Se, hvad kunderne siger
Slecht geholpen bij de oude hostingpartij. Ook niet telefonisch te bereiken. Weken bezig geweest totdat ik het zat was. Heb na 1 belletje met hosting.nl besloten direct over te stappen. Tot mijn opluc... Se mere
Vandaag weer zeer snel geholpen nadat ik een vraag per mail had ingediend om wat wijzigen door te voeren voor een aantal domeinnamen. Een verademing in vergelijking met veel andere providers waar je n... Se mere
Het overzetten van mijndomein naar hosting.nl verliep soepel. De helpdesk vraagt wel tijdelijk software te instaleren om je te helpen op afstand. Het telefoon nummer waarmee men belde, kwam overeen op... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hosting.nl is uw zakelijke partner als het aan komt op domeinnaamregistratie, e-mail, hosting, servers en online werkplek oplossingen.
Kontaktoplysninger
Wognumsebuurt 3, 1817 BH, Alkmaar, Holland
- 072-7513406
- support@hosting.nl
- hosting.nl
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bij het instellen van de DMARC en DKMI
Bij het instellen van de DMARC en DKMI heeft Morris ons uitstekend geholpen met een zorgvuldigheid en geduld om ons onduidelijkheden te verhelderen.
Zeer teleurgesteld in Hosstig.nl Wij…
Zeer teleurgesteld in Hosstig.nl Wij zitten 18 jaar bij hosting.nl met 7 websites. Bijna 18 jaar redelijk goed geholpen bij problemen. Omdat in die 18 jaar het programma om websites te maken en om het onderhouden te verouderd is hebben we besloten om een nieuwe website te maken WP hosting. Bij 1e website die we overzetten is het goed gegaan. Bij de 2e website niet Na 5 weken zijn er nog steeds problemen die niet op gelost zijn. Zoal het email adres kan niet meer voor inkomende en uitgaande mail zorgen. Inkomende email komen op een andere E- mail binnen. Op de vraag om het contactformulier van de nieuwe site naar mijn e-mail te sturen krijgen we geen respons. De 3e website is echt een ramp. Nu na 3 weken staat de website nog steeds niet op het web. Er blijk na verschillende telefoontjes dat de website die we gemaakt hebben verdwenen is. Nu na 1½ week laat men niets meer van zich horen. Ook op verschillende telefoontjes gebeurd er niets. Op mijn oude site staan 2 contactformulieren die plotseling een 404 code geven. Willen wij dat verhelpen dan kunnen wij niet via fila zila bij de site komen om dit te verhelpen. Ook de ander nog niet overgezette sites zijn niet meer te bereiken. Op herhaaldelijk verzoek doet men er niets aan. Wij hebben een aantal keren aangeven om dit spoedig voor ons op te lossen. Als klanten ons via een contactformulier niet kunnen bereiken en een 404 code krijgen dan is dit geen reclame. Dat hosting.nl zo met zijn klanten om gaat verbaas mij zeer. 3 weken niets doen en zelf er een puinhoop van te maken. Schaam je. We hebben besloten na 5 weken ellende om met deze site naar een ander te gaan. Daar hebben daar al 2 sites. staan Daar is de klantenservice wel binnen een paar uur daadkrachtig.
Top geholpen bij een interne verhuizing…
Top geholpen bij een interne verhuizing van twee domeinnamen, een website en (heel) veel e-mail.
Bedankt Morris!
Blij met de overstap naar hosting.nl
De overstap naar Hosting.nl is mij heel goed bevallen. Ze zijn goed bereikbaar, komen hun afspraken na en denken actief mee. In plaats van je van het kastje naar de muur te sturen, lossen ze zaken echt op en leggen ze alles duidelijk uit – ook als je veel vragen hebt. Heel blij met mijn overstap!
Perfecte en vlotte verhuizing email en domein
Sinds kort mijn email en domein verhuisd naar Hosting.NL. Dat is perfect gedaan, geen problemen en alles werkt. Bedankt Maira en Laurens voor de hulp. Klasse. Groet jaap
Tevreden
Ik ben nu een jaar bij dit bedrijf en heel tevreden. Goed bereikbaar, heldere uitleg over hoe je zelf alles kunt doen en oplossen.
En heel betaalbaar. Blij mee.
Snel en goed geholpen
Fijn, goed en snel geholpen
Door een exorbitante prijsverhoging bij mijn oude hosting partij, opzoek gegaan naar een nieuwe Nederlandse partij. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Hosting.nl. Zeer goed geholpen met de verhuizing van de mailboxen en domeinnaam. Alles prima verlopen. Snel en accuraat.
