Meget professionelle og kan klart anbefales
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set sådan et professionelt flyttefirma, alt gjort til punkt og prikke, udover det var de så søde og hjælpsomme, jeg vil klart anbefale dem
Hovedstadens Flytteservice tilbyder professionel flyttehjælp i København. Vi sørger for transport, nedpakning og forsikring. Man vælger os når man ønsker en stressfri og sikker flytning.
Danmark
Jeg har for nyligt flyttet med Hovedstadedens Flytteservice. Det er anden gang, jeg bruger dem.
Begge gange har været en god oplevelse. De er effektive og samtidig sørger de for en virkelig god stemning.
Samtidig har de Dks bedste priser.
Tøv ikke med at bruge dem!
Har flyttet mange gange men har altid fået skrammer - dog ikke en eneste skramme har jeg fået med de super pålidelige, effektive og forsigtige flyttemænd!
Inkompetente mennesker! Skal i flytte stort så skal i bestemt ikke bruge dem. De har hverken paller, sækkevogn, møbelhunde eller noget med til at bruge. De brugte mine møbelhunde men alligevel mente de at de havde glemte “deres” hjemme ved mig. De spændte ej ens ting fast inde i vognen og det hele gyngede rundt i vognen. De ødelagde os min opvaskemaskine og derfor ville jeg ikke betale fuld pris. Dette mente de ikke var rigtigt og kvitterede ved at tage hjem i mit hus/have og smadre mit vindue med en brosten. God service NOT…!!!

Hurtig og effektiv
Jeg vil klart anbefale alle at bruge
Hovedestadens Flytteservice
Rigtig god oplevelse. Ali mødte punktligt og behandlede vores sofa meget professionelt og skånsomt. Jeg ringer også til Ali næste gang, jeg har en flytteopgave. Tak!

Besvarelse fra hovedstadens Flytteservice
Bedste flyttefirma i byen. Rykkede ud med kort varsel. Bedste pris der kunne findes. Unge energiske mænd der både var hurtige men også passede godt på inventaret. Vil til hver en tid anbefale Hovedstadens flytte service.
☆☆☆☆☆

Besvarelse fra hovedstadens Flytteservice
Fantastisk oplevelse, god service og meget pligtopfyldende. Stor anbefaling herfra
Havde en del hårde hvidevarer som jeg havde brug for hjælp til at få flyttet. Fine unge mænd med styr på tingene, det gik hurtig og jeg oplevede dem som værende professionelle og søde. Alt i alt en super god oplevelse!
Tak til Ali
Jeg har brugt hovedstadens flyttefirma d. 25 marts og jeg må indrømme at jeg er forbavset over hvor god service jeg fik.
Man kunne mærke at arbejdet blev udført med omhu og det skal I have ros for.
Desuden går jeg op i at man overholder aftaler nøje som i også kunne overholde.
Tak for alt og det nok ikke sidste gang at jeg bruger jer.