Hoppeborg leje
Vi lejede en hoppeborg til vores søn fødselsdag og havde en upåklagelig oplevelse. Kommunikationen var god og hoppeborgen i fin stand 👌
Velkommen - Vi håber du vil give os en go karakter Vi udlejer: Hoppeborgee, softice maskiner, popcorn maskiner, slushice maskiner, fadøls anlæg, salgsvogn, cargo trailer, etc Vi sælger reservedele og reparere softice maskiner
Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Rigtig god service og fair priser. Det var anden gang vi lejede softice maskiner der, og ikke sidste.

Besvarelse fra Hoppeborgen
Vi har lejet softice maskine + sluch ice maskine og købt is, saft + diverse tilbehør ved hoppeborgen.dk i Assens.
Super nem og hurtig kommunikation på mail, telefon og sms.
Fleksibel udlevering/modtagelse
Nem betaling
Overskuelig online guide til hver maskine og vejledning om maskinstørrelse, mængde af is og saft i forhold til selskabets størrelse.
God support på telefon.
Pæne, rene og velholdte maskiner.
Godt humør og god service fra Torben og Brian
Vi bestiller igen til næste fest.
Helt igennem svindel og bedrag
Vi lejede en softice maskine "langtidsleje" men efter få dage med softice på gulvet osv ringede vi og brokkede os.
Brian kom og byttede maskiner og vi fik en anden softice maskine samme dag.
Et par dage senere fik vi at vide at spildet af softice, skyldes et hul på en slange i maskinen (som så åbenbart ikke var blevet efterset)
Den "nye" maskine larmede konstant med 85db og den kølede ikke softice mixen som den skulle, det var 27 grader i tankene!
Så sagde vi SLUT. Vi ville ikke mere med deres maskiner og da vi ikke selv havde tid til at aflevere maskinen retur, kom de 3 dage senere og hentede den.
Denne gang kom de begge 2. Brian fra tidligere og en tåbelig arrogant ejer/medejer (Torben) Han holdte hårdnakket på at det var pga. vores strøm at maskinen ikke kørte ordentlig. Vores strøm fejler intet.
Vi har siden haft besøg af både en kølemontør og en elektriker, som begge istemmer at vores strøm absolut intet fejler.
Vi bad så om pengene tilbage da der kun er gået 10 dage fra starten med disse maskiner og vi har måtte kassere 24 liter softice, som enten har været på gulvet eller stået ved 27 grader.
Vi betalte 5000,- inkl. moms som første måned. Men vi har kun haft den fra 22/3 til 7/4. Og har nærmest ikke kunne sælge softice.
Disse softice maskiner har vi efterfølgende fundet billigt på alibaba.com - Så det er bestemt ikke kvalitet.
Efter nogle dage rykkede vi i firmaet og spurgte efter vores penge retur. De meldte så tilbage at de havde gennemtestet maskinen og sendte os en regning for afhentning af maskinen.
Så han (Torben) beholder de 5000.- og sender os en regning på knap 2000 oveni.
Det er stort set mere end maskinen koster fra ny i Kina.
Vi fraråder enhver handel med dette firma.....!
👎🏻 Ikke funktiondygtig - den var fyldt med jord og havde huller!
Shady firma! - blev berøvet for ca. 4000kr for ekstra leje fordi de ikke ville tage den tilbage??