Holmsbager Anmeldelser 36

1,5

Pulver røræg og mikroovnsbacon. (Holms bageri i Frederiksberg centret.) Det er tydeligt ikke friske æg de bruger i cafeen, i Holms Bager. Det er som sådan også okay, men det var som om det var varm... Se mere

Flot ser det ud i caféområdet med fancy blomsterarrangementer osv., hvilket dog ikke gør skuffelsen mindre, når man finder ud af, at kvaliteten er på discount-niveau. En cappuccino til 48 kr. som sma... Se mere

Egentlig kan jeg godt lide både deres brød, kager mv. Betjening har også altid været helt okay. Priserne er måske lige i overkanten, men det er jo forretningsvalg. Årsagen til den ene stjerne skylde... Se mere

1,5

Dårlig

Meget lidt man kan købe halvanden time før lukketid

Ankommer til Holms halvanden time før lukketid, og de har næsten ingenting tilbage. Man kan ikke få smør på en bolle, køkkenet er lukket:( Søde medarbejdere der går og gør rent. Underlig oplevelse. Godt firs kr. for en lille latte og et halvtørt stykke wienerbrød. Kaffen er god, derfor en stjerne.

8. marts 2026

Elendig cafelatte og en halvtør bolle…

Elendig cafelatte og en halvtør bolle til 86 kr.
Da jeg betalte fik jeg at vide, den ikke var gået igennem og betalte derfor 1 gang mere.
Da jeg et par dage efter så på min konto, at jeg havde betalt to gange, kontaktede jeg ejeren i den tro, at jeg fik tilbageført 86 kr. Men nej - det kunne ikke lade sig gøre, det var mig der var gal på den, fik jeg at vide.

16. december 2025

Jeg og min datter købte to kager og to…

Jeg og min datter købte to kager og to iskaffe og det var en ung mand som betjente os.
Kagerne var meget tørre.
Vi ventede i lang tid på vores iskaffe og jeg gik op til kassen for at høre hvor de iskaffer bliver af og den unge kvinde sagde at de var løbet tør for isterninger men jeg kunne få den ene iskaffe som havde stået ved kaffemaskinen i lang tid og den var fyldt op til renden da det var meget varmt og isterningerne havde smeltet. Jeg sagde nej tak og at jeg vil gerne be om to friske iskaffe tak.
Så kom den unge man slentrende ind i caféen uden nogle isterninger. Så kom han med de to iskaffer. Han gav mig den som havde stået i lang tid. Det opdagede vi da sugerøret var blevet helt opløst og iskaffen var helt vandet og det var den anden sugerør ikke men han havde så glemt at putte karamelsirup i min datters iskaffe.
Jeg gik tilbage op til kassen og sagde at han har serveret den gamle iskaffe og han løg direkte op i hovedet på mig og sagde det var det ihvertfald ikke og var tydeligt irriteret og jeg blev stående for at holde øje med at han vitterligt lavede en frisk iskaffe til mig og min datter fik karamelsirup i sin iskaffe.
Sådan en person burde slet ikke være i et servicejob og vi kommer ikke igen…det er helt sikkert.

12. juni 2025

En lille ostefejl

Til jer bag disken,

Jeg var forbi jeres butik i dag med mine to veninder for at hygge med en bolle og lidt godt til. To af os bestilte en bolle med smør til 24 kr., og den tredje bestilte en bolle med smør og ost til 36 kr. – men da vi fik vores bestillinger, var der desværre ingen ost at finde på hendes bolle.

Det er måske en lille ting – men når man betaler 12 kr. ekstra for ost, så forventer man, at den er med i pakken. Min veninde blev lidt skuffet, og det var ærgerligt, da vi ellers havde glædet os til en hyggelig stund.

Vi tænkte, I måske ville sætte pris på at vide det, så I kan tjekke op på det, og så den slags ikke sker for andre. Måske kan I også gøre det godt igen for hende, der fik en “osteløs” oplevelse?

Tak for jeres tid – og for jeres ellers lækre boller.

11. april 2025

Jeg var forbi Holms Bager med nogle…

Jeg var forbi Holms Bager med nogle venner og bestilte en bolle med smør og ost, som kostede 36 kr. Mine venner købte den samme bolle – bare uden ost – til 24 kr. Altså skulle jeg betale 12 kr ekstra for ost.

Det kunne jeg måske have levet med, hvis jeg rent faktisk havde fået en bolle med ost. Men nej – der var kun smør på bollen. Så jeg har betalt 12 kr ekstra for ingenting. Det er ret skuffende, og jeg havde forventet mere af et sted som Holms.

Ikke ligefrem en oplevelse, der giver lyst til at komme igen.

11. april 2025

I dag på Holm s café i Illum fik jeg…

I dag på Holm s café i Illum fik jeg serveret den tørreste , hårde kanel snegl til 30 kr , jeg påpegede det for pigen der arbejdede der , hun fattede ikke hvad jeg talte om snakkede videre med den unge dreng der også var på job i caféen , jeg betalte 75 kr for en kølig kaffe og den mest tørre og dyreste kedeligste kanel snegl , jeg vil anbefale andre , hold dig væk fra denne elendige café

27. marts 2025

Pulver røræg og mikroovnsbacon

Pulver røræg og mikroovnsbacon. (Holms bageri i Frederiksberg centret.)
Det er tydeligt ikke friske æg de bruger i cafeen, i Holms Bager. Det er som sådan også okay, men det var som om det var varmet i mikroovnen, nogle 'stykker' æg var fuldstændig indtørrede og hårde - og andre bløde og fine.
Det var det samme med baconen, som var helt hvid nogen steder - tydeligvis stegt tidligere og så varmet i mikroovnen. Virkelig skuffende. Jeg husker Holms bager for noget virkelig lækkert. Ikke længere.

