak Anita. Du aner ikke hvor glad det gør os at læse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Og så lad da bare den somme komme :-)

Suveræn service

I første omgang modtog vi varen til den forventede tid.

Desværre oplevede vi problemer med den bestilte vare og skrev til kundeservice. Kundeservice svarede hurtigt (tilmed på en søndag), hvor vi fra start blev gjort trygge i, at der ville blive fundet en løsning. Det endte ret hurtigt med, at der blev sendt en ny vare, og endda med forsikring om, at der ville blive tjekket at samme fejl ikke eksisterede på denne vare.

Den nye vare var fejlfri og fungerede upåklageligt. Kan klart anbefale at handle hos howtosleepbetter.dk! Meget personlig og effektiv kundeservice.

13. marts 2023

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tak Kevin. Vi er så glade for at høre, at I havde en god oplevelse selv om der var fejl på den første vare I modtog. Tak fordi du tog dig tid til at dele.