Hos MilenaAnmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 31 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den professionelle og nærværende service, hvor de føler sig velkomne i behagelige omgivelser. Mange sætter pris på personalets venlighed og grundighed, hvilket bidrager til en afslappende og positiv oplevelse. Behandlingerne beskrives som yderst effektive, og flere bemærker en markant forbedring af deres tilstand uden ubehag. Den ekstra service og opmærksomhed på individuelle behov bliver også fremhævet som en væsentlig del af den gode kundeoplevelse.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, især med massage og skønhedsbehandlinger. Kunder... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, og mange føler sig velkomne og godt behandlet.... Se mere

User experience

Anmeldere nævner positiv feedback om brugeroplevelsen, idet mange beskriver den som fantastisk fra start til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var så heldig at få en 60 minutters massage hos Milena i gave – og det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Milena er utrolig professionel, nærværende og virkelig dygtig til det,... Se mere

Fik lavet lashlift og farvet vipper og har fået et rigtigt flot resultat! Absolut ingen gener under eller efter behandlingen, hvilket jeg har oplevet andre steder, hvor mine øjne var irriterede efte... Se mere

Super dejlig oplevelser Jeg har prøvet flere forskellige ting hos Milena Bliver altid mødt af en sød og smilende Milena føler mig velkommen i behagelige omgivelser Kommer helt sikkert igen og i... Se mere

Jeg har fået lavet brow lamination hos Milena to gange. Begge gange var det en rigtig god oplevelse. Milena giver sig altid tid til at tage imod en og også til at sige farvel. Milena var meget omhygge... Se mere

1. Hudplejeklinik
  2. Skønhedssalon
  3. Ansigtsbehandling
  4. Helse- og skønhedsbutik
  5. Massør

Hos Milena er en holistisk klinik på Amager, hvor hudpleje, massage og velvære går hånd i hånd. Jeg er lægeeksamineret kosmetolog og holistisk vejleder og tror på, at sund hud starter indefra. Derfor ser jeg ikke kun på huden, men på hele mennesket og de faktorer, der kan påvirke den – herunder livsstil, stress, kost og den daglige pleje. Hos mig får du altid en personlig og nærværende behandling, hvor der er tid til at lytte og tage udgangspunkt i dine behov. Uanset om du kommer for massage, en ansigtsbehandling eller ønsker vejledning til en sundere hud og krop, er målet det samme: at skabe balance, velvære og resultater, der både kan mærkes og ses. Mit motto er: Sund indeni | Smuk udenpå

Andre kiggede også på

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig god og rar oplevelse

4. november 2025

Kære Anna,

Tak for din fine anmeldelse 🙏 Jeg er så glad for, at du fik en god og rar oplevelse hos mig. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen.

Milena – Hos Milena

Fantastisk behandling-jeg kan helt…

Fantastisk behandling-jeg kan helt sikkert anbefale Milena, hun er meget dygtig. Jeg købte klippekort og skal have flere behandlinger 😊

13. oktober 2025

Kære Anne-Marie

Tusind tak for din skønne anmeldelse🙏
Det betyder meget, at du er glad for behandlingen, og hvor er det dejligt, at vi skal fortsætte forløbet sammen 😊

Milena – Hos Milena

Rigtig god anmeldelse herfra.

Rigtig god anmeldelse herfra.
Jeg følte mig meget velkommen i salonen. Milena var imødekommende, sød og proffesionel.
Med andre ord : Jeg har allerede bestilt min næste behandling :)

10. september 2025

Kære Karina,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Jeg er så glad for, at du følte dig godt taget imod og har lyst til at komme igen — det betyder meget 🙏

Milena – Hos Milena

Meget lækker og professionel behandling…

Meget lækker og professionel behandling i fine omgivelser. Jeg fik en massage og kommer gerne igen en dag.

18. september 2025

Kære Heidi,

Tak for din fine feedback 🙏 Jeg er glad for, at du nød behandlingen, og jeg glæder mig til at se dig igen 🤗

Milena / Milena Beauty Studio

Fantatisk oplevelse og behandling

Milena var så sød og behagelig at være sammen med. Jeg fik lavet buk af vipper med farve og retning af bryn med farve, begge blev så flotte og hun var grundig med mit ønske af bryn form til punkt og prikke. Men bedst af alt har mine bukning af vipper simpelhen holdt så længe. Kommer helt sikkert igen

24. juli 2025

Kære Carla,

Tusind tak for din skønne feedback 🙏 Jeg er så glad for, at du er tilfreds med både vipper og bryn, og at resultatet holder så flot. Glæder mig til at se dig igen ✨

