Hornsleth er en kunstner der deler vandene, ligesom Moses (ingen sammenligning i øvrigt), og han formår at provokere, skabe debat, og gir janteloven et ordentlig los. Hans kunst er kontroversiel, noge... Se mere
Efter køb af fem plakater modtager jeg dem kort tid efter desværre med en fragt skade på nogle af dem. Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes få sted... Se mere
Flotte plakater der giver ekstra kulør og farver i stuen. Nogle lidt vovede der mere hører til i soveværelset. Elsker provokationen i Hornsleths værker. Hurtig svar på chatten og god kundeser... Se mere
Fin plakat og fin pris. Men leveringsstedet blev et andet end det jeg havde angivet i bestillingen. Derfor kun 4 stjerner
- nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Kunstner
Experience the universe of Kristian von Hornsleth through exclusive products including unique paintings and posters, books, t-shirts, sculptures & accessories.
Danmark
- hornslethshop.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig forsendelse
Super håndtering af fejlleverance
For to uger siden bestilte vi 3 plakater fra Hornsleth til vores sommerhus. Desværre fik vi kun leveret to af plakaterne korrekt og den 3. plakat var udskiftet med to ens plakater af samme størrelse, som var i strid med vores holdninger.
Jeg kontaktede Hornsleth Shoppen pr. mail en uge efter og fik hurtig respons fra Justin. Han beklagede deres fejl, returnerede beløbet for den 3. plakat i samme øjeblik, han sendte mailen til mig og bad mig om at beholde fejlleverancen af de to plakater mod en anmeldelse på Trustpilot. Så kunne jeg altid bruge dem til nogle sjove fødselsdagsgaver.
Helt klart 5 stjerner her fra, hurtig og ligetil håndtering af en fejlleverance.
God service og hurtig respons👌
God service og hurtig respons👌
Jeg havde bestilt 5 plakater, hvor to af dem desværre var beskadiget under transporten.
Jeg skrev en mail ind og fik hurtig respons tilbage, hvor i de selfølgelig beklagede mange gange og ville sende nogle nye.
De ankom ret hurtigt efter jeg havde skrevet med dem. Så god service, hurtig respons. Også er plakaterne jo for fede😄
Kan klart anbefales at bestille fra dem igen!
Gode råd om lyssætning og placering
Synes ikke at printene var så farvestrålende som jeg forbinder med Hornsleth. Men efter opringning og snak med “Hornsleth” og en forklaring, samt råd til placering og lyssætning fremstår printene meget bedre. Tak for råd og at blive taget alvorlig❤️
Super hurtig levering og en god…
Super hurtig levering og en god oplevelse med Hornsleth Shoppen
Efter køb af fem plakater modtager jeg…
Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes få steder tilbage i Danmark der kan bryste sig af. De forstår at sætte kundernes ønsker og behov først, frem for at tænke på tab og omkostninger hvilket ofte hos andre er med til at skabe irritation og langsommelighed hos kunderne.
Tak
Yderst tilfreds med produkterne
Yderst tilfreds med produkterne, godt emballeret og hurtig levering dagen efter. Så 5 ✨ herfra 😊
👍👍👍👍
Jeg har fået den fedeste behandling ved Hornsleth ;-)
1000Tak for en god handel
Fede plakater og mega god kundeservice
Alt spillede bare
Hurtig levering og god kundeservice.
Hurtig levering og god kundeservice.
Havde modtaget forkert edition.
Jeg får tilsendt den oprindelige edition jeg har bestilt, jeg får lov at beholde den forkerte edition uden beregning.
God service, kan varmt anbefales!
Rigtig god service fra både teamet og…
Rigtig god service fra både teamet og manden ham selv, helt tilfreds med plakaterne, en lille fejl på en af dem, og der lå en ny i postkassen dagen efter! 5 stjerner herfra og ikke sidste gang jeg køber derfra!
Hornslet er også med til at gøre forskel❤️🙏
Jeg kan kun anbefale at man både køber malerier og får en snak med både Christian Hornslet og hans medarbejder sindssyg rare og meget søde mennesker der er friske på at høre på gode ideer og ting man gerne vil have hjælp til jeg kan kun anbefale at hele mit hjerte hurtig respons og god service skal man lade længe efter men det får du hos Hornslet❤️🙏
Nem og hurtig betjening og levering