De tuin was perfect omheind dus wat hond betreft prima. Het huis zelf helaas wat gebreken. De eerste dag stond de douche helemaal blank hebben zelf het putje schoon gemaakt en eruit gelaten. De oven m... Se mere

Virksomheden har svaret
Ik heb hele kleine hondjes, niet elke tuin is geschikt, maar deze tuin was volledig goed omheind, ook voor extreem kleine honden. (mini teckels) Ze hebben genoten van de tuin, er was wat begroeiing,... Se mere
Virksomheden har svaret
Lekker prive gelegen bosbungalow. Heerlijk liggend aan bosrand met vele mooie wandelroutes vanuit het huisje te maken over de Stabrechtse heide. Elke dag zalig buiten onder de overkapping zitten ont... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooi omheind inderdaad maar tuin met achterstallig onderhoud. Netjes uitgedrukt want de tuin was gewoon een behoorlijke chaos. Loungeset zonder kussens, onkruid tientallen cm hoog, schuurtje met vieze... Se mere
Skrevet af virksomheden
Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.
Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.
Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
er was geen huis met omheining voor de hond terwijl we daar hadden opgezocht.
we konden gelukkig nog een ander huis krijgemn maar extra kosten . op deze manier raden we niemand aan om via hondenopvakantie te zoeken.

Besvarelse fra Hondenopvakantie
Het perceel was zeker heel goed omheind, honden konden niet weg. Heel rustige omgeving. Tuin was was minder goed onderhouden. Het was in 2018 de mooiste tuin blijkbaar ? Gras was wel kort gehouden. Veel kruip door sluip door paadjes. Auto staat op eigen grond achter hek, dat was wel fijn. Voor 2 personen is het huisje te doen, voor 4 man zijn er te weinig,voorzieningen. Zoals maar 4 handdoeken voor 7 dagen .
Das Buchen war einfach. Das Suchen mit unterschiedlichen Reisedaten ist etwas umständlich, da die eingestellten Filter jedesmal wieder gelöscht werden. Aber sonst war alles ok.
Heerlijk huisje met fantastisch grote, goed omheinde tuin.
We hadden vergeten om omheinde tuin aan te vinken bij onze boeking.
Kregen direct antwoord op mail en app gesprek nadat we dit via deze weg hadden aangekaart. Het werd meteen aangepast, zodat onze hond zich nu heerlijk vrij kan bewegen bij de lodge.
Heel fijn verblijf, goed onderhouden en zeer proper! Op een half uurtje wandelen van de duinen. Wij hebben genoten!
Fantastisch huisje met omheinde tuin. Fijne omgeving en zeker de moeite waard in alle seizoenen om lekker met de hond te kunnen lopen!
Boeking prima verlopen. Huis was goed omschreven en klopt met advertentie.
Grote omheinde tuin, ruim genoeg voor 2 duitse herders, heerlijk rustig park, midden in de bossen, veel wandel mogelijkheden voor de honden.
Huis is wat aan de kleine kant, maar prima te doen met 4 man en 2 honden.
Het is wat gedateerd en wat spullen die kapot waren, maar niet storend verder.
De eigenaar was zeer vriendelijk en behulpzaam, en goed bereikbaar.
De hottub was in het begin wat lastig ( houtgestookt) dus duurde best lang voor hij op temperatuur was, maar als je het daarna een beetje bijhoud is het prima te doen.
Huis ligt in prachtige omgeving. Ruim, schoon en goed geoutilleerd. Grote omheinde tuin en diverse voorzieningen, zoals bakker en supermarkt, dichtbij.
Huisje is fantastisch, goed schoon.
Fijne, rustige lokatie.
Omgeving ontzettend mooi.
Beheerder is erg vriendelijk

Besvarelse fra Hondenopvakantie
Goede communicatie, duidelijke stappen die je moet zetten en regelmatig mails mbt ons verblijf.
Ruim en schoon huis met een ruime omheinde tuin.
In de omgeving mooie dingen te bezichtigen.
Huis van alle gemakken voorzien, prettig contact met de eigenaar.

Besvarelse fra Hondenopvakantie
Alle lof voor hoe Honden op Vakantie omgaat met klachten. Hoewel het huis (Rue de la Carquois, Fréhel, Bretagne) hondvriendelijk was, was het een vreselijke plek voor een vakantie. Honden op Vakantie heeft hier uitstekend op gereageerd. Eindelijk voelen wij ons gehoord! Dankjewel James Barclay.
Huis was netjes inrichting en afwerking prima.
Mooie omheinde tuin voor onze honden.
2 minpunten op dinsdag nadat wij met honden waren wandelen en rustig binnen zaten kwam er iemand gras maaien met zitmaaier wat nogal herrie maakte
En woensdag was het vrij druk met vrachtwagens voor woningen verplaatsen.
Van 9 tot en met 13 mei

Besvarelse fra Hondenopvakantie
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.