Virksomhedsoplysninger

1. Møbelfabrikant
  2. Stålproducent
  3. Snedker

Skrevet af virksomheden

Houtvision is de leverancier van maatwerk in zowel industriële meubelen als houtwerk. Onze houtvoorraad bestaat grotendeels uit gerecyclede houtsoorten. Stalen moderne frames worden door onze lasser op maat vervaardigd en kunnen vervolgens blank worden afgewerkt of in hippe kleuren worden gepoedercoat. We nemen je graag hier persoonlijk mee in al ons maatwerk. Persoonlijke aandacht en goed overleggen van je wensen is onze kracht. Wandplanken, vensterbanken, met of zonder led verlichting zijn zomaar een greep van andere maatwerk opties bij ons. Tot ziens! Grt. Team Houtvision

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Echt vakwerk

Zeer klantvriendelijk en goede service. Meerdere planken op maat laten maken. De kleur vonden we de eerste keer te donker, maar zonder moeite werd deze voor ons aangepast en konden we een week later de planken opnieuw ophalen in de juiste kleur. Staat echt mooi op de kasten en aan de wand. Maakt het echt af. Super leuk om in de werkplaats te kijken. Echt een stukje vakwerk.

7. februar 2026

Prachtige roomdivider op maat

In een middag samen met ons de perfecte roomdivider ontworpen en precies zoals ontworpen afgeleverd. Communicatie over de voortgang, de levering en het eindresultaat waren helemaal top!

28. februar 2026

Vakwerk

Ik was laatst bij Houtvision. Hier vind je alle soorten prachtig ruw hout. Robbert en z’n medewerkers maken op maat wat je gemaakt wilt hebben en denken mee over houtsoort, behandeling en kleur.
Een ontzettend aardige man, die weet waar hij het over heeft.
Wij wilden ons tv-meubel meer uitstraling geven en wilden daar een plank in de volle breedte van de muur.
Resultaat: vakwerk!
Erg blij mee!!

12. december 2025

Top bedrijf duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken. Uitleg over prijs geen gedoe met onderhandeling. Ontwerp verliep zoals ik hoopte. Voorbeeld , aanpassingen , goede ideeen van Robbert wij weer wat aanpassen en zo tot een geweldig uniek en mooi project gekomen. Kwaliteit!

23. juni 2025

Super bedrijf.

Super bedrijf.
Zeer.aardige en behulpzame mensen.
Wat wij wilde hebben zij gemaakt.
Een absolute aanrader…
👌🏻

25. marts 2025

Kwaliteit en vakmanschap!

Wij hebben onze meubels + vensterbanken op maat laten maken bij Houtvision. Alles is super mooi geworden maar vooral de roomdivider is geweldig en heel praktisch. Deze heb ik zelf ontworpen om een werkplek in de huiskamer te creëren. Het uitschuifbare toetsenbord is een uitkomst. Tussentijds konden we in Zevenhuizen de vorderingen komen bekijken en overleggen over onze vragen. Het contact via WhatsApp en de mail was heel prettig, snel en efficiënt.

Kortom, wij zijn super tevreden over het vakmanschap van Robbert en zijn team. Wij bevelen Houtvision dan ook van harte aan als je van mooie en unieke meubels houdt.

Mijn advies is, laat die grote bedrijven links liggen en ga eens langs in Zevenhuizen!

13. november 2024

Super goed geholpen

Super goed geholpen, fijn contact en meedenken over mogelijkheden.
Eerder al een kast en tv meubel laten maken.
Nu een hekwerk voor onze splitlevel woning.
Kan niet wachten tot het geleverd wordt.

26. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met online hulp een haspelschijf uitgezocht.

Ik wist niet hoe mijn wandklok van een haspelschijf er uit zo komen te zien dus dacht ik ik waag er een appje aan en daar was Robbert, een medewerker die mij via een foto een haspelschijf liet zien rond 70 cm waarom ik vroeg.
En zo heb ik heb die uit gezocht en met Robbert de bewerking besproken.
En nu kon ik hem online bestellen met een opmerking erbij dat ik hem samen met Robbert heb uitgezocht.
En nu een weekje later heb ik hem binnen...én hij is prachtig geworden echt mooi.
De cijfers ga ik er zelf op plakken en die waren net als het gehele pakket goed verpakt.

Houtvision met name Robbert hartelijk dank👌🏼

14. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Volledig naar wens gemaakt.

We waren op zoek naar 3 wandplanken (diverse afmetingen) met metalen steunen.
Uiteindelijk bij Houtvision terecht gekomen. We kregen gelijk een fijne en professionele indruk. Werk volledig naar wens uitgevoerd. TOP. Aanrader.

15. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

standaard maten bestaan niet bij Houtvision

Alles kan bij houtvision, standaard maten bestaan niet is Rob zijn motto, echt wat een vakmensen werken hier, mijn gedachte gang in het leven is "behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden" ook deze familie leeft met deze gedachte volgens mij.
Wij hebben een badkamer meubel laten maken voor onze nieuwe badkamer waar een uitdaging aan zat want er moeste een wasbak op van versteend hout, gewicht ca 80 kg.
Meerdere malen tussendoor contact gehad en ook foto's gehad met de vorderingen.
Het eind resultaat mag er zijn. We zijn er super blij mee.
Rob,Nathalie en Robbert super bedankt

10. juni 2023

Roomdivider naar eigen ontwerp

We zochten voor onze woning een roomdivider. Via google kwamen we bij houtvision terecht. De afspraak om te komen praten was makkelijk gemaakt. Omdat we zelf al een idee hadden hoe de roomdivider er uit moest zien qua hoogte breedte, diepte en indeling hadden we al een tekening met maten gemaakt ter voorbereiding. We werden door Rob vriendelijk ontvangen en na een rondleiding door het bedrijf en bezichtiging van een paar voorbeelden werd ons ontwerp besproken. Al pratende kwamen we op een paar kleine aanpassingen op ons ontwerp. De offerte werd ons toegestuurd en na goedkeuring werd ons meubel gemaakt. Toen dit klaar was zijn we nog een keer gaan kijken om de juiste kleur van de planken te bepalen.
Na betaling van de factuur werd het meubel keurig thuis gebracht en op zijn plek gezet.
We zijn tevreden over het hele team van houtvision.

9. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie plank en niet te duur.

Wij zochten een lange plank voor aan de muur, uiteindelijk werd dit er één van 2.5m. We hebben gegoogled en kwamen terecht bij houtvision. Via de mail doorgegeven dat we wat verder weg woonden en het dan wb tijd erg krap werd steeds voor ons. De volgende dag kregen wij al antwoord. Houtvision ging speciaal voor ons eerder open, zodat we langer de tijd hadden om wat uit te zoeken en vragen te stellen. Super!!!
We zijn goed geholpen door Robbert.
Al na een week konden we de plank ophalen. Ook met ophalen kwamen we op het nippertje binnen maar nog alle ruimte en tijd voor ons. We zijn erg tevreden en heel blij met de plank! Bedankt!
Mvg fam vd Laan, Harderwijk

5. februar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige kast en een fijne ervaring

We hebben nu een aantal maanden onze roomdivider in huis en we zijn er nog elke dag superblij mee! Het is een prachtige en praktische kast geworden die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook het hele proces zelf is een leuke ervaring geweest en dat maakt de kast nog meer bijzonder. Het eerste gesprek met Rob over onze wensen, vervolgens zijn eerste ontwerp, de mailwisseling over het ontwerp en hoe e.a. zou verlopen. Vervolgens nog een keertje komen kijken en de olie kiezen en uiteindelijk dan de levering aan huis, waarbij de kast keurig op z'n plek werd gezet. Dit hele proces is soepel, prettig en duidelijk verlopen. Het is leuk om te wachten op een kast die speciaal voor jou wordt gemaakt. We hebben ervoor gekozen het ontwerp van Rob te volgen en hebben onze ideeën over kleine veranderingen aan het oorspronkelijke ontwerp laten varen. Want we dachten: "Hij heeft hierin veel meer ervaring dan wij hebben, laten we daarop vertouwen." We zijn achteraf ook erg blij dat we zijn advies hebben gevolgd. De kast is mooi in evenwicht. De communicatie via de mail met Nathalie liep heel fijn. Ze hield ons op de hoogte van alle stappen, communiceerde duidelijk en reageerde snel.
Wij zijn dus zowel over onze kast als over de service van dit kleine familiebedrijf super tevreden. Dank jullie wel!

30. december 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima zaak en maakt fraaie meubels

Prima zaak en maakt fraaie meubels. Begin dit jaar een audio/TV meubel laten maken Had er netjes een tekening voor gemaakt en dit hebben zij ook zo uitgevoerd. Ook meegedacht wat in een paar aanpassingen resulteerde, heel fijn.
Betaling is gedaan na controle en onze goedkeuring aldaar, ging probleemloos en we konden mooi nog fijntunen vwb de keer van de was.
Ook de levering ging vlotjes en het zware meubel is door de heren op z'n plek gezet, top! Zou er zo weer heengaan.

15. december 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig meubel - Echt maatwerk!

Prachtig maatwerk meubel.
Heel goed geholpen en veel keuze mbt houtsoort, design en afwerking. Heel fijn dat ik persoonlijk geholpen ben met het bepalen van het design, welk houtsoort en afwerking. Toen de kast bijna gereed was ben ik zelfs nog een keer langs geweest om gezamenlijk te bepalen welke behandeling van het hout tot het mooiste resultaat leidt. Een aanrader voor maatwerk meubelen.

9. januar 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.