Via Snapchat besteld en betaald. Nooit wat ontvangen. Via meerdere kanalen geprobeerd contact te zoeken maar na 1 berichtje terug van haar krijg je nooit meer een reactie. Geld weg. Wat een slechte se... Se mere
Vaste klant bij Nadia heerlijke glosjes met een aangename geur met geen plakkende effect. Meerdere malen besteld en fijne klantencontact tussen de verkoper en koper. Vooral haar live video s vind ik l... Se mere
Bestelling was vermist geraakt, kan ze niks aan doen. Helaas reageerde ze amper op mijn berichten, meerdere berichtjes via instagram DM, de mail, chat enzovoort gestuurd maar kreeg geen reactie. Uitei... Se mere
Heerlijke natuurlijke lip producten. Aantal glosjes besteld en ben helemaal verliefd. Mijn lippen zijn zo zacht geworden door het dragen van deze glosjes. Ook scrub en masker voor de lippen besteld... Se mere
Honey Glazed is een small business die voornamelijk specialiseert in lipverzorging. Denk aan lipgloss, lip pencils, lip makser e.d. Say bye to dry lips forever!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Honeyglazed = beste ooit!
Ik heb zelf al meerdere keren bij honey glazed besteld, en omg ik kan niet stoppen met meer kopen en smeren, oeps. Ik raad wel aan om meerdere glossjes in 1 keer te kopen vanwege verzendkosten. Verder echt super product en ben ook heeel benieuwd naar de scrub en masker. Nadia je bent echt een topper <33
Een heerlijke lippengloss die goed…
Een heerlijke lippengloss die goed blijft zitten en lekker aanvoelt 😍
Mooi en snelle levering
Je word altijd super goed geholpen door…
Je word altijd super goed geholpen door Nadia en ze heeft top producten ik kan niet meer zonder !
Super blij mee!
Ik ben super bij met de glosses, ze zijn verzorgend, zien er echt prachtig uit en maken je lippen super zacht. De verzending was snel. Echt elke cent waard.
I love the glosses 😍
THE BEST EVER!
Top service, snelle levering, lipgloss van hoogwaardig kwaliteit, mooie kleuren en na 1 week elke dag gebruiken zijn mijn lippen zo super zacht, zelfs als ik niets op heb. Het verzorgd je lippen zo goed. Zelfs met koud weer geen last meer van kapotte lippen. Lips to kiss all day, now I need to find me a man to kiss💋
I love the lipgloss 😍
I love the lipgloss 😍, verry nice texture. The owner Nadia is also verry helpful with everything. When you have a question. When you order you receive the gloss verry fast.
Super glosjes erg tevreden mee…
Super glosjes erg tevreden mee betaalbaar en goede kwaliteit
Lipglosses are amazing
Super verzachtend, mooi en fijn om te gebruiken. Super tevreden!!
Erg leuke en makkelijke site om te…
Erg leuke en makkelijke site om te bestellen, netjes en mooi ingepakt. Erg snel het pakketje ontvangen, en de glossen zijn in het echt nog mooier! En ruiken heerlijk! Ik ga zeker weten opnieuw bestellen! Hele grote aanrader!
Top product!!
Top meid!! leuke producten en een snelle levering. Fijne glos totaal niet kleverig en precies volgens mijn verwachting!! Blij mee 😍
Prachtige glossjes
Prachtige glossjes, heb ze ondertussen bijna allemaal! Wil niks anders meer!
Super fijne glosses
Super fijne glosses. Snelle levering en overall super lief. Ben verslaafd!
Super product
Super product. Mooie kleuren en super verzorgende lipgloss. Nieuwe verslaving
Snelle verzending
Beste lipglosjes
Beste lipglosjes! Plakt niet ! Ruikt super lekker :) had nooit verwacht dat ik er zo blij mee zou wensen
De beste lipgloss wat ik ken 😍🫶🏻
Snelle levering goede producten
Super glossy
Super zachte lippen krijg je ervan plakt niet. Snel en netjes geleverd.
Top ervaring
Zeer tevreden! Snelle levering en goed verpakt, de lipglosjes plakken ook niet aan je lippen & zijn heel mooi en fijn! De lipglosjes zijn ook getest, ook een zeer vriendelijk dame :) zeker een aanrader!