Kære Annette. Det kunne så godt blive værre. Nu har du så været inde på trustpilot og slettet alle dine mange et stjernet anmeldelser hvor du sviner andre firmaer til. Hvorfor vil du ikke erkende dine handlinger? Sikke et forbillede for dine børn. Har du ikke en nedre grænse for dine negative tilkendegivelser, og kan du ikke bruge din tid til noget mere fornuftigt? Jeg har virkeligt ondt af din familie.
Kære Anette. Det bliver da værre og værre. Hvad er du for en mor? Først vil du ikke vedkende dine egne børn og mener ikke at du besøgte hotellet med dine børn og at jeg måtte huske forkert osv. Så mener du ikke, at det er dine børn fordi de ikke er børn!. Besynderligt!
Det er ikke lige min stil, at smide mine gæster ud. Det hele virker lidt for mærkeligt og indstuderet med dine historier m.m. Der må ligge noget andet bag.
Stop nu med dine historier Annette, i havde blandt andet jeres søn med som lider af Downs Syndrom, hvorfor lyver du om dette? Selvfølgelig har jeg ikke smidt andre ud, hvad er det for nogle historier du finder på?
Tak for din anmeldelse. Jeg har nu aldrig smidt gæster ud fra mit hotel. Men du havde en negativ tilgang til alt fra start. Jeg forsøgte, at hjælpe dig fra start med at tilbyde jer at skifte værelse, flytte vores søde hund til den anden side af hotellet osv. Desværre brokkede du dig meget højlydt over hotellet foran dine børn, jeg kunne se at de blev meget kede af det (og måske flove), jeg fik ondt af dem, de havde sikkert glædet sig til en ferie og skulle nu opleve deres mor på denne måde, det er sikkert ikke første gang de har oplevet deres mor ude af kontrol. Jeg kunne hurtigt konstaterer at vi ikke kunne mødes hvorfor jeg foreslog at du og din familie fandt et andet overnatningssted uden betaling til mig for jeres booking. Du valgte selv at forlade hotellet og kunne ikke engang selv oplyse dette til mig, i stedet for sendte du dine børn og din mand ind i min lobby for at fortælle mig dette. Jeg havde ondt at dem, mens de undskyldte for din opførsel. Jeg syntes, at du en anden gang skulle lade være men at brokke dig foran dine børn, de bliver mere berørte at dette end du aner. Som du kan læse på denne side så har hotellet mange faste og trofaste gæster som på ingen måde deler dine holdninger. Jeg kan læse på trust pilot at du uddeler mange negativer anmeldelser med en stjerne, jeg tænker at du regerer meget følelsesladet, men tingene er som regel ikke sort/hvide. Håber du læser dette men en positiv tilgang. I øvrigt er hotellet en af de absolutte billigste hoteller på Fanø, men Fanø er en dyr ø at overnatte på, så mit råd vil være at finde et hotel på fastlandet.