Wat een enorm leuk bedrijf om eens rond te kijken. Groot assortiment, diverse prijs klassen en enthousiaste medewerkers die je, naast een heerlijk kopje koffie, bij entree duidelijk uitleggen hoe het... Se mere
Virksomheden har svaret
Frietensnijder was goed ingepakt. Alleen jammer dat de mazen van 8 mm iets te klein waren blijkt achteraf. Had graag 10 mm mazen gehad maar kan ze op de site niet vinden voor het desbetreffende friet... Se mere
Virksomheden har svaret
Hadden op zaterdagochtend een lekkende voorspoeldouche slang, en ze zijn meteen gaan zoeken of ze er nog 1 hadden liggen. Als service aan ons meegegeven. Nogmaals bedankt.
Virksomheden har svaret
Onze eerste bestelling bij Horecacentrum Brabant verliep uitstekend. Je wordt vanaf het moment van bestellen op de hoogte gehouden over je bestelling: Direct mail dat je besteld hebt, factuur rechtstr... Se mere
Skrevet af virksomheden
Irislaan 7, 5595 EH, Leende, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
4 jaar geleden hier 2 propaan frituren gekocht voor buiten events. nog altijd heel blij mee. laatst was er een onderdeel kapot van de aansturing. deze hebben ze kostenloos opstuurt om het te vervangen. en hij doet het weer na behoren. Super geregeld.

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
keurig netjes, werd bezorgd, en op de juiste plek alvast neergezet! TOP!

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Aanrader! Goed geïnformeerd en fijn contact gehad over het product. Zelf opgehaald waarbij ik vriendelijk en professioneel ben geholpen. Zeer goed assortiment voor een goede prijs. Zal deze zaak zeker aanraden!

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
De frituurpan van onze oranjevereniging was gevallen, waardoor een pootje afbrak. Na telefonisch contact heb ik via WhatsApp foto's gestuurd van de frituurpan en het afgebroken pootje. Binnen twee dagen werd het nieuwe pootje al thuisbezorgd. Echt een topservice!

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Netjes geleverd het product was mooier dan ik gedacht heb

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Alles stond keurig klaar van onze online bestelling. En producten zijn prima

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Erg fijn geholpen bij een schade aan de gekochte friteuse. Zonder pardon kregen we een nieuwe. Heel blij met Horecacentrum.

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Alle producten die ik door de jaren heen gekocht heb zijn van goede kwaliteit.
Je wordt er vlot en professioneel te woord gestaan.

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Prijs kwaliteitsverhouding dik in orde. Snel geregeld.

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
alles was duidelijk op de site, prijs is ok, product netjes op tijd afgeleverd, product is ook glimmend schoon

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Door problemen bij de bezorger kwam onze levering te laat binnen voor een event. Er werd goed meegedacht en we konden het artikel kostenloos en het bestelde artikel later retour sturen. Horecacentrum Brabant heeft ons daarmee enorm uit de brand geholpen op basis van goed vertrouwen. Nogmaals dank daarvoor!!

Besvarelse fra Horecacentrum Brabant
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.