1. Online markedsplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shopping Made Fun. Join over 150 million others that have made their shopping more smart, fun, and rewarding.

4,6

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE - DET KAN KOMME INDE FOR KUN ET HALVT ÅR!!!!!!!! ELSKER DEN HER HJEMMESIDE, KENDER IKKE NOGET BEDRE, FORDI JEG HAR BESTILT 1KM LED LYS!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Besked til Wish: KAN JEG FÅ 50 AF DE DER DINO JAKKESÆT TING, EFTERSOM JEG SKRIVER SÅ GODT OM JER??

9. oktober 2021

Wish - Bedrag...

Har ligesom alle i andre også lidt kæmpe tab på handel med Wish.
Vær særlig opmærksom på, at når Nets går ind og vil have NemID godkendelse for betalingen, så træk jer!
Alle de billige ting kan man risikere at modtage, men alle de dyre lokkevare vil I aldrig se skyggen af.
De skriver bare "leveret", og så
er du ellers bare til grin for de
penge, som de har stjålet fra din konto.
Når du erkender, at dine penge er tabt, så få din bank til at trække beløbet tilbage på din konto. Vil de ikke det, så få dig en ny bank. Du skal huske på den lille detalje, at dit gamle kort udgår og du får et nyt. Lidt ærgerligt når man kan alle de gamle kortnumrer udenad.
Der bør oprettes en gruppe på Facebook til at advare nye uvidende købere på Wish.

29. april 2021

Kay Boyesen kopi abe

Kay Boyesen kopi abe. Billedet hvor man køber ser ud som originalaben. Det er en helt anden man modtager. Efter utallige skriverier, både billeder og koder af bamse og kasse, vil de have billede af indpakningen den er sendt i. Sagen afvist af dem og køber ikke mere. Som skrevet til dem. Ren svindel.

24. marts 2021

POLITIANMELDELSE MOD FIRMA WISH, USA, Holland.

POLITIANMELDELSE MOD FIRMA WISH, USA OG
HOLLAND. PR 22-2-2021
FOR SVINDELPRODUKTER!

Falske produkter, Svindelprodukter, falske annoncer, falske og usande og udokumenteret påstande!! Eksempel annonce de sidste 3 mdr i Facebook, og DAB Radio, handmade, Vintage Style, Nost... Som blot er en fra en støbeform fremstillet attrap, som er HUL ja TOM indvendig, og har intet med Vintage! DET ER IKKE EN RADIO, FOR DEN LILLE BITTE BITTE DUKKE ATTRAP ER UDEN RADIOKOMPONENTER INDEN I, ER HUL OG TOM!-- Desværre tillader Trust Pilot ikke at man ""indsætter fra computer copi" dokumentet politianmeldelsen HER! Ærligt.. En hel pøs hilsner Jens Busk

19. februar 2021

Jeg fik aldrig mine vare og kan ikke få…

Jeg fik aldrig mine vare og kan ikke få refunderet mine penge heller.
Samtidig har de nu spærret mig, så jeg ikke engang kan skrive til deres kunde support længere.
Hold jer langt væk, dette lugter som nogle hærdede bedrager, der kun er ud efter jeres penge.
Hvis jeg kunne give dem mindre end den ene stjerne havde jeg gjort dette

Og jeg har nu valgt og politi anmelde dem i håb om, at deres danske hjemmeside bliver lukket.
Så de ikke kan bedrage folk længere.

12. august 2020

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte mine varer for halvanden måned siden, og jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Wish bliver ved med at udskyde leveringsdatoen, og jeg modtager den sikker aldrig. Kundeservice er åleglat, taler uden om og kommer med den samme remse igen og igen. Pengene vil de ikke give mig retur. Jeg har bestemt mig for at polianmelde firmaet.
Jeg vil virkelig fraråde alle at bestille varer hos Wish!

27. juni 2020

Jeg er meget utilfreds med Wish

Jeg er meget utilfreds med Wish. Har bestilt for over 1 måned siden 3 ting. En skulle leveres ml den 17 og 30 maj. Det skete et par dage efter Og det var ikke det første jeg havde bestilt. De 2 andre ting har jeg endnu ikke modtaget. Men pengene er trukket på min konto. Jeg har forsøgt at finde ud af hvordan min vare kan returneres, det er simpelthen for besværligt. Jeg vil gerne ud af Wish, men det kan man åbenbart ikke komme. Komme i kontakt med dem er umuligt. Det ville være rart om man kunne komme til at tale med dem. Så HJÆLP MIG:
Venlig hilsen Aaselilli Rasmussen

8. juni 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto