Home Center Wolvega Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ontving een verkeerd product. Na prettig, persoonlijk emailcontact kreeg ik alsnog het juiste product. Een schitterende dekbedovertrek van Van Gogh×Beddinghouse. Ik ben er heel blij mee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima bedrijf. Ik had een bank gekocht die binnen de eerste paar dagen begon door te zakken. Het betrof een nieuw type bank waar men nog weinig ervaring mee had. Toen ik hiermee terugging, werd er abs... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fauteuils en eetkamer stoelen gekocht bij Home Center. Door vriendelijke medewerkers fantastisch geholpen. Deze verkoopsters hebben goed geluisterd naar onze wensen. Ze gingen zelfs met ons mee naar... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een dramatische bezorgservice! Na een vriendelijke uitleg tijdens de verkoop verloopt de uitlevering dramatisch. Tijdens de verkoop is toegezegd dat de aankoop naar de eerste etage bezorgd wordt d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Met meer dan 200 bekende merken onder één dak zijn wij de grootste woonboulevard van Nederland! Grote kans dat jij slaagt!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

24 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed. Inmiddels een aantal aankopen gedaan. De kwaliteit van de producten, de voorkomendheid en kundigheid van het personeel, de service als er iets niet goed ging, prima allemaal. Alleen die lange levertijden dat is wat minder. Maar ja dat heb je bijna overal.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Persoonlijk advies, klantgericht, vriendelijk!

Goede advisering bij de aanschaf in meubelen waarbij goed wordt geluisterd en wordt meegekeken vanuit de basis van de ruimte die moet worden ingericht. Wij hadden een plattegrond van de ruimte en foto's meegenomen. Na eerste advies zijn wij naar huis gegaan met een eerste plan. Hier konden wij thuis over nadenken, spreken. Er is wel direct een tweede afspraak gepland om het plan te finetunen. Dit is goed omdat het traject niet stil komt te liggen.
Na plaatsen van de bestelling was er wel een heel lange levertijd van 6-7 maanden. Wij hadden hierover beter op de hoogte gehouden kunnen worden.
Aflevering ging heel goed. Nette medewerkers die spullen plaatsen en afval ook weer meenemen. Wij zij goed te spreken over Homecenter!

Beste Hoogenboom,
vriendelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te vernemen dat u onze dienstverlening over het geheel goed is bevallen.

Top product 👍

Beste Wim,
Vriendelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer ruime keus en prima service

Zeer ruime keus en prima service. Salontafel zat bij levering een vlek op, maar deze wordt keurig omgeruild. Tweede keer dat we, vanuit het midden van het land, in Wolvega onze meubels kopen en dat zal de volgende keer zeker weer zo zijn!

14. maj 2021

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Beste Rossen, wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor deze mooie beoordeling!

Prima service,

Prima service,
Geweldig,dat jullie mijn 3 zitsbank in elkaar gezet hebben.
Vr gr
Peter Snijder..

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Beste Snijder, Vriendelijk bedankt voor het plaatsen van uw mooie beoordeling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie winkel en goede service

Heel fijn geholpen met uitzoeken van mijn nieuwe meubels. Er werd veel tijd voor me uitgetrokken. Na 5 weken waren alle meubels binnen en werd het al geleverd door 2 aardige monteurs. Incl monteren, viltjes onder de meubels en perfect op hun plek gezet! Netjes werk geleverd!

Beste van der Veen,
Vriendelijk bedankt voor uw uitgebreide beoordeling, het doet ons plezier te zien dat u zeer tevreden bent met onze dienstverlening!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Keurige service in de winkel en alles…

Keurige service in de winkel en alles netjes bezorgd.
Helaas wel een tafel in de verkeerde kleur geleverd.

Beste Witteveen,
Bedankt voor de review. Erg vervelend om te horen dat de verkeerde kleur is geleverd. Er is inmiddels contact geweest met onze service afdeling en wij hopen dit naar tevredenheid op te lossen. Veel plezier met uw aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel leuk geholpen door…

We zijn heel leuk geholpen door verschillende personen. Men hield ons goed op de hoogte van de levering.
Een vriendelijke groet van Jaap en Rina Sijbranda

5. maj 2021

Beste Vlieger,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Super service!

4. maj 2021

Beste Mourik,

We zijn vriendelijk geholpen

We zijn vriendelijk geholpen, levertijd was wat lang, we zouden gebeld worden voor een afspraak. Later bleek dat we zelf moesten bellen voor de aflevering.
Daarover zou wat duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

3. maj 2021

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Beste Bus, vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling en het geven van deze feedback. Veel plezier met uw aankoop.

Helemaal goed

Helemaal goed. Zeer vriendelijk geholpen door alle betrokkenen.
Jammer dat een van de mannen die de meubels bezorgden niet zo vriendelijk was!!!

30. april 2021

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Home center, en het geven van deze feedback.

Juiste product geleverd.

Juiste product , geleverd op tijd, en het voldoet aan alle wensen , en heldere communicatie

30. april 2021

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Beste Don, bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Home center.

Prima service

Prima service, kasten werden keurig gemonteerd enzorgvuldig op de plaats gezet,

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Beste Lommers, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor uw beoordeling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen door het adviesteam!

Super geholpen door het adviesteam!
Geslaagd voor een compleet interieur.

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Beste Klaassen, vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat we u hebben kunnen adviseren en dat we dat naar alle tevredenheid hebben kunnen doen.

Wij komen al jaren bij Home Center

Wij komen al jaren bij Home Center. Worden altijd erg goed geholpen en het is een echt dagje uit met een eigen restaurant en kinderdorp. Ook in deze coronatijd alles prima geregeld.

Besvarelse fra Home Center Wolvega

Beste Kamer, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het achter laten van uw positieve beoordeling.

Læs mere om andre typer anmeldelser.