Camilla tror jeg aldrig har oplevet sig…
Camilla tror jeg aldrig har oplevet sig noget sandt og ikke styre på noget , desværre nået jeg arbejder for hende i fire år
Virkelig lækker og velsmagende mad. Vi havde bestilt helstegt pattegris med tilbehør, leveret og med kok til udskæring. Maden var god, det var flot anrettet og der var rigeligt til alle flere gange!
Jeg havde inviteret mine to piger og mor på Mortens and hos Den Lille Kok, hvilket viste sig at være en umanerlig dum disposition. Stor var forvirringen, da vi kom. Der var travlt, ja. Men vi havde bestilt bord. Ikke desto mindre var ventetiden ved indgangen et forvarsel om det totale mangel for blikket for kunden, der skulle vise sig den næste time. Placeret ved bordet efter ti minutter, skulle der så gå yderligere 25 minutter før vi blev spurgt til drikkevarer.
Det ville forøvrigt være et billigt lille trick, hvis man åbnede de halvliters vand for kunden og skænkede i glasset.
Mig gør det noget ved, når gæster, der kommer senere, bliver betjent før os andre. Måske skal man tilhøre golfsegmentet, for at blive set og hørt hos Den Lille Kok?
Maden var okay. Ærgerligt man skal bede om mere sauce og den skål man får, er større end den første. Så skulle man nok have gjort det omvendt fra begyndelsen.
Det havde klædt personalet at komme og spørge, om alt var, som det skulle være - men de for forvildede rundt som uden mål og styring. De forekom fortravlede og uden nærvær.
Karaflen med vand kom, som vi var færdige med at spise. Måske var den tiltænkt at skylle den dårlige kundeoplevelse ned med?
Den gode oplevelse skal man vist (endnu) længere ud i Munkebjergskoven efter - mig kan de i hvert fald se langt efter; for det er sidste gang jeg nogensinde kommer til at sætte mine ben i etablissamentet. Mage til ringe oplevelse på en aften, der skulle have været hyggelig, skal man lede længe efter.
Vi (flere) har oplevet ok mad, men manglende overblik, planlægning og katastrofal skuffende kundeservice, særligt fra restaurentchefen Pernilles side. Desværre.
Deres ensidige høje rating på Facebook, skyldes at kritiske indlæg slettes og brugeren blokeres.
Vi bestilte helstegt pattegris, med kok til udskænkning. Fantastisk mad og god kommunikation. Det kunne ikke have været bedre. Kan bestemt anbefales.