Hele goede service, outfits zijn heel nice en hele goede kwaliteit en pasvorm
Het is een overzichtelijk en makkelijke site om te bestellen. Bestelling komt goed en netjes binnen en dan ook nog goede kwaliteit kleding. Dus echt een aanrader om te bestellen!!
Maat was niet meer voorradig. Bericht over gekregen en nog een extra kado. Andere maat besteld, snelle en vriendelijke klantenservice en levering.
Horati is a fashion label based in Utrecht, The Netherlands. Horati was established in 2016 by Ali Hamid. Our designs lean towards streetwear, with minimalistic influences. We focus on items that are timeless, but that are unique in their fit, fabric and quality. We always aim to expand the community feel, in which an exchange of inspiration and expression takes place.
Niels Bohrweg 171, 3542 CA, Utrecht, Holland
- info@horati.com
- horati.com
Hele goede service
Hele goede service, outfits zijn heel nice en hele goede kwaliteit en pasvorm
Top tshirt maar verkoop geen kleding…
Top tshirt maar verkoop geen kleding die je nog niet op voorraad hebt zou ik adviseren. Ik heb een paar weken moeten wachten op een tshirt… verder een heel mooi shirt

Besvarelse fra HORATI
Maat was niet meer voorradig goed opgelost
Als altijd perfect!
Als altijd, prima kwaliteit en eerlijke materialen. En perfecte service.
Klasse en leuk bedrijf, goeie service na klein foutje.
Kreeg de verkeerde bestelling maar gelijk opgelost en snel het juiste item binnengekregen. Goed en snel contact, klasse bedrijf
Goede service en kleding
Kleren kwamen op tijd. Met e-mail track en trace. Kleren hebben zeer hoge kwaliteit en zat een leuk gepersonaliseerd briefje in.
Helaas een hoodie bezorgd gekregen…
Helaas een hoodie bezorgd gekregen waarvan de rits kapot was. Voor de rest op tijd bezorgd en een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Besvarelse fra HORATI
Snel geleverd
Snel geleverd, leuke kaart erbij! Superbedankt Ali en Emma! Megan erg blij met het shirt en de sokken!!
Het pakket kwam snel binnen en super…
Het pakket kwam snel binnen en super mooie kwaliteit !!
Prima
De website is goed, maar de prijs-kwaliteit verhouding kan beter want 80 euro voor een shirt is erg veel en dan verwacht je wel kwaliteit. De verzending kost veel en is traag. Verder was de fit van het shirt goed, maar het lijkt te veel op een pump cover die bodybuilders in de gym dragen, het concept is goed en ik ben er ook erg blij mee maar het kan wel verbeterd worden. Desondanks ben ik tevreden met de kwaliteit.
Het is een overzichtelijk en makkelijke…