Allt snabbt och bra
Allt snabbt och bra - men inportskatt tillkommer...
Allt snabbt och bra - men inportskatt tillkommer...
Great product and got good customer service.
My delivery was shiped from America to Sweden so was a bit of a wait for customs.
But otherwise was great
Leveransen gick rätt fort och många notiser om vart paketet befinner sig.
Dock hade jag velat veta att varorna skicka från USA vid beställningen för det blev tullavgift på varorna.
Så nöjd med allt jag beställt 😍
Det gick så smidigt och snabbt att få hem allt och i bra skick och super kvalite👌
Rather quick transportation.
No transport damages to be seen.
Nice look. Seems to be complete.
Not yet taken into use, due to travelling.
A little too early to give a more complete answer.
Fick inte återbetalt hela beloppet trots trasig leverans. Hela processen tog oerhört lång tid trots att jag påminde varje vecka om att återbetalning saknades på mitt konto. Tog ca 1 månad för mig att få tillbaka pengarna trots att jag direkt skickade bilder på det trasiga paketet jag hämtade ut hos ombud.
Dom får dock ett plus i kanten för att kundervice svarar väldigt snabbt på email.

Besvarelse fra HomeLoft Sweden
Love this item
perfectly amazing Christmas nutcracker
I hope this serves as a warning to anyone considering purchasing from their site. Please, please check competitor pricing before you buy.
After checking a few examples, this site is typically listing products at 5-6x the normal retail price (a classic price anchor scam), then 'discounting' by large amounts to only 2-3x the normal retail price.
Do your research on prices.
Buyer beware.