Uitstekende hoster met topservice
Mijn overstap naar deze club bevalt mij best hartstikke goed. Vooral omdat zij daarna consequent betrouwbaar en hulpvaardig zijn gebleken.
Wat me vooral opvalt is de klantenservice, niet alleen omdat die prima bereikbaar is. Technische vragen beantwoorden ze zonder dat je onnodig wordt doorverwezen. Ze nemen echt de tijd om op te lossen en uit te leggen. Omdat ik graag functionele en technische details moet en/of wil begrijpen, vroeg dat soms 'wat' extra engelengeduld van ze. ;-) Ook mijn domeinnamen hebben ze netjes (zonder onderbreking) verhuisd trouwens.
De prijs bij verlenging en opschaling was vooraf duidelijk (wat een verademing was na eerdere ervaringen elders).
Hun webportaal werkt intuitief en het is fijn dat er standaard backups, antispam, malware scanning en website caching bij zit. Ook WordPress multisite met domainmapping werkt probleemloos En vlot.
Ze hebben ISO27001 en NEN7510 certificeringen en datacenters in Nederland en werken mee aan verwerkersovereenkomsten (AVG-dingetje), wat voor mij als zakelijke klant belangrijk is.
Niet onbelangrijk; ze houden hun tech stack actueel en nemen zelf proactief actie bij technische bijzonderheden.
Allemaal zaken die bij anderen helaas niet vanzelfsprekend zijn gebleken.
Twee dingetjes: Het liefst zou ik eenvoudigere integratie met CloudFlare zien. Al begrijp ik hun voorkeur voor QUIC.cloud, omdat ze een LiteSpeed-plugin aanbevelen die beter schijnt samen te werken. Verder kan ik alleen nog maar bedenken dat sommige kennisbankitems in hun online FAQ wat basaal zijn (maar daardoor ook makkelijk te volgen).
Al met al iig een solide hoster waarbij ik graag klant blijf. Kan deze zeker aanraden!
Profi, vriendelijk en goed bereikbaar
Na de overstap naar Hosting.nl werkte mijn e-mail niet. Met veel geduld werd ik telefonisch begeleid met het aanpassen van instellingen, zelfs met het plaatsen van de nodige aanpassingen op mijn telefoon. Heel vriendelijk en kundig. Voor anderen misschien peanuts maar ik zag er tegenop en had deze hulp nodig. Ze zijn ook goed bereikbaar. Echt top!
Supergoed supportteam!
De mensen van het supportteam van Hosting.nl zijn uitermate kundig en geen moeite is teveel om de klant te ontzorgen!
Kwaliteit, eerlijk en snel met top klantenservice
Ik startte met 1 domein op hosting.nl en inmiddels hebben ze me ontzettend goed geholpen en heb ik 3 domeinen met mailboxen en websites.
Als iets voordeliger of slimmer kan, dan melden ze je dat pro actief en mijn 3e domein hebben ze een plekje gegeven onder het hosting account van een domein dat ik al had lopen.
Mega groot pluspunt; kom je er niet uit? Dan bel je ze en helpen ze je super snel verder.
Ik heb inmiddels 4 grote hosting partijen geprobeerd en hosting.nl is by far de beste!
Dikke aanrader.
Fantastisch
Fantastisch, snel en direct persoonlijk contact. Prima prijzen, voor mij 3 keer goedkoper dan Yourhosting (!). Reageren direct (zeer hulpvaardig en geduldig) bij mailcontact.
De mensen van Hosting helpen me snel en…
De mensen van Hosting helpen me snel en deskundig. Als ik er niet uitkom hebben ze de oplossing zodat ik weer verder kan.
Het is tegenwoordig bijzonder als je…
Het is tegenwoordig bijzonder als je netjes en snel vragen beantwoord krijgt.
Bij Hosting.nl krijg ik altijd snel een antwoord en staan ze voor me klaar.
Dit zou normaal moeten zijn, maar helaas is dit tegenwoordig niet zo.
Ik raad iedereen aan om bij hosting.nl z’n zaken onder te brengen.
easy direct contact
easy direct contact, good communications, very skilled and ready to help, fantastic.
Hosting.nl de partij voor mij!
Hosting.nl de partij voor mij!! Al jaar en dag daar zeer goede ervaringen mee!!
Laurens in het bijzonder, dank je wel voor je hulp, om de puntjes op de i te zetten voor mijn nieuwe site.
Stefan
Fijne en snelle support op momenten dat…
Fijne en snelle support op momenten dat je het echt nodig hebt.
Snelle actie /reactie als er vragen zijn
Læs mere om andre typer anmeldelser.