**Anmeldelse af Holmer Værktøj
En indkøbsoplevelse langt over forventning
Jeg stod med et problem omkring mit Kamasa topnøglesæt, hvor jeg manglede nogle dele. Først kontaktede jeg den butik, hvor jeg oprindeligt havde købt sættet, men jeg fik desværre aldrig noget svar tilbage. Efter noget tid havde jeg næsten opgivet håbet om at finde de rigtige reservedele.
Så faldt jeg over Holmer Værktøj på nettet og tænkte, at det var forsøget værd at sende dem en forespørgsel. Til min store overraskelse gik der ikke engang en time, før salgskonsulent Henrik kontaktede mig. Allerede fra første besked mærkede man en service og interesse, som man sjældent oplever i dag.
Jeg var ikke selv helt sikker på, præcis hvilke dele jeg manglede, så jeg sendte et billede af sættet. Få timer senere havde jeg en komplet og overskuelig liste over præcis det, jeg skulle bruge. Hurtigt, professionelt og utrolig hjælpsomt.
Samtidig spurgte jeg ind til et andet produkt, jeg overvejede at investere i. Henrik fandt en rigtig god løsning og tilbød endda en flot rabat. Det bedste var dog den ærlige rådgivning. Han var ikke ude på bare at sælge det dyreste produkt, men tænkte faktisk på mit behov. Han nævnte endda et konkurrerende produkt som en mulig løsning, fordi det måske passede bedre til mig lige nu. Den slags ærlighed og troværdighed betyder meget.
Man sidder virkelig tilbage med følelsen af at være blevet behandlet som kunde — ikke bare som et ordrenummer.
Rigtig god service, helt igennem jydeværdig 😉
… også selvom firmaet ligger i Hedehusene.
Jeg handler helt sikkert hos Holmer Værktøj igen næste gang, jeg mangler værktøj eller reservedele.
Kan varmt anbefales.
10 ud af 10 stjerner!