Det var alletiders gode oplevelse. Varerne var på lager og blev pakket og afsendt med det samme. Pakken ankom til udleveringsstedet 2 dage efter, jeg havde bestilt. Sko-reolen, - som jeg heldigvis hav... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hokus Krokus er en dansk netbutik med unikke varer til have og bolig. Vi fører et nøje udvalgt sortiment og opsøger hele tiden nye, spændende varer i såvel Danmark som England, Tyskland, Frankrig, Sverige m.fl. Dine varer leveres hurtigt - og vi garanterer hurtig og venlig kundeservice. Desuden har vi prisgaranti på alle varer og hele 365 dages returret! Vi glæder os til dit besøg :-)
Kontaktoplysninger
Sct. Laurentii Vej 12 A, 8800, Viborg, Danmark
- info@hokuskrokus.dk
- www.hokuskrokus.dk
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gode varer til hus og have
Gode varer til hus og have, god service, hurtig forsendelse
Det var anden gang jeg handlede hos…
Det var anden gang jeg handlede hos Hokus Krokus og alt gik som forventet👌🏻
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds - med de handler jeg har haft
med HOKUS KROKUS.
Jeg MÅ også lige anbefale det lugejern -
" Burgon & Ball weed slicer " - som de sælger.
Det et MUST for alle - som er flittige i haven.
Søren.
Vandkande til fruen
Det var en behagelig overraskelse til fruen. Hun blev glad for den nye vandkande.
Rigtigt skønne Wrendale bamser
Rigtigt skønne Wrendale bamser. 😃Super hurtig levering... Tak. 👍
Hurtig levering
Fin blomst på spyd
Fin blomst på spyd, fortryder bare jeg ikke købte 2, men måske det sker.
Ville gerne have vist et billede i min anmeldelse, men det kan man ikke.
Det var en hurtig levering og den søde…
Det var en hurtig levering og den søde And, var pakket godt ind.
Jeg modtog desværre et andet produkt…
Jeg modtog desværre et andet produkt end jeg bestilte. Klistermærke på modtaget produkt med navn svare til det jeg har besilt - men det stemmer på ingen måder overens med billedet.
Jeg tog kontakt samme dag på mail men efter 12 dage har jeg desværre fortsat ikke hørt noget.

Besvarelse fra Hokus Krokus
Ændring af anmeldelse
Efter mange forsøg på kontakt vedrørende et skadet produkt skrev jeg herinde og fik hurtigt svar fra Christina..
Mine mails er ikke kommet igennem deres system - hvorfor jeg intet havde hørt fra hokuskrokus.
De fortjener 5 stjerner for hurtigt at reagere her og tilbyde en rigtig fin løsning på mit produkt!
Teknik er man jo trods alt ikke altid herre over :)

Besvarelse fra Hokus Krokus
Ankom sikkert indpakket (plakater)
Ankom sikkert indpakket (plakater)
Og den blev sendt hurtigt.
Plakaterne var god kvalitet.
Mine bedste anbefalinger.
Lynhurtig levering, og virkelig fint produkt. Kan varmt anbefales.
Hokus Krokus er fantastisk
Hokus Krokus har en dejlig hjemmeside. Det er skønt at finde ting til haven og ønsker man kan putte på ønskeskyen. Varerne er af høj kvalitet og god udførelse, både med hensyn til kvalitet og udformning.
Tilfredsstillende
Det var nogen meget fine figurer som er meget naturtro. Og det meget hurtig levering. Helt igennem god oplevelse.
Nemt at bestille og virkelig hurtig…
Nemt at bestille og virkelig hurtig levering🤞
Bestilte et fuglefodder hus lever helt…
Bestilte et fuglefodder hus lever helt op til min forventning
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.