Hotel Argana Anmeldelser 140

4,5

1. Hotel

Situé à 9 minutes à pied de la plage d'Agadir, cet hôtel somptueux affiche un style marocain classique agrémenté de faïences et de plafonds sculptés. Le Golf Club Med Les Dunes se trouve à 7 km. Dotées de mobilier traditionnel en bois, les chambres sobres disposent du Wi-Fi gratuit, d'une télévision à écran plat, d'un bureau, d'un minibar, ainsi que d'un balcon ou d'une terrasse. Certaines bénéficient d'une vue sur l'océan, d'une décoration moderne et/ou d'un espace de vie. Les suites comportent en outre une salle de séjour séparée. Le parking est gratuit. L'hôtel propose un restaurant international chic, un café en bord de piscine, un bar de style tiki et une discothèque. Il comprend également une piscine extérieure, une salle de sport, un spa et un salon de beauté. Le petit-déjeuner buffet est payant.

4,5

Svarer typisk inden for 1 måned

Dejligt hotel med et smilende og…

Dejligt hotel med et smilende og servicemindet personale.

Vi ankom til Agadir d. 28 Dec. 2024 uden de store forventninger til Marokko. Vi har rejst verden rundt og oplevet mange ting, og trængte denne gang til lidt sol og nye eventyr.

Argana Hotel er et dejligt lille “resort” hvor servicen er i top. Værelserne var fine rene, dog ikke så store til 2 voksne og 2 børn, men det gik fint alligevel. Vi bookede bevist et værelse væk fra poolen med kig mod vandet og en flot solnedgang. Vi var fra andre anmeldelse blevet advaret om støj fra poolen, så derfor valgte vi modsat side. Det var vi rigtige glade for.

Maden er god og varieret. Hotellet tilbyder en masse udflugter, hvilket vi har benyttet hver dag. Alt for reception til fjerner og rengøring kommer med et smil hver evige eneste dag, hvilket var en fornøjelse.
Vi skulle fejre nytår med gallamiddag på hotellet, men pga. små børn måtte vi droppe det pga. det sene tidspunkt på aftenen.

En dejligt sted som kan anbefales. Rejser I i december Januar, så husk varmt tøj. Det er koldt om morgenen og om aftenen. Så snart solen er fremme, så er der dejligt varmt.

27. december 2024
Hotel Argana-logo

Besvarelse fra Hotel Argana

Kære gæst,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du og din familie havde et dejligt ophold hos os, og at vores personale formåede at give jer en varm og venlig service hver dag. Det glæder os også, at I nød den rolige placering væk fra poolen, den gode mad og de mange spændende udflugter.

Vi forstår, at de kolde morgener og aftener kan overraske, og tak for tippet om varmt tøj – det er en god idé for kommende gæster. Det er ærgerligt, at I ikke kunne deltage i nytårsgallamiddagen, men vi håber, at I alligevel havde en mindeværdig fejring.

Endnu en gang tak for din anbefaling. Vi ser frem til at byde dig og din familie velkommen igen til flere solrige og eventyrlige dage hos os.

Med venlig hilsen,
Hotel Argana Management

Hold jer langt væk fra Argana

Den værste oplevelse af hotel til dato. Mug på toilet vægge. Toilet der lækker vand. Badet der stinker af gammel kloak. En altan dør der ikke kan lukke så vi ikke kan sove pga techno fest. Det her er det værste hotel jeg nogensinde har oplevet. For jeres egen skyld… hold jer langt væk. Jeg ville ikke booke dette hotel til min værste fjende.

1. oktober 2022
Hotel Argana-logo

Besvarelse fra Hotel Argana

Kære kunde,

Vi beklager dybt, at du havde en så skuffende oplevelse på vores hotel. Det er langt fra vores intention at give vores gæster en dårlig oplevelse, og vi tager dine bekymringer meget alvorligt.

Vi beklager for eventuelle problemer med fugt og lugt, som du oplevede på toilettet og i badeværelset. Det er ikke standarden, vi stræber efter at opretholde, og vi vil tage skridt til at undersøge og løse disse problemer for at sikre, at vores gæster ikke oplever lignende problemer i fremtiden.

Vi beklager også for døren til altanen, der ikke kunne lukkes ordentligt og den påvirkning, det havde på din søvnkvalitet. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en rolig og behagelig søvnoplevelse, og vi vil undersøge og tage skridt til at forbedre dette problem.

Vi er kede af at høre, at du blev generet af en støjende techno-fest under dit ophold. Vi bestræber os altid på at sikre en behagelig atmosfære for vores gæster, og vi beklager for enhver ulejlighed, du oplevede på grund af dette.

Vi tager dine kommentarer til hjerte og vil bruge dem som en mulighed for at gøre forbedringer i vores service og faciliteter. Vi beklager, at din oplevelse hos os ikke var i overensstemmelse med dine forventninger, og vi forstår din skuffelse.

Vi vil gerne have muligheden for at tale med dig yderligere og lære mere om dine specifikke bekymringer, så vi bedre kan forstå og håndtere dem. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeserviceafdeling, så vi kan adressere dine bekymringer direkte.

Vi takker dig for din feedback og beklager endnu engang for de negative oplevelser, du havde under dit ophold hos os. Vi håber, at du vil give os en chance for at genvinde din tillid i fremtiden.

Vis anmeldelser på alle sprog. (140 anmeldelser)