Jeg har gode erfaringer med den mad jeg igennem nogle måneder har bestilt fra Hololi. Jeg bli'r mæt af portionerne og de smager virkelig af næring og godhed. Jeg kan anbefale Chia grøden med rabarber... Se mere

Utrolig lækker madretter. Jeg nåede lige at få en bestilling med, inden de lukkede. Det smagte virkeligt godt. Er ked af, at de måtte lukke.

Meget smagfuld og lækker tunfri salat og dhal med quinoa. Det var virkelig godt! Gul thai curry samt sweet potato chili var ok, men ikke lige favoritter for mig. Jeg ville virkelig ønske, I ville få d... Se mere

Bestilte ud fra det nye koncept 3 familieretter til 3 dage. Da det blev leveret, manglede der desværre 1 hel ret. Skrev til Kundeservice med det samme og fik lynhurtigt svar om at beløbet for maden vi... Se mere

1. Online madbestilling

Hololi Foods laver bæredygtige måltidskasser, bestående af plantebaserede måltider 🌱 🍽 Sammensæt din helt egen måltidskasse ud fra vores menu ⏱ Alle vores måltider er klar til at spise på under 5 min! 🙏 Slip for planlægning, indkøb, madlavning og opvask. Lad os stå for maden og nyd en hverdag med mere velvære og tid til dig selv! 🎉

4,4

Fantastisk mad

Lækker, velsmagende mad.
Så dejligt jeg kun skal sætte maden i mikroovnen, så er der aftensmad.

Hej Pia!

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚

Vi er så glade for at kunne hjælpe dig med at gøre hverdagen både lettere og grønnere. Tak for det, og dig 💚

God smag/ og service

God smag/ og service
Vender tilbage
Det var en fin oplevelse

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚

Det er vi så glade for at høre! Vi vil glæde os til at lave mad til dig igen 😍

Rigtig god dag til dig ☀️

Kærlig hilsen Sofie

Har stort set intet negativt at sige om…

Har stort set intet negativt at sige om GAIA, er lidt utilfreds med mad sammensætningen men det er ikke ensbetydende med at der er noget negativt at sige om dem.

Hej Kim!

Mange tak for din gode anmeldelse 💚

Vi modtager ris, ros og feedback med kyshånd og prøver hele tiden at gøre os bedre og udvikle vores koncept. Vores kartoner er 96,5% biobaserede og 100% genanvendelig - derudover lavet af træfibre fra FSC-certificeret og bæredygtigt skovbrug.
For hver 100 kartoner de sælger, plantes der også et træ 💚

Det er for os den mest bæredygtige mulighed for at køle vores mad ned - men vi vil altid forsøge os på at blive endnu mere bæredygtige og passe endnu bedre på vores klode 😁

Hav en vidunderlig dag, Kim 💚

God og mættende mad 👌

God og mættende mad 👌
Lækkert!!

18. oktober 2021

Hej Kristian!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚

Det er vi simpelthen så glade for at høre - tusind tak for at tage dig tid til at skrive ind til os 💚

Hav en fantastisk dag ☀️

Dejlig og nemt mad.

Nu har vi fået leveret mad 2 gange og skal først smage nummer 2 levering i morgen. Det smager rigtig dejligt og er nemt at tilberede. Dog må portionerne ikke være mindre.

17. oktober 2021

Hej Pia!

1000 tak for din rigtig gode anmeldelse. 💚 Vi er så glade for at kunne hjælpe med at gøre jeres hverdag både nemmere og mere plantebaseret 😍

Dejligt nemt og godt

Ikke top karakter, er ikke færdig med retterne, men ind til videre rigtig godt tilfreds.
Og buddet skal lige lære at stille kassen der hvor man beder om set det.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚
Vi er så glade for, at du er godt tilfreds med maden! Det betyder rigtig meget for os.
Vi skal nok være opmærksomme på leveringen - den skal selvfølgelig fungere 100% 💚

Det er meget smagsfyldt

Hej Lise!

