Hope Sthlm Anmeldelser 34

1,5

1,5

Dårlig

Havde bestilt et par bukser og betalt…

Havde bestilt et par bukser og betalt gennem Klarna. Bukserne kom men skulle returneres da de ikke passede. Jeg stod selv for returneringen og hæftede selv for returen (125 kr med GLS). HOPE Sthlm oplyser så det forkerte beløb til Klarna som jeg skal have retur og jeg mangler derfor en del af det beløb som jeg betalte. Man kan ikke komme i kontakt med dem via deres kundeservice, det er under al kritik! Hold jer langt væk!

25. marts 2026

Ingen respons fra deres kundeservice

Ingen respons fra deres kundeservice. Har returneret varer for over 3000,- og absolut ingen respons. på trods af talrige henvendelse. Kvitteringer fra post nord og hvad ved jeg. SÅ dårligt! Vil virkelig ikke anbefale nogen at handle med dem.

12. maj 2025

Ren svindel og elendig kundeservice!

Jeg har haft en forfærdelig oplevelse med denne virksomhed. Jeg bestilte en vare online og modtog noget helt forkert. Jeg har forsøgt at kontakte deres kundesupport flere gange via e-mail, men har ikke fået noget svar. Deres manglende kontaktmuligheder gør det helt umuligt at få hjælp, og det virker, som om de bevidst ignorerer deres kunder.

Jeg føler mig snydt og bedraget! Dette firma er ren fup og fusk, og jeg vil stærkt fraråde alle at handle her. Spar jeres penge og undgå problemer – hold jer langt væk fra denne virksomhed!

1. september 2024

Jeg deler nedenstående oplevelser

Jeg deler nedenstående oplevelser. De trækker pengene og skriver at varen er på vej. Men der sker ikke noget. De er umulige at komme i kontakt med. Jeg har skrevet omkring 8 gange og kun modtaget et autosvar.
Det er helt håbløst
Merete

19. september 2024

utjekket

Pengene er trukket, har ikke modtaget noget efter 10 dage. Man kan ikke kontakte Hope / de svarer ikke på mails. Hører jeg ikke fra dem snarest må jeg melde det som svindel til min bank, ligesom jeg kan se andre har været nødsaget til. Utroligt de kører deres firma på denne måde.

EDIT - efter dårlig anmelde her er ordren afsendt.

2. september 2024

HOPE-less

Virkelig dårlig oplevelse at købe tøj i Hopes webshop - HOPE-less vil jeg kalde det. Ingen stjerner fra mig og helt sikkert slut med at købe Hopes tøj i det hele taget

Jeg bestiller varer. Ingen ordrebekræftelse og de har allerede hævet pengene. Efter 3 uger uden at kunne komme i kontakt med dem sender de et trackingnummer på pakken, som viser sige at være leveret 2 uger før. Masser af bøvl for pakkerne ligger ikke så længe hos leveringssted. Og da jeg endelig finder min pakke kan jeg konstatere, at jeg ikke har fået det jeg bestilte. Jeg orker ikke at sende det tilbage. Gider ikke at bruge mere dårlig energi på HOPE-less.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice før. Den eneste mail jeg har modtaget er et gammelt trackingnummer. Man kan ikke ringe til dem. Men måske er man heldig, at få et ubrugeligt svar fra en robot på de sociale medier.

18. juli 2024

Hvad der virker til at være en professionel virksomhed, viste sig at være alt andet end det.

Jeg bestilte et par bukser til 1700 DKK uvidende om de dårlige trustpilot anmeldelser (min fejl)... men idet de har så mange følgere på deres sociale medier, er verified osv. havde jeg ingen minstanke om svindel og snyd. Men efter en uge uden at have fået en shipping mail og at mine penge var blevet trukket, tjekkede jeg deres trustpilot. Her gik det om for mig at jeg var blevet scammet. Jeg prøvede selvfølgelig at kontakte deres mail og rakte ud til deres medarbejdere på de sociale medier uden held. Jeg kom endelig igennem til dem på et telefonnummer jeg fandt til deres kontor i Stockholm, hvor i første omgang der bare bliver lagt på. Endelig kommer jeg igen anden gang og en ung kvinde hjælper mig med at sende mine oplysninger videre til hendes chef. Få dage efter modtager jeg en mail med at min pakke er på vej og et tracking link som ikke virker. Der er gået flere uger nu og jeg har ikke modtaget noget. Jeg går ud fra at mailen er et forsøg på at få mig til at stoppe med at kontakte dem. Jeg har aldrig oplevet noget så uprofessionelt. Heldigvis har jeg kontaktet min bank og fået pengene igen.