Milena / Milenas Beauty Studio

Fik lavet lashlift og farvet vipper

Fik lavet lashlift og farvet vipper og har fået et rigtigt flot resultat!
Absolut ingen gener under eller efter behandlingen, hvilket jeg har oplevet andre steder, hvor mine øjne var irriterede efter samme behandling.
Blev taget godt imod som ny kunde og gik derfra med en meget positiv oplevelse- stor anbefaling herfra 😃👍🏻

25. august 2025

Kære Majbritt,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰 Jeg er så glad for, at du fik et flot resultat og en behagelig oplevelse hos mig. Tak for din anbefaling – jeg glæder mig til at se dig igen 💛

Lækkert lashlift

Milena gav mig et lashlift som blev virkelig flot, og åbnede mit ansigt på en helt anden måde. Jeg kan varmt anbefale Milena 🙏🏼🙏🏼

21. august 2025

Kære Sofia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💕
Jeg er så glad for, at du blev glad for dit lash lift og oplevede så flot en effekt 🌿

Milena – Hos Milena

Milena var helt igennem fantastisk

Milena var helt igennem fantastisk. Hun var imødekommende og skabte den dejligste atmosfære. Derudover ydede hun en ekstra service ved at fjerne nogle hvide knopper jeg havde fået i ansigtet, det var ikke en del af det jeg havde bestilt.

5. august 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏
Det glæder mig, at du følte dig godt taget imod og nød atmosfæren – og at den lille ekstra hjælp også gjorde en forskel for dig.
Jeg sætter stor pris på dine ord og ser frem til at byde dig velkommen igen 🌿✨

Milena / Milenas Beauty Studio

Skønneste stemning og flot resultat

Mine øjenbryn har aldrig før været så flotte - jeg er SÅ glad! Desuden elsker jeg stemningen i salonen. Milena er så varm og giver sig god tid -man føler sig så fantastisk godt behandlet.

31. juli 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det gør mig virkelig glad at høre, at du er så tilfreds med dine bryn, og at du har mærket den ro og varme, jeg gerne vil skabe i klinikken ✨
Det betyder meget for mig, at du følte dig godt behandlet og taget godt imod.
Jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen 🤗

Super god oplevelse!

17. juli 2025

Kære Gustav,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse. Du er altid velkommen igen 🤗

Milena / Milenas Beauty Studio

Skønt sted til lidt selvforkælelse

Fik en god fodpleje med flot resultat, i en dejlig og behagelig atmosfære. En selvforkælelse i top. Tak Milena👌

27. juni 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Jeg er glad for, at du nød fodplejen og oplevede både resultat og atmosfære som ren selvforkælelse.
Tak fordi du valgte at komme forbi, og på gensyn til mere velvære 🤗

Yderst kompetent behandler

Jeg var på klinikken for 1. gang den 26.5.
Lige fra jeg trådte ind af døren fik jeg den bedste behandling.
Milena er super behagelig og meget kompetent.

Mine bedste anbefalinger herfra :-)

26. maj 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det betyder meget for mig, at du følte dig godt modtaget og havde en godt oplevelse.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen 🤗

Milena / Milenas Beauty Studio

Dejlig klinik og god behandling

Dejlig klinik og god behandling. Jeg fik lavet de fineste negle på fødderne.

23. maj 2025

Kære LL,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🙏
Jeg er glad for, at du nød både klinikkens stemning og din behandling – og ikke mindst, at du blev glad for dine fine negle.
Jeg glæder mig til at se dig igen 🤗

Professionel behandling

Super god oplevelse, med en meget imødekommende og professionel person.
Jeg kunne slappe helt af i hendes varetægt føler mig forkælet og helt igennem godt behandlet.

21. maj 2025

Kære Jannie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det betyder meget for mig at høre, at du følte dig godt behandlet og kunne slappe helt af undervejs.
Tak for tilliden – jeg håber at byde dig velkommen igen snart 🤗

Milena / Milenas Beauty Studio

Igen en vidunderlig oplevelse.

Igen en vidunderlig oplevelse.
Selvom der var travlhed, blev hver kunde sat i centrum.