1000 tak for din flotte anmeldelse 💚
Vi er glade for, at du finder maden velsmagende - det betyder meget for os 💚

Tak fordi du tog dig tid til at skrive ind 😍

Super lækkert og let

Hej Christel!

1000 tak for din flotte anmeldelse 💚

Vi er så glade for, at du tager dig tid til at skrive ind - mange tak skal du have 😍

Hav en vidunderlig dag!☀️

Hej Cecilia!

Mange tak for din rigtig flotte anmeldelse 😍
Og vi er så glade for at du både er glad for maden, og gaven vi sendte med!

Vi siger tusind tak for din støtte og bidrag til en grønnere fremtid 💚

Kærlig hilsen Sofie

Super lækker og inspirerende mad:-)

Super lækker og inspirerende mad:-)
Smagte så dejligt

Hej Trine!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚
Hvor er vi glade for, at du er glad for vores mad - det betyder rigtig meget for os, at kunne gøre hverdagen både lettere og mere velsmagende 😍

Kærlig hilsen Sofie

Helt igennem lækkert og smagfuldt

Har lige modtaget min første levering fra Gaia. Fantastiske BBQ jackfruit burger og nøddepostejen smager virkeligt godt👏Glæder mig til at smage meget mere fra jer😀for en grønnere fremtid

Hej Annette!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er vi simpelthen så glade for 😍

Det betyder meget for os, at du har lyst til at skrive ind, og at du er glad for vores mad - det bliver ikke bedre i vores øjne 💚

Hav en vidunderlig dag!☀️

VARM ANBEFALING HERFRA 💚

Jeg har smagt op til flere varme retter samt pålæg, brød, juice og chokolade over de sidste to uger. Og jeg må indrømme at jeg VIRKELIG kan anbefale Gaia! Jeg er FULDT ud tilfreds!! 💚
De er:
Sunde 🌱
Økologiske 🌱
Veganske 🌱
Og så kan de varmes på 5 min 🙏🏻 nemmere bliver det ikke.

Hilsen Jackie

Hej Jackie!

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse 😍
Det betyder rigtig meget for os, at du tager dig tid til at skrive ind, og så med så rosende ord!

Vi ønsker dig en vidunderlig dag ☀️

Smager dejligt

Smager dejligt. Leveringen fungerer fint. Nemt og bekvemt.

Hej Helle!

Tusind tak for din gode anmeldelse 💚
Vi er så glade for at kunne hjælpe med at gøre hverdagen nemmere 😍

Hav en vidunderlig dag, og tak for at tage dig tid til at skrive ind ☀️

Er ualmindelig tilfreds

Er ualmindelig tilfreds - sublim madoplevelse.

9. oktober 2021

Hej Susanne!

Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi simpelthen så glade for! 😍
Det betyder rigtig meget for os, at du skriver ind og bedømmer os 💚

Hav en rigtig dejlig dag ☀️

Kærlig hilsen Sofie

De fleste retter er meget velsmagende

De fleste retter er meget velsmagende, spændende og høster alt det gode ved det grønne køkken.

Hej Pernille!

Tusind tak for din gode anmeldelse 💚

Vi er så glade for, at du kan lide vores mad - mange tak for de rosende ord 💚
Det betyder virkelig meget for os!

Fantastisk mad

Hej Rasmus!

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Vi er så glade for, at du kan lide vores mad - det varmer rigtig meget 😍

Du ønskes en fantastisk dag, og tak fordi du tog dig tid til at bedømme os ☀️

Kærlig hilsen Sofie

Dejlig og meget smagfuld mad

Dejlig og meget smagfuld mad.
Kan anbefales på det varmeste.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚
Vi er simpelthen så glade for, at du kan lide maden og tager dig tid til at bedømme os - det betyder rigtig meget for os 😍

Vildt godt vegansk mad

3. oktober 2021

Hej Henning!

1000 tak for din flotte anmeldelse - det er vi godt nok glade for! 😍

Skønt, at du synes maden er god. Vi nyder at lave den til dig 💚

Hav en skøn dag 💚

Hej Christina!

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😁

Vi er så glade for, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse af os - det varmer 💚