Vi var 2 vennepar på et weekend gourmet ophold og det skuffede ikke. Dejlige rene værelser, lækker morgenmad, skøn middag og fantastisk værtsskab, bevares det ydre træværk mm kunne trænge til lidt ple... Se mere
Vi har lige haft et miniophold med 2 nætter med 2 gange aftensmad i perioden 8.-10. maj 2024. Maden, der bestod af en to retters aftenmenu på ankomstdagen og en tre retters gourmet aftenmenu den... Se mere
Jeg havde booket ophold til august 2023, men pga. vejret måtte jeg aflyse på dagen. Hotel Nygaard var så flinke at spørge om jeg ikke ville udsætte opholdet, så det ikke gik tabt, og... Se mere
Vi havde bestilt deres miniophold 2 nætter med 2 gange aftensmad. Stedet er hyggeligt og personalet smilende og imødekommende. Værelserne er fine, rene og pæne, men især badeværelset trænger t... Se mere
Vi har haft en rigtig dejlig oplevelse…
Vi har haft en rigtig dejlig oplevelse med et ungt, sjovt og venligt personale, med rigtig god mad til meget fair pris i meget hyggelige omgivelser, kan varmt anbefales.
Alt til UG
Alt til UG.
Hele hotellet pyntet til Jul, så hyggeligt.
Ild i pejsen, lækker lækre mad til helt fair priser.
Mads og Nicolaj er de sødeste, og med på sjov.
Pæne rene værelser.
Vi kommer helt klart igen.
Eneste minus er trækket i toiletterne, det står til en renovation.
Super oplevelse til en fair pris.
Super oplevelse til en fair pris.
Dejligt hotel i rolige omgivelser. Suverænt koncept med tavle menu i restauranten, det gav os nogle dejlige måltider. Og med den store pakke, medfølger der en lækker snack og bobler, samt frit valg i vin-buffet’en, hvor der hele tiden var et flot og rigeligt udvalg .
Skøn og behagelig betjening, stor tak til Mads og kokken, der gjorde vores weekend til en skøn oplevelse.
Positiv oplevelse
Hotel Nygaard er ikke et fem stjernet hotel, men et rigtig dejligt sted at opholde sig. Jeg vil skelne mellem værelset og restauranten. Værelset var rigtig fint og funktionelt og levede helt op til vore forventninger. Restauranten er hyggelig ligesom den dejlige pejsestue, begge meget smagfuldt indrettet. Og maden er rigtig, rigtig god. Vi spiste på hotellet to aftener og begge var en positiv oplevelse. Også dejlig morgenmad med masser af muligheder. Personalet er meget søde, venlige og imødekommende, så når man lægger det hele sammen og tilsætter den meget smukke beliggenhed, ja så får man 4,5 stjerne. Vi kan varmt anbefale Hotel Nygaard