15. maj 2025

Kære Anne-Mette,
Tusind tak for dine søde ord: Jeg er glad for at høre, at du igen havde en skøn oplevelse hos mig.
Selv på de travle dage er det vigtigt for mig, at hver enkelt kunde føler sig set og prioriteret.
Tak for din tillid og fordi du kommer igen 💛

Selvforkælelse

Milena er super sødt og imødekomende, klinikken har en rolig og hyggelig stemning.
Fik lavet en pedicure inkl shellak og mine fødder er bløde og ser super flotte ud.
Milena har masser at viden og er meget grundig i sit arbejde. Hun giver god tid og nærværnde over for sine kunder.
Super godt oplevelse- kommer gerne igen

2. maj 2025

Kære Blanca,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for de fine ord 🙏
Det glæder mig, at du både følte dig godt taget imod, og at du havde en god oplevelse.
Tak for din tillid. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen 💛

Milena / Milenas Beauty Studio

Jeg har i dag været hos Milena for…

Jeg har i dag været hos Milena for første gang Jeg fandt hende via downtown, hvor jeg havde købt to deal til manicure/ pedicure inkl shellak. Fra sekundet du træder ind af døren fornemmer du en rolig og hyggelig stemning. Milena er utrolig imødekommende , sød og behagelig. Hun fik mig helt ned i gear og timerne hos hende fløj afsted. Milena er professionel og kompetent, og jeg er meget tilfreds med behandlingerne. Selvom jeg bor i Søborg, så vil jeg helt klart benytte mig af hende igen. Jeg ser allerede frem til næste behandling, som bliver noget massage af en slags.

30. april 2025

Kære Nazila,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 🙏
Jeg er meget glad for at høre, at du følte dig godt taget imod, og at stemningen og behandlingen kunne få dig helt ned i gear.
Det betyder meget, at du valgte at besøge mig, selv fra Søborg, og at du allerede ser frem til næste gang.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen og forkæle dig med en skøn massage 💛

Altid en god oplevelse hos Milena 🌟

Hun laver det flotteste lash lift og er virkelig dygtig til at samarbejde om den ønskede stil 🫶🏼🧚🏽‍♂️ Resultatet er naturligt og smukt med en perfekt spredning. Atmosfæren er rolig og afslappende, og samtalerne føles trygge og nærværende. Milena er opmærksom på dine behov og reddede endda et virkelig dårligt lash lift, jeg havde fået lavet et andet sted. Jeg fortsætter med at komme igen og vil til enhver tid anbefale hende! 💓💓✨

30. april 2025

Kære Sabine,

Tusind tak for dine vidunderlige ord 🙏 Jeg bliver så glad og rørt over din anmeldelse 💓
Det betyder meget for mig, at du føler dig tryg, set og hørt under behandlingen, og at vi sammen har fundet frem til det udtryk, du ønskede.
At få lov til at rette op på et tidligere mislykket lash lift og vinde din tillid betyder meget for mig.
Jeg glæder mig allerede til at se dig igen, og tusind tak for din anbefaling ✨

Kærligst,
Milena / Milenas Beauty Studio

Mit besøg hos Milenas Beauty Studio var…

Mit besøg hos Milenas Beauty Studio var helt fantastisk. Det var simpelthen en 5/5 stjerner oplevelse for mig. Milena var sådan et rart og omfavnende menneske at møde og ikke mindst helt exceptionel til sit arbejde og meget passioneret hvilket jeg kunne mærke. Jeg blev virkelig taget godt hånd om under hele min behandling. Hun var meget opmærksom på hvor jeg havde ondt og tilpassede sig derefter og var rigtig god til at sikrer sig at jeg lå godt og var komfortabel under min behandling. Milenas Beauty Studio kan jeg helt klart anbefale...

26. april 2025

Kære Karima,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de fine ord.
Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du følte dig set, tryg og godt taget hånd om.
Jeg er så glad for, at du kunne mærke min passion, og jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen.
Tak for din tillid 🙏

Fantastisk massage

Hvis du ikke allerede har oplevet en gua sha-massage hos Milena, så har du virkelig noget særligt i vente. Milena har en helt unik evne til at skabe ro, nærvær og velvære fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Med varme hænder, intuitiv forståelse og dyb respekt for kroppens behov guider hun dig gennem en behandling, der føles som ren balsam for både hud og sind.

Hendes brug af gua sha-stenen er nænsom, præcis og utrolig virkningsfuld. Spændinger smelter væk, ansigtet føles lettere og mere løftet, og man forlader behandlingen med en følelse af at være landet hjemme i sig selv igen. Det er ikke bare en behandling – det er en oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Milena til alle, der trænger til en pause fra hverdagens tempo og ønsker at give sig selv lidt ekstra kærlighed. Hendes gua sha-massage er en investering i dit velvære – og din glød!

25. april 2025

Kære Lepe,

Tusind tak for dine smukke ord og din varme anbefaling. Det gør mig så glad at høre, at du har haft en dyb og positiv oplevelse hos mig.
Det betyder meget for mig at skabe et rum, hvor både krop og sind kan finde ro, og det glæder mig inderligt, at du har mærket det.
Jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen, når du trænger til en ny pause.

Tak, fordi du deler din oplevelse💛