Horsens Murerservice Anmeldelser

4,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Horsens Murerservice - kvalitet i håndværk

Jeg har fået lagt et flisegulv med 60 x 60 fliser. De er lagt super professionelt. Pris og tid er overholdt til fulde. Jeg har fået udført flere opgaver ved Jesper og altid med stor tilfredshed med det faglige niveau. Kan kun anbefale Horsens Murerservice.

24. januar 2025

Super flot badeværelse

Super flot murerarbejde og alle aftaler oveholdt. Både prismæssigt og tidsmæssigt.
Gammelt badeværelse skulle mures op igen efter fjernelse af muret brusekabine. Brusevæg og gulv muret op og lagt 60 x 60 fliser. Er så glad for mit nye badeværelse.
Kæmpe anbefaling herfra.

3. juni 2024

I køre som en brækket arm

I køre som en brækket arm. køre lige ud foran andre så de må klodse bremsen og skynder sig bare videre. nummerplade DA84569

11. september 2023
Horsens Murerservice-logo

Besvarelse fra Horsens Murerservice

Hej Tobias,

Tak for din offentlige henvendelse. Jeg ville have sat pris på et opkald, vores tlfnr er mindst ligeså synligt som nummerpladen. Men jeg lader det gå vider til medarbejderen og beklager på hans vegne. i mellem tiden må du gerne overveje hvorvidt du finder det rimeligt at vurdere min virksomhed med 1 stjerne på baggrund af en forseelse i trafikken.

Mvh Jesper Sørensen
Horsens Murer Service ApS

Super flot arbejde og god sparring på løsninger

Super flot arbejde og god sparring på løsninger
Vi har fået renoveret 2 badeværelser og skiftet klinker i gang og køkken/alrum.
Alle tider og aftaler er holdt. Vi havde rigtig god dialog omkring løsninger, det er flot udført og der har været god koordinering med de andre håndværkere. Vi er super tilfredse og kan varmt anbefale Horsens Murerservice.

30. marts 2023

Vi har været super glade for Horsens…

Vi har været super glade for Horsens Murerservice, så glade at vi bruger dem igen.
Vi har fået støbt gulv i skur, og lukket nogle luft huller rundt i huset, arbejdet er lavet perfekt og professionelt.
Det er kompetente medarbejder, og man føler at de indrager en hele vejen igennem.

5. december 2022

Jeg har fået etableret et badeværelse i…

Jeg har fået etableret et badeværelse i min kælder. Jeg er yderst tilfreds. Igennem hele processen har jeg følt mig tryg, og der har været en fin kommunikation. Resultatet er blevet super godt, og jeg har nu et dejligt badeværelse i min kælder.

1. juli 2022

Vi fik lavet vores 70er badeværelse om…

Vi fik lavet vores 70er badeværelse om til et gæstetoilet og et badeværelse. På projektet har vi fået hjælp fra Horsens murerservice.

Vi har igennem hele processen oplevet en stor tryghed igennem god kommunikation. Vi har følt os informeret igennem processen og er blevet mødt af imødekommenhed såfremt vi har haft spørgsmål undervejs.

Horsens murerservice har givet kvalificeret råd og vejledning, således at vi er nået frem til det bedste resultat, som vi er 110% tilfredse med.

Vi vil til enhver tid anbefale andre at tage kontakt til horsens murerservice, hvis de står overfor et projekt☺️

7. april 2022

Vi har været super tilfredse med…

Vi har været super tilfredse med Horsens murerservice i forbindelse med totalrenovering af badeværelse. Johnny stod for alt kontakt til de firmaer, der var involveret. Alle var meget venlige og tilgodeså vores behov ift. ankomst tider om morgenen, samt hvis vi havde indvendinger. Arbejdet er veludført og vi kan varmt anbefale firmaet.

29. januar 2022

Høj kvalitet

Jeg har brugt Horsens Murer Service til flere opgaver - og har hver gang være glad for hele forløbet. Helt fra afdækning af behovet til afregningen. Jesper Sørensen er ærlig i sin rådgivning om ønsker og muligheder. Og de aftaler der bliver indgået overholdes punktligt.

Jeg kan varmt anbefale firmaet til både store og små opgaver.

22. marts 2017

Horsens murerservice lavt niveau af kvalitet og ingen hjælp til at udføre mangelfuldt udført arbejde

Horsens murerservice renoverede et mindre badeværelse hos mig med opmuring af vægge og gulv - arbejdet udført af ejeren selv. Gulvarbejdet blev udført med manglede fald til afledning af badevand, vægge har udstikkende fliser og meget skæve vægge.
Efterfølgende har det vist sig, at der nu er løse gulvfliser og da arbejdet stadig er inden for garantien blev Ejer(Jesper) gjort opmærksom på problemet. Efter 3 mdr og adskillige henvendelser har Jesper tilsidesat henvendelser adskillige gange og har endnu ikke reageret trods advarsel om videreføre klagen.
Bemærk iøvrigt at der ikke henvises til byggegarantiordninger etc på hjemmesiden.

24. november 2016