30. oktober 2024

Chefen taler nedladende til kunderne

Chefen taler nedladende til kunderne.

Jeg bestilte 5 kager med levering, og blev nødt til at fjerne leveringen. Chefen hjalp mig med at få det ordnet og her var der rigtig god service. Da jeg 3 dage før at ordren skal leveres skriver en anulleringsmail får jeg intet svar. Jeg ringer til det oplyste nummer på nettet uden svar. Jeg går ned fysisk i butikken og annullerer ordren, og modtager bagefter et opkald fra chefen om at det kan jeg ikke bilde mig ind og en lang forklaring på at det er et bageri og ikke en tøjbutik, hvor man bare kan returnere ordren. Det synes jeg er dårlig kundeservice, når man selvfølgelig ikke annullere en ordre, hvis ikke det var fordi man ikke skulle bruge den alligevel. Der er desværre nogle uforudsete situationer en gang imellem. Men madspil går Holms bageri så åbentbart ikke ind for. Kan ikke anbefale den her bager.

9. september 2024

Holms Illum

Holms Illum
I får 1 stjerne for kaffen, og minus 5 for"smør" på min rosin bolle. Smør på rosinboller skal være koldt og tykt.
Fik serveret noget der mindede om daggammel smøreost, smagte ligesådan - det klistrede til tænderne som lim.
Klagede over det, de sagde det var pisket smør!!
Stop jeg selv, i har lige mistet en kunde for altid.
Og server så den alm lurpak smør til kunderne, som de betaler for.

5. juli 2024

Dårlig oplevelse

Min veninde og jeg var forbi Holms bageri (Frederiksberg Centeret), hvor vi havde købt kage og iskaffe derfra. Vi gik ovenpå for at sidde. Også kommer der en medarbejder hen til os og siger at vi skal købe noget før vi kan sidde der. Så min veninde står i kø igen, for at købe. Selvom vi havde købt i forvejen, så siger medarbejderen igen at vi ikke må sidde der på en meget flabet måde og ryster på hovedet, hvor de andre godt måtte sidde. Vi skulle gå med det samme, hvilket slet ikke er i orden at behandle kunder på den måde. Medarbejderen kunne godt forklare det på en pænere måde istedet for at sige at vi skulle gå.

10. maj 2024

7/4 Var jeg og min kone forbi Holms…

7/4 Var jeg og min kone forbi Holms Bager i Frederiksberg centeret får at spise Brunch, her fik vi måske den værste brunch, vi nogensinde har smagt. det var knas tørt, kedeligt og smagte bare som de billigste råvare, kan bestemt ikke anbefales, vi efterlod mere mad end vi spiste så dårligt var det. Vi burde have alle pengene tilbage og en kæmpe undskyldning for så dårligt mad.

7. april 2024

Når jeg køber en salat til 78 kr.

Når jeg køber en salat til 78 kr., følger der en “gratis” bolle med. Der er 3 forskellige boller som jeg kan få med. Det undre mig virkelig meget, at det er ekspedienten der skal bestemme, hvilken bolle jeg skal have med og jeg ikke må vælge min favorit. Hvorfor Holm??

10. marts 2024

Fik kold pølsehorn , kunne ikke varmes !!

Fik kold pølsehorn , Kunne IKKE få varme min pølsehorn da har jeg lige købt dem ( i pose ) og har ikke spurgt med det samme ( bliver jeg eller ikke spurgt ) inden de var i pose og afleverer til mig
Står foran ekspedient og nægter at varme dem , kollega også . Svar der er ikke Normal at varm PØLSEHORN .

20. august 2023

Købmagergade … aldrig mere sandwich her

Købmagergade …
Min sandwich skulle varmes.
Ekspedienten ville komme hen til mig med den.
Efter lang tid henvendte jeg mig selv til skranken - og ja: Den var lige ved at være færdig.
Den var HELT færdig og salat, brød mm var virkelig dårlig.
Gik ikke op og klagede - men det var min sidste sandwich hos Holms bager.

1. maj 2023

Den dårligste kundeoplevelse i Holms…

Den dårligste kundeoplevelse i Holms bager Frederiksberg Centret i dag, tænker der skal tages en snak med personalet om hvordan div. situationer håndteres.

Jeg havde købt en iskaffe fra en anden café, og tog den med ind til Holms bager da jeg ønskede en bolle til morgenmad.

Der er ingen kunder sådan en torsdag morgen, og jeg satte mig ned i hjørnet for at spise min morgenmad, da en af pigerne kommer ned og beder mig tage min bolle og iskaffe og spise den et andet sted, da de jo også sælger iskaffe der. “Det ser jo mærkeligt ud at du drikker en iskaffe fra et andet sted herinde”..

Helt fair, hvis dette ikke ønskes - men bed mig pænt om det, og evt. ved kassen da jeg købte bollen og ekspedienten tydeligt kunne se jeg havde en iskaffe med (lagde jeg ikke skjul på)..

Jeg er helt ærligt paf over sådan en udsmidning, og måden som det bliver sagt på.. Og jeg kommer desværre ikke forbi en Holms bageri igen.

23. februar 2023

Er dette din virksomhed?