3,8

God

Hold jer langt væk fra @Elgiganten og…

Hold jer langt væk fra @Elgiganten og deres Marketplace koncept. Har modtaget en defekt vare, som jeg selvfølgelig vil have ombyttet. Via Elgigantens kundeservice får jeg besked om at jeg selv skal rette henvendelse til firmaet, hvilket skulle være “DET ER FAKTISK NEMT” Dette viser sig at være en sandhed med modifikationer, da det ikke er muligt at finde hverken mail el mobil oplysninger på Holmegruppen.dk

30. december 2024

Jeg har i dag hentet min pakke fra…

Jeg har i dag hentet min pakke fra Holmegroup. Jeg forventede at modtage en lampe, men da jeg så pakkens størrelse, anede jeg allerede uråd. Inde i pakken lå et fodboldspil og en følgesedden tilhørende en anden person. Jeg kontaktede Elgiganten, som lampen er solgt igennem. De havde lukket!
Så fandt jeg den person hvis navn står på følgesedlen på krak og skrev til hende i håb om at hun havde modtaget min lampe. Næh det havde hun ikke, men i hendes pakke, som indeholdt det forboldspil hun havde bestilt, lå en følgeseddel med navnet på en anden person. Jeg har chattet med Elgiganten, som siger at jeg skal kontakte jer, altså Holmegroup, men det kan ikke lykkedes at få fat i jer endnu. Hold op noget rod. Jeg har nu kontaktet nr. 2 person, fundet på facebook, for at høre om hun har modtaget min lampe. Der er dog ikke noget svar endnu.
Efter et opkald til Elgiganten har alt ordnet sig til det bedste og jeg har i dag modtaget min lampe.😅

4. december 2024

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte en Hoover fodbold på Elgiganten Marketplace og denne platform har jeg aldrig brugt før og kommer heller ikke til at bruge den igen. Varen blev solgt af jer og desværre kunne Postnord meddele, at min pakke er gået i stykker og jeg skal kontakte Elgiganten. Da jeg taler med Elgiganten kundeservice får jeg besked på, at jeg skal skrive inde på Elgiganten's hjemmeside. Efter godt 26 timer får jeg svar på min besked om, at ordren er annulleret, da varen er udsolgt - ikke noget med at tilbyde et andet produkt eller noget, kun besked om, at I er kede af at læse det [at pakken er gået i stykker]

15. december 2023

Sender ikke produkt og sletter produkt

Jeg har for over 1 måned siden bestilt en kortholder med 2 aluminiums beholdere i lysebrunts læder, men de sender 1 aluminium beholder og mørkebrunt leder. Kontaktede dem herefter, og de skrev “undskyld, vi sender en ny”, men efter 3 uger er den ikke modtaget og man kan ikke finde produktet på hjemmesiden længere

29. august 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (5 anmeldelser)