Tids tagende, dyrt og meget dårlig til at holde aftaler
Min søster er hjerneskadet, bor på et plejehjem og sidder i kørestol. Så det var nærliggende at få Homeoptik ud, da hun for ca 2 måneder siden brækkede sine briller. Vi fik også en tid rimelig hurtig. efter påske. Men først var optikeren 3/4 time forsinket og synsprøven tog over 2 timer, fordi vedkommende snakkede og snakkede om egn familie, ny brillebus m.m. Et par gange forsøgte jeg at stoppe hende uden held. Min søster bliver hurtig træt, så absolut ikke ideelt for hende og i min verden dybt uprofessionelt af optikeren. Det lykkedes til sidst, men både min søster og jeg var efterfølgende fuldstændig udmattet.
Der er så gået næsten en måned inden brillen er blevet færdig.
I dag skulle optikeren så komme med dem, ca. kl 16.00. Kl. 16.50 havde jeg endnu intet set til hende eller hørt fra hende. Jeg ringer, og ja hun er blevet forsinket igen. Det var noget uheldigt for min søster skulle til at spise. Men hun ville være en 1/2 time undervejs, så det kom nok til at passe. Jeg havde en aftale kl 17, som jeg måtte lave om. KL 17.45 dukker hun op. Jeg var mildest talt ikke positiv stemt på det tidspunkt efter næsten 2 timers forsinkelse. Men søster fik sine briller.
Det er sidste gang jeg benytter homeoptik.dk. Jeg har simpel hen ikke tålmodighed til det, og jeg syntes det er så lidt professionelt at bruge så meget tid på ligegyldig snak, når man har med handicappede mennesker at gøre. Tilmed er det, de dyreste briller min søster nogensinde har haft, dog skal det siges, de er pæne.