5. marts 2024

Hope påstår de er gået konkurs og sælger stadig tøj

Hope påstår, de er gået konkurs. De sælger stadig tøj via den samme webshop, hvor jeg har 2250 DKK til gode efter at have returneret 2 stykker tøj.
Den 3. august 2021 modtager jeg ordrebekræftelse på 3 stykker tøj, som jeg har bestilt hos Hope. Få dage efter trækkes beløbet via Klarna. Tøjet har ikke den rigtige pasform, og jeg er nødt til at returnere 2 stykker tøj en samlet værdi af 2250 DKK. Jeg betaler selv portoen. Da jeg ikke har modtaget pengene retur på min konto efter 13 dage, kontakter jeg kundeservice og får at vide, at Hope er gået konkurs. Jeg kontakter deres advokat og får at vide, at Hope Stockholm AB, Hope Retail AB and Hope Production Aktiebolag er erklæret konkurs. Stor er min undren, da jeg 12 dage senere modtager et nyhedsbrev fra Hope med de nye efterårsvarer. De markedsfører varer på præcis den samme platform, virksomhedsadresse mv. som den, jeg købte varer på 1 måned tidligere. Jeg advarer mod at købe tøj hos Hope, hvis du har brug for at returnere det.

4. september 2021

Køb kun via webshop, hvis du er 100 % sikker!

Hvis man ikke er sikker på sit køb, skal man ikke handle på deres webshop, for retur er vanvittigt dyr! Normale webshops har max 45 kr i returomkostninger, men Hopes omkostninger er 132 kr, fordi du som kunde selv må finde ud af det hele og skal købe porto gennem PostNord (det billigste valg). Det kan på ingen måde anbefales at købe deres tøj gennem webshoppen.

30. juni 2021

Elendig og arrogant kundehåndtering

Elendig og arrogant kundehåndtering

Købte en jakke til min kone, som hun skulle have i fødselsdagsgave. Fik at vide at jeg ikke kunne få pengene retur, hvilket jeg accepterede. Da hun prøvede den på var den for lidt for stor og vi kontaktede derfor butikken i Pilestræde 19 i København K, med henblik på at få den byttet til en mindre jakke.

Svaret var kortfattet, abrubt og arrogant: Det kunne vi ikke da de ikke havde andre jakker på lager. Min kone skrev så en sød og venlig mail hvor hun gjorde opmærksom på, at hun som kunde ikke ønskede pengene retur, men blot at få et tilsvarende produkt, der passede hende og fordi de ikke kunne levere det, så i det mindste et tilgodebevis. Hun understregede at butikken jo ikke gik glip af sin indtjening da hun ville lægge sine penge i butikken på et senere tidspunkt ved brug af tilgodebeviset. Lige lidt hjalp det.

En butiksschef returnerede min kones henvendelse med et par trætte linjer, der udviste en komplet og total mangel på forståelse for at det er kunderne der driver HOPE's brand og kunderne, der i sidste ende garanterer deres overlevelse. I forhold til brandets størrelse, butikkens centrale og dyre beliggenhed og deres forsøg på at slå igennem på andre markeder end det svenske, kom det som en total overraskelse, at man er så pisseligeglad med de kunder der lægger deres penge i deres butik. Det var ikke et stykke tøj til 3-400 kroner, men en jakke der fra ny havde kostet over 4000 kr. og som var sat ned til 2500 kr. En jakke der nu kan hænge i skabet og samle støv på grund af Hope's idiotiske og arrogante kundehåndtering og komplette ligegyldighed overfor nuværende og så sandelig også fremtidige kunder. Da vi forsøgte at bytte jakken, gik man fra HOPE's side ind i en diskussion af om man havde orienteret os om, at den ikke kunne byttes eller om man kun havde orienteret os om at man ikke kunne få pengene tilbage. At man overhovedet ønsker at gå ind i sådan en diskussion er uklædeligt for en virksomhed af den størrelse og understreger for os at se, at man er fuldstændigt ude af kurs i forhold til at sætte kunden i centrum og at give kunden en god oplevelse, der giver kunden lyst til at komme igen.

Vi har besluttet aldrig at placere vores penge mere i deres produkter og vi håber inderligt at andre vil følge trop indtil Hope igen vælger at sætte deres kunder i centrum og give os den behandling vi fortjener når vi placerer tusinder af kroner i deres brand. Skam jer hårdt!

22. februar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog (34 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto