2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Undvik som pesten

Undvik som pesten!

Detta bluff-företag försöker dropshippa en riktigt kass produkt som inte alls stämmer överens med vad som marknadsförs. De skriver och visar att dessa hoodies ska vara gjorda i bomull på utsidan och faux-päls på insidan men vad som levereras är 100% polyester i urvattnade färger.

När jag påpekade detta och ville reklamera varan menade de att de hade övergått till en annan modell och inte tänkte ta emot någon reklamering, trots deras "100% nöjdhetsgaranti". Fick kämpa hårt och påpeka mina rättigheter som konsument i enlighet med konsumentköplagen för att de ens skulle kunna tänka sig ta tillbaka varan. De vägrar dock stå för returfrakten, vilket man som konsument har rätt att få ersättning för om de varken kan laga eller ersätta varan med en likvärdig produkt.

Köp aldrig något av dessa skojare!

14. januar 2026

Inte svenskt

Varorna kom direkt ifrån China och färgerna är inte som på bilderna. Varorna är okej annars, men trodde att det var ett svenskt företag men det var det ju inte.

29. december 2025

Inte serösa

Inte serösa. Jag betalade 699kr . Jag är inte alls nöjd med produkten. De har en oserös marnadföring genom att påstå att motverka ångest, ge lugn . De erbjöd mig bland annat att ge mig tillbaka 50% av produkt värde och behålla den äckliga poncho. Då bestämde jag mig för det och nu säljer de produkt med 50% rabbat då har de inte erbjöd mig nåt speciellt till mig. Krångligt att skicka tillbaka den äckliga produkt.
Jag är ännu mer besviken och arg. Ni är inte seriösa!

25. december 2025

Falsk marknadsföring.

Falsk marknadsföring.
På bilder och videoklipp verkar den vara "pälsliknande" och på hemsidan står det att den är "Utsida i mjuk
bomull med silkeslen insida i fauxpäls". På lappen inne i plagget står det "100% polyester" - så det är ju falsk marknadsföring.

På hemsidan kan man inte hitta information om tillverkning men på lappen i plagget står det att den är tillverkad i Kina.

Tycker det är orimligt att ha ordinarie pris 999 kr för det plagg jag fått hem. Jag kom ändå undan billigare tack vara erbjudande i samband med Black Week men tycker den summan (699 kr) inte är prisvärd heller.

11. december 2025

Produkt är ej vad som lovas

Jag beställde en grön och en brun Hoodly. Det står tydligt på hemsidan att Hoodlys' "hoodies" har en insida av fauxpäls, vilket inte var fallet när jag fick mina två levererade. Det står också att den ska vara i "silkeslen bomull", på insidan är den märkt 100% Polyester.
Fått svar från företaget som påstår sig "ändrat på fauxpälsen för den upplevdes för varm". Finner det väldigt osannolikt när man säljer EN produkt att ej kunna uppdatera till korrekt information. Det är falsk marknadsföring för att sälja en undermålig produkt.

Färgen på den gröna Hoodlyn är också långt ifrån den skogsgröna den har på bilderna på hemsidan, och är istället ljusgrön i en väldigt blek och matt ton.

Det står heller inte på hemsidan att produkterna är tillverkade i Kina, samt hemsidan saknar all typ av information om företaget så som adress, telefonnummer osv (något jag tyvärr upptäckte efter köp).

Köp ej produkter från detta företag, det är lurendrejeri och inte värt pengarna! Inte ens det jag betalade med 40% rabatt på Black Week rea.

9. december 2025

Er dette din virksomhed?