1. Massør

Hos Camilla er et sted, hvor du kan få ro og tid til at fokusere på dig selv og din krop. Her er målet at hjælpe dig med at få en krop, der fungerer optimalt. Jeg tror på, at en sund krop er fundamentet for et sundt liv, og jeg arbejder derfor ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor jeg ser på både fysiske og mentale faktorer, der kan påvirke din velvære. Hver behandling er skræddersyet til dine specifikke behov, så du får den bedst mulige lindring og forbedring. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

4,3

Balsam for kroppen

Jeg har været forbi Hos Camilla 3 gange. Havde ondt flere forskellige steder på kroppen. Fatter slet ikke hvor meget Camilla har fået styr på - på kun 3 gange med de udfordringer jeg havde. Tænker det hænger sammen med at hun forstår hvordan kroppen virker som helhed og forstår at behandle på de steder smerterne kommer fra. Og så kan hun tage fat! Dejligt at vide at hun har ‘min ryg’. Dedikeret, kompetent og en ægte ildsjæl.

30. januar 2026

Kære Karin
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, den betyder meget :)

Kan varmt anbefales!

Jeg er lige begyndt hos Camilla tre uger efter en rideulykke, der bl.a. har resulteret i trykkede ribben, skadede ledbånd og svær hjernerystelse som har givet mig daglige anfald af migræne og tinnitus.

Camilla foreslog blid massage og laserterapi og allerede efter en behandling har jeg mærket en reduktion af både smerter og commotio symptomer (thanks God!).

Camilla er virkelig dygtig og super professionel på en varm og autentisk måde.
Kæmpe anbefaling herfra!

3. november 2025

Kære Nanna
Tusinde tak for de flotte ord. Det er så dejligt at høre, at du har fået det bedre.

Tilpasset behandling

Hos Camilla bliver du altid set og hørt, og hun har været fantastisk til at behandle mine problematikker på en måde der er tilpasset til det jeg har behov for.
Camilla er smilene, rolig og jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger.

23. september 2025

Kære Dorthe
Tusinde tak for de flotte ord, de betyder meget :)
Mange hilsner Camilla

Har haft nakke/skulder spændninger over…

Har haft nakke/skulder spændninger over længere tid hvor jeg måtte tag smertestillende 2-4x om dagen for hovedpine og svimmelhed. Allerede efter den første behandling med Akupunktur og laserterapi kunne jeg mærke forskel. Nu efter 5 behandlinger er det kun smertestillende for natten. Kan helt klart anbefale denne behandling hos Camilla og tusind tak 😊

1. august 2025

Kære Morten
Tusinde tak for din anmeldelse og for at dele din historie. Jeg er glad for at kunne hjælpe dig :)
Mange hilsner Camilla

Hos Camilla giver det hele mening

Hos Camilla giver det hele mening. Camilla giver sig god tid til, at sætte sig helt ind i hvor det negative sidder i kroppen. Hun guider og forklarer hvad hun gør og hvorfor hun gør det. Camilla er sød, smilende og med et smittende humør.
Det er altid en fornøjelse, at komme forbi Camilla - også selvom hun trykker der hvor det gør ondt :)

11. august 2025

Kære Christina
Tusinde tak for de flotte ord, og det er dejligt at høre, det giver mening ;)

Varm anbefaling

Hos Camilla bliver man mødt af en rolig og tryg atmosfære. Her følte jeg mig virkelig hørt, da jeg fortalte om min problematik. Efter behandling Hos Camilla har jeg oplevet betydelig forbedring i min nakke, som i flere år har givet mig hovedpine. Camilla er ikke bare super kompetent og professionel, men også meget imødekommende og sympatisk. Hos Camilla kan varmt anbefales.

31. juli 2025

Besvarelse fra Hos Camilla

Tusinde tak for de pæne ord, det varmer meget :)
Mange hilsner Camilla

Behandlinger der VIRKELIG hjælper.

Camilla er virkelig dygtig og er dejlig rolig i sine bevægelser og det giver følelsen af tryghed og at man er i de bedste hænder.
Hun lytter til én og forstår ens problematikker og løser dem hver eneste gang.
Camilla er min redning hver gang jeg ikke har passet godt på min lænd/ryg, så jeg giver hende mine varmeste og aller bedste anbefalinger.

20. juni 2025

Besvarelse fra Hos Camilla

Tusinde tak for de flotte ord, det er dejligt at høre.

Varm anbefaling af Camilla

Jeg kan varmt anbefale Camilla som behandler. Camilla er meget dedikeret og utrolig dygtig til at finde en løsning på det problem, man kommer med. Og kommer med anbefaling til hvordan man kan afhjælpe efterfølgende.
Camilla skaber et positivt og trygt rum det altid er rart at komme til.

12. maj 2025

Besvarelse fra Hos Camilla

Tusinde tak for de pæne ord, det er dejligt at